Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildiğim gebelik sekeri olanlara normal dogum yaptirilmiyor. Doktorunu dinle derim. Dedigi gibi kanalda degilse suni sanci ise yaramaz büyük ihtimalle.Selam çiçeklerim
Ben de 38+2 oldum, 3600 gr , dün kontroldeydik. Gebelik şekeri olduğu için 38den fazla bekletmeyeceğim dedi.
Kanala girmemiş, doktor suni sancı mı istersin yoksa sezeryan mı dedi
Ben de suni sancıyı denemek isterim ama siz ne düşünüyorsunuz dedim
Benim fikrimi sorarsan eğer kanala girmiş olsaydı suni sancıyı dene derdim fakat çok yukarıda, saatlerce suni sancı çekip sonunda yine sezeryan olabilirsin bunun bir garantisi yok dedi..
Perşembe günü tekrar çatı muayenesi yapalım karar verelim dedi.
Kafam çok karışık kızlar.. Sizce suni sancıyı denemeli miyim? Yoksa direkt sezeryan mı?
Ay ne olacak bu halimiz bilmiyorum yarın belki bana da verecek henüz gelmeye niyeti yok benim bebeğin zoraki getireceğizVallahi ben sezeryan dıye mı bılmıyorum antibiyotik kullanıyorum doktorum yazdı ki hastanede de serumla verdıler hep ama dişlerin haala gidik hatta yarın sorup yaptırmayı dusunuyorum artık
Enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisinin bitmesini bekliyorlar canim. Antibiyotigi eve vermiyorlar.Ay masallah cok sevındım darısı basıma canım
Ne olunca cıkarıyorlar enfeksıyonu vardı o mu gectı sarılık vardı o mu gectı sızdekı olan sey neydıde cıktı canım
Biz ne zaman cıkcak bılmıyoruz merak ettım
Gecmıyor agrı kesıcı falan da var sezeryan icin iciyorum ama dişe etki sıfır ıyıce delırdı dıslerım bi sorcam yapılıyorsa yapcam artık kaçıs kalmadıAy ne olacak bu halimiz bilmiyorum yarın belki bana da verecek henüz gelmeye niyeti yok benim bebeğin zoraki getireceğiz
Enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisinin bitmesini bekliyorlar canim. Antibiyotigi eve vermiyorlar.
Onun dışında erken doğumlarda organ gelisimlerinin tamamlanmasi bekleniyor. Sarılık eger sinirin çok üzerinde degilse yine çıkarıyorlar.
Benim bebis çıktığında göz aklari hala sariydi. Sarılık vardı ama çok yüksek degildi. Suan beyaza döndü.
Doktorla konuş istersen bir sorun çıkmasın sonraSevgili anneler ve adayları mart grubunda da sordum acayip çaresizim :) 40+6 haftalık oldum diş etim şişti, ağrıyor bir şey yemek eziyet oldu şişkinliğin üzerinde beyazlık var tahminimce iltihap galiba.. dişlerimi fırçalayınca ortalık kan revan zaten ben napacağım bir çaresi var mı bunun?
Yarın da suni ile doğuma alacaklar diş olayı arada kaynar gibime geliyor
Kendine gelince getiriyorlarKızlar her şey yolunda giderse sezaryenden sonra bebek bizim odamıza mı geliyor yoksa filmlerdeki gibi tüm bebekleri bi odaya mı koyuyorlar. ben ve saçma sorularım. Spinal doğum sonrası bebeği ne zaman görebiliyoruz bu süreçleri yaşamış arkadaşlar merakımı giderebilir mi?
Sabah konuşacağım ağzım şişti artık inşallah dişlerim dökülmezDoktorla konuş istersen bir sorun çıkmasın sonra
Yarın doğurunca kendimde olursam yazayımKızlar her şey yolunda giderse sezaryenden sonra bebek bizim odamıza mı geliyor yoksa filmlerdeki gibi tüm bebekleri bi odaya mı koyuyorlar. ben ve saçma sorularım. Spinal doğum sonrası bebeği ne zaman görebiliyoruz bu süreçleri yaşamış arkadaşlar merakımı giderebilir mi?
Tuzlu su benim kurtarıcım oluyor diş etlerim şiştiğinde geçmiş olsun inşallah düzelirSevgili anneler ve adayları mart grubunda da sordum acayip çaresizim :) 40+6 haftalık oldum diş etim şişti, ağrıyor bir şey yemek eziyet oldu şişkinliğin üzerinde beyazlık var tahminimce iltihap galiba.. dişlerimi fırçalayınca ortalık kan revan zaten ben napacağım bir çaresi var mı bunun?
Kanala girmemesi dışında normal doğum için engel yokBenim bildiğim gebelik sekeri olanlara normal dogum yaptirilmiyor. Doktorunu dinle derim. Dedigi gibi kanalda degilse suni sanci ise yaramaz büyük ihtimalle.
Canım hayırlı olsun inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın bebişiniSevgili anneler ve adayları mart grubunda da sordum acayip çaresizim :) 40+6 haftalık oldum diş etim şişti, ağrıyor bir şey yemek eziyet oldu şişkinliğin üzerinde beyazlık var tahminimce iltihap galiba.. dişlerimi fırçalayınca ortalık kan revan zaten ben napacağım bir çaresi var mı bunun?
Enfeksiyon olmaması gerek ama dogum zamanı bildigim kadarıyla geçene kadar bekletede bilir doktor bu aradaSabah konuşacağım ağzım şişti artık inşallah dişlerim dökülmez
Senin dikişlerin vs atılana kadar bebek odasında kalıyor orada ilk topuk kanı vs alınıyor. Sonra sen odaya gelirken bebişi de getiriyorlar. Ama hastaneye göre farklılıklar olabilir. Hastaneyi arayıp sorabilirsin bence nasıl olduğunu.Kızlar her şey yolunda giderse sezaryenden sonra bebek bizim odamıza mı geliyor yoksa filmlerdeki gibi tüm bebekleri bi odaya mı koyuyorlar. ben ve saçma sorularım. Spinal doğum sonrası bebeği ne zaman görebiliyoruz bu süreçleri yaşamış arkadaşlar merakımı giderebilir mi?
Ayyy bayılacağım inşallah sorun olmaz söyleyim yarın doktoraEnfeksiyon olmaması gerek ama dogum zamanı bildigim kadarıyla geçene kadar bekletede bilir doktor bu arada
Teşekkür ederimTuzlu su benim kurtarıcım oluyor diş etlerim şiştiğinde geçmiş olsun inşallah düzelir