Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar merhaba .normalde 22 nisanda sezeryanim vardı. Bugün fazla hareket hissetmediğim için acile geldik. Nstde sancı çıktı. Dr beklemeye gerek yok alalım dedi. Yatış yapıldı. Gece sezeryanle alınacak bebeğim çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar ben doğurdum
Ve ben bile normal doğurduysam herkes doğurur diyorumdikişlerim var inşallah onları da güzelce atlatırım, detayları inşallah yazacağım sizlere.
Hayırlı olsın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar merhaba uzun zamandır yazamadım, mesajlarınızı da okuyamadım. Benim bebişim doğdu çok şükür sağlıkla.9 Nisan da. Koç burcu Biraz zor süreçlerden geçtik. Hiç tahmin etmezdim bunları yaşayacağımı. Ama her zorlukla beraber bir kolaylık vardır İnşallah hepiniz için her şey yolundadır
Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsünCanımm Çok ŞÜKÜR pazartesi yaptım iyiyiz ALLAH ın izniyle
Bebeği uyandırıp emzirmek bazen uğraştırıyor sezeryandan süt henüz yenii yenii geliyor tek pişmanlığım doktoru dinleyip normal yapmamam sen iyiki normali tercih ettin canım ALLAH ın izniyle herkes sağlıkla kucaklasın bebişleri Çok Aminn
Ayy cok heyecanlıKızlar merhaba .normalde 22 nisanda sezeryanim vardı. Bugün fazla hareket hissetmediğim için acile geldik. Nstde sancı çıktı. Dr beklemeye gerek yok alalım dedi. Yatış yapıldı. Gece sezeryanle alınacak bebeğim çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsuuuun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar merhaba .normalde 22 nisanda sezeryanim vardı. Bugün fazla hareket hissetmediğim için acile geldik. Nstde sancı çıktı. Dr beklemeye gerek yok alalım dedi. Yatış yapıldı. Gece sezeryanle alınacak bebeğim çok heyecanlıyım
Maşallah sağlıkla büyütûn inşallah.Gögûs yaraları maalesef çogu kişini bir süre zorluyor bende ayni durumdayım mahv oldu uçlar ama sabr etmeye çalışıyorum ilk 1 ay böyle ola biliyornuş.Herkese merhaba, 18 nisanda doğdu bebeğim spinal sezeryan oldum ve gerçekten çok memnun kaldım uyuşukluk geçtiği gibi yürümeye başladım ilk yürüyüş için yapılan yorumlardan dolayı korkuyordum ama zorlamadı ameliyattan çıktığımız gibi hemşireler ten teması yaptırıp bebişi memeye tuttular ve direkt süt geldi bebek emdi hastanede iki gün kaldık herşey iyiydi ama eve gelince göğüs ucum çok fena yara oldu şişti madecasol sürüyorum şimdi ama pişmanlığım keşke doğumdan önce lansinoh sürmeye başlasaydım şuan sızıdan duramıyorum emzirirken acıdan kıvranıyorum da bebek için sıkıyorum kendimi
Amin teşekkür ederim hepimiz sağlıkla büyütelimMaşallah sağlıkla büyütûn inşallah.Gögûs yaraları maalesef çogu kişini bir süre zorluyor bende ayni durumdayım mahv oldu uçlar ama sabr etmeye çalışıyorum ilk 1 ay böyle ola biliyornuş.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallahHerkese merhaba, 18 nisanda doğdu bebeğim spinal sezeryan oldum ve gerçekten çok memnun kaldım uyuşukluk geçtiği gibi yürümeye başladım ilk yürüyüş için yapılan yorumlardan dolayı korkuyordum ama zorlamadı ameliyattan çıktığımız gibi hemşireler ten teması yaptırıp bebişi memeye tuttular ve direkt süt geldi bebek emdi hastanede iki gün kaldık herşey iyiydi ama eve gelince göğüs ucum çok fena yara oldu şişti madecasol sürüyorum şimdi ama pişmanlığım keşke doğumdan önce lansinoh sürmeye başlasaydım şuan sızıdan duramıyorum emzirirken acıdan kıvranıyorum da bebek için sıkıyorum kendimi
Hayırlı olsun canım. Allah sağlık mutluluk huzur versinHerkese merhaba, 18 nisanda doğdu bebeğim spinal sezeryan oldum ve gerçekten çok memnun kaldım uyuşukluk geçtiği gibi yürümeye başladım ilk yürüyüş için yapılan yorumlardan dolayı korkuyordum ama zorlamadı ameliyattan çıktığımız gibi hemşireler ten teması yaptırıp bebişi memeye tuttular ve direkt süt geldi bebek emdi hastanede iki gün kaldık herşey iyiydi ama eve gelince göğüs ucum çok fena yara oldu şişti madecasol sürüyorum şimdi ama pişmanlığım keşke doğumdan önce lansinoh sürmeye başlasaydım şuan sızıdan duramıyorum emzirirken acıdan kıvranıyorum da bebek için sıkıyorum kendimi
Tebrk ederım canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGece 10 buçuk civarı doğum oldu. Şimdiye kadar uyuyamadım çok uykum gelmesine rağmen. Hep kızımı izledim çünküşükürler olsun, ne kadar güzel bir şeymiş. Darısı bekleyenlere
Hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah gerçekten tarifsiz bir duygu çok değişik hala idrak edemiyorum bu benim mi diyearkadaşlar tek tek etiketleyemiyorum herkesi ama doğuran tüm annelere tebriklercidden dünyanın en zor ama en güzel duygusu değil miymiş çok garip.. sancı çekenlere yatışı yapılanlara Allah kolaylık versin tez zamanda yavrulara kavuşun inşallaaah
Canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bir avazda sağlıkla al kucağına inşallahKızlar bugün 3 te yatışım yapılıcak düzenli sancım çıktı nst de zaten baya kasılmam var 1 parmak hala açıklık ama gel yatışını yapalım sancıların çok düzenli dedidualarınızı bekliyorum
Tek başına bi belirti mi bilemiyorum takip et bakalım kendini kasılma falan varmıKızlar geceden beri belimde ağrı var hafif ama rahatsız edici. Daha önce hıc olmamıstı, bebeğin yükü mü acaba yoksa doğum öncesi yaşanan bir ağrı mı sizce?