Pek su gibi sayılmaz ama bu tamamen benim vajinusmusken hamile kalmam ve doktorumun ısrarla normal yaparsın demesi ile alakalıama ben bile bugün olanlara dayandıysam sizin için hiçbirşeydir eminim çünkü bir süre sonra alttan muayenelere ben bile alıştım hele ki o son bebek geliyor geliyor dedikleri an ve sıcacık kucağınıza verişleri paha biçilemez. Evet kolay değil özellikle benim gibi kaskatı birisi için. Ama gördüm ki isteyince her şey olurmuş şükürler olsun rabbime
Ben krem sürmeye başladım 36.hafta itibari ile ama gümüş kapak almadımKızlar doğum öncesi meme ucuna gümüş kapak takılması ve krem bakımını yapanınız var mı? Cogu kişi doğumdan önce başlayın sonra yara olmasını engelliyor diyor
Ödem öyle misket şeklinde olmaz diye biliyorum ama bence bir genel cerrahiye gösterKızlar dogum yapalı 3 hafta oldu ama ust bacagımda ozellıkle sol tarafta dokununca acıyan bir yumru var mısket gibi
Onun dısında da dokununca bastırınca acıyor ödemmidir sizce ?
Ödem öyle misket şeklinde olmaz diye biliyorum ama bence bir genel cerrahiye göster
Ay bizmki de koc ve evde emzirme savaslari var surekli inatci keciler yaKızlar merhaba uzun zamandır yazamadım, mesajlarınızı da okuyamadım. Benim bebişim doğdu çok şükür sağlıkla.9 Nisan da. Koç burcu Biraz zor süreçlerden geçtik. Hiç tahmin etmezdim bunları yaşayacağımı. Ama her zorlukla beraber bir kolaylık vardır İnşallah hepiniz için her şey yolundadır
Canım 38 olsa da kucuk olmuyor ki anlamadım? Neden sezeryanla almıyor kendı doktorun bısı demedi mi?kızlar dün acile gittim bebeğim normalde 40+1hafta makat pozisyon
nstde de 15dk kaldım bir tane sancı cıktı100lük alttan muayne oldum açıklık yok nişan su gelmedi doktorum günde vermedi su gelmesini yada nişanı beklyor akşam üstü gel dedi gittim acildeki başka doktor ölctğ 37-38haftayla uyumlu sezeryana alırsam küvezde kalır sende durması iyidir dedi bende dedim bnm adet tarihim böyle flan haftays kadar agrın sancın artarsa suyun gelirse gel gelemzse haftaya bakrız dedi nasıl oluyor öyle arkdaslar korkuyorum neden öyle olmuş olabilir bebeğimde dönmüyor sancım 100kende sadece hafif bel agrısı hissetim üç dört gündür yürüyemez halde alttan baskı ve acı var dönermi hocam dedim dönmez yeri dar sıkış tıkış dedi
100luk sanci az değil. Benim de hep uyumluydu sat ile ama son ayda 10 12 günlük gerilik var dedi ama kilosu iyi bende anlamadım neden böyle oldu herşeyi normal görünüyor oysaki. Dogum neye göre hangisine göre olacak ben de bilmiyorum.hakkimizda hayırlısı olsun inşallahkızlar dün acile gittim bebeğim normalde 40+1hafta makat pozisyon
nstde de 15dk kaldım bir tane sancı cıktı100lük alttan muayne oldum açıklık yok nişan su gelmedi doktorum günde vermedi su gelmesini yada nişanı beklyor akşam üstü gel dedi gittim acildeki başka doktor ölctğ 37-38haftayla uyumlu sezeryana alırsam küvezde kalır sende durması iyidir dedi bende dedim bnm adet tarihim böyle flan haftays kadar agrın sancın artarsa suyun gelirse gel gelemzse haftaya bakrız dedi nasıl oluyor öyle arkdaslar korkuyorum neden öyle olmuş olabilir bebeğimde dönmüyor sancım 100kende sadece hafif bel agrısı hissetim üç dört gündür yürüyemez halde alttan baskı ve acı var dönermi hocam dedim dönmez yeri dar sıkış tıkış dedi
benim doktorum en son bayramdam iki hafta önce kontrol oldum bayramda acile git alsınlar dedi acildekiler almadı simdi dokgoruma bidahaki aya kadar randevu yok bidaha ki aya kadar ztn dogurmus olurumCanım 38 olsa da kucuk olmuyor ki anlamadım? Neden sezeryanla almıyor kendı doktorun bısı demedi mi?
Maşallah hareketli olacak galiba senin bebişKızlar doktor kontrolum vardı 38+3 bebek 4 gün önce ayakları vajinadaydı sımdı yine dönmüş ve kafası aşağıda :) kanala girmemiş yukarıda duruyor en az 1 hafta dogmaz dedi doktor. Sen ne yaparsan yap o inmek istemeyince inmez dedi. Çatı muayenesi yaptı cok iyi dedi, bi inse aslında cok rahat doğar dedi. Nasıl inecek kanala bilmiyorum bebiş cok hareketli, suyu da iyi oldugu ıcın dönebilir yani tekrar
Evet bu hafta doğuma giricekti E esragirgin naptın canım muhtemelen doğum yaptın inşallah iyisinizdirEsra arkadaşımızın da bu hafta doğumu vardı kendisi de bebişi de iyidir inşallah. Yazmadı bayadır