2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canıım güle güle sağlıkla büyüt bebişini darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Gözünüzaydin canım sağlıkla büyüsün kuzucuk

Benim nişan pembe kırmızı karışıktı. Alttan muaneden sonra mi geldi kahverengi akıntı

Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün

Cook geçmiş olsun artık hasret gidereceksiniz banada testin yanlış çıkması ile yoğun bakıma başka hastaneye gondericez tek başına ambulansla gidecek seni oraya alamayız demişlerdi cok kotu olmuştum seni anlıyorum Allah korusun cümle çocuklarımızı insan korkuyor cok artık güzel günler olsun

Hayırlı olsun canım

Karnında kasılma var mı peki? Göğüs kafesinin ordan sertleşme olması gerekiyomuş bütün karına yayılan
Acile gittik sancım çıktı 10 dk ara ile. Evde 5 -7 dk idi. Düzensiz yani. Düzenli 2 dkya inince gel dedi ebe. Açıklığım yoktu hiç. Şuan halen devam ediyor sancım çok kötü dualarınızı bekliyorum

Çatı muayenesi ağrı akıntı kanama benzeri şeyler yapabiliyor doktor bana yaptıktan sonra olursa korkma demişti belki tetiklemiştir bişeyleri tedirgin olma kasılma olursa onları takip et bebek hareketlerini takip et . . .

Tebrik ederimm hayırlı olsunnn Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnn , sütün emzirmeye çalıştıkça artacakkk bol masaj sıcak su torbası bebişinin kafasını bol bol koklama öpme öneriyorum

Amin inşallah
Ben benim de oglumun bronsiolit olduguna inanmiyorum acikcasi.
Bu 1 aylik bebek en ufak hastalikta ateslenmesi lazim ki bronsiolit bir enfeksiyon hastaligi. Oglumda ne ates, ne burun akintisi, ne crp yukselmesi, ne nefes darlığı hicbiri olmadı

Ayy inşallah hemenn açılman olur ve kolaylıkla doğum yaparsın

Kızlar bu nişan nasıl oluyor? Az önce lavaboya gittim sarımsı hafif kahverengi lekeli baya yoğun bir akıntı geldi ama jölemsi nişan mı bu

Pembe gelmedi hiç baya yoğun sümüksüydü ama normal akıntılarımdan çok farklı ay nişan geldikten sonra çok uzun sürmüyo sanırım doğuma gitmek
Nişandan 24 saat sonra olmuştu benim doğumum. Hadi hayırlısı Rabbim kolaylık versin doğuma gidersen bize de dua etmeyi unutma canım

Ayy gozunaydın canım ne güzel su gibi gecmıs sanırım
Pek su gibi sayılmaz ama bu tamamen benim vajinusmusken hamile kalmam ve doktorumun ısrarla normal yaparsın demesi ile alakalı ama ben bile bugün olanlara dayandıysam sizin için hiçbirşeydir eminim çünkü bir süre sonra alttan muayenelere ben bile alıştım hele ki o son bebek geliyor geliyor dedikleri an ve sıcacık kucağınıza verişleri paha biçilemez. Evet kolay değil özellikle benim gibi kaskatı birisi için. Ama gördüm ki isteyince her şey olurmuş şükürler olsun rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…