Ya ciddi misin hıc öyle dusunmemıstım çok teşekkürler bu güzel bilgi içinBu riske girmek demek olur. Ters duruyorsa vaktinden once doğum baslamadan alinmali.
Bacaklar kanala düşerse daha riskli oluyormuş. Ben de ayni sebeple 37+4'te sezeryan oldum. Dr 1 gun bile daha fazla beklemek istemedi.
Canım ben doğum yaptım bugün kordon dolanmış acil aldılar bebek ve ben iyiyiz çok şükürMerhabalar güzel Nisan anneleri
Tabloya ismini yazdırmak isteyenler tablo başlığındaki her bilgiyi sıralı ve tam olarak yazarak beni etiketlemesi gerekmektedir.
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
@xDerinMavix Çanakkale 34 22 Haziran E Muhammet 37+4 11 Mart @tospalak Manisa 28 26 Haziran K Gökçen 35+4 1 Mart @Denizasafhayalim 28 26 Haziran E @asasasad 23 26 Haziran @mihra78 26 Haziran K Feyza @Beetul12 Ankara 30 28 Haziran K @snkk Artvin / Samsun 26 30 Haziran K Mihranur @fogis Bursa 28 30 Haziran E 36+4 18 Mart @BethLegends Azerbaycan 25 30 Haziran E Emil @asosyalscz İstanbul 33 30 Haziran K İpek @mimoza2015 İzmir 41 1 Temmuz E Rüzgar 36+3 12 Mart @Gizem01- 33 1 Temmuz @Snglgrsn Giresun 25 1 Temmuz K Umay Ece @itsmylife_ İstanbul 27 1 Temmuz K Gökçe @papatyagibiii 1 Temmuz K @Minikmucizem9494 29 2 Temmuz K Amine Eylül 32+4 15 Şubat @difembahyaa 28 3 Temmuz E 34+4 1 Mart @Slmnrmz 3 Temmuz E 27 Mart @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz @ozgbebek 28 4 Temmuz E @Pumpkin04 İstanbul 35 5 Temmuz K Lal 26 Mart @greatcook İzmir 27 5 Temmuz E Atilla @Ranaz Gaziantep 30 5 Temmuz K Gökçe 26 Mart @BLGESU İstanbul 26 5 Temmuz K Aymira 29 Mart @Eksi_Elma 34 6 Temmuz K @dasistmasist 25 6 Temmuz E @Patilianne86 37 6 Temmuz @mmervee_ 28 8 Temmuz @Meine Sterne Almanya 36 8 Temmuz E Levent @seeymaaa İzmir/Aydın 26 9 Temmuz E Ahmed Zeyd kaomku 9 Temmuz E @dlkrtss İstanbul 28 10 Temmuz K Asya @Zaaraaa Diyarbakır 30 10 Temmuz E Muhammed Musab 2 Nisan Planlı @momento 30 10 Temmuz @adalisena İstanbul 28 11 Temmuz K Ada @Seymaty 30 12 Temmuz E @goknilay İzmir 31 13 Temmuz E Batuhan 8 Nisan Planlı @ZEYTUB Kocaeli 41 13 Temmuz K Azra @Mavihali 33 14 Temmuz E Alparslan @INKZINKMINK 40 14 Temmuz E @tubish_19 İstanbul 30 14 Temmuz E @srf98 26 14 Temmuz @Infinite Soul 27 14 Temmuz K 8 Nisan Planlı @esoessss İstanbul 36 15 Temmuz E Bulut @IADK 36 15 Temmuz E cerenay000 Adana 39 15 Temmuz K Mila 10 Nisan Planlı @hiranur3419 İstanbul 28 15 Temmuz E Eymen @Ilknurck İstanbul 34 16 Temmuz K @papatya00000 22 17 Temmuz @hatice3 24 17 Temmuz K @Karusel Adana 29 18 Temmuz E Berke Han @cule Manisa 35 18 Temmuz E Eymen 15 Nisan Planlı @strudel İstanbul 36 19 Temmuz E Yaman 8 Nisan Planlı @pdrci16 Bursa 34 19 Temmuz K classy İzmir 34 19 Temmuz E Doruk @Eternal_8 Karaman 28 20 Temmuz K @ceyaz89 İstanbul 34 20 Temmuz E Kuzey @mhndsbayan Şanlıurfa 30 21 Temmuz E Selim Ahlas @Burcu9593 28 21 Temmuz E @denizz1998 İstanbul 25 21 Temmuz E Efehan @Kapadokyalii 38 22 Temmuz @esragirgin Manisa 30 22 Temmuz @2kedianasi İstanbul 27 23 Temmuz K Lisa @Buseesii 32 23 Temmuz @lokumm2708 İstanbul 31 23 Temmuz K @kokyanus Ankara 33 23 Temmuz E Göktuğ P pelinn İstanbul 32 23 Temmuz E Kerem @hmsbki 27 25 Temmuz @gezginimsi Bursa 26 25 Temmuz K Gülce nesilsah İstanbul 32 25 Temmuz K @melikee24 Bursa 28 26 Temmuz K Meyra @lishna Bursa 33 26 Temmuz E @Cookiee Bursa 28 27 Temmuz E Göktuğ 31+3 7 Mart
Yaa tebrik ederimCanım ben doğum yaptım bugün kordon dolanmış acil aldılar bebek ve ben iyiyiz çok şükür
Doğum belirtisi olabilir gibi geldi bana , doktoruna yazdın mı acaba ,Bugün 4-5 defa büyük tuvalet icin tuvalete gitmişimdir .. arada ishal ağrısı gibi oluyor üstüne tuvalete gidiyorum . Belirgin bir ishal yok . Bir iki saattir yine hem aşağıda baskı hemde makatta sızlama ve baskı gibi hissediyorum . Tuvalete gidiyorum ama bişey yok. bebek daha da indi galiba .. benzer şeyler yaşayan var mı ? 38. Haftadayım
Oyyy her şey yolundayda ne mutlu sanaCanım ben doğum yaptım bugün kordon dolanmış acil aldılar bebek ve ben iyiyiz çok şükür
Görüşmedim , bana da öyle geldi ama umutlanmak da istemiyorum. Öyleyse ek belirtiler verir diye düşünüyorum yarın sabah kontrole gideceğim zaten bi bakacaktı tekrarDoğum belirtisi olabilir gibi geldi bana , doktoruna yazdın mı acaba ,
Önceki grupta o tarz yasayanlar olmustu makata baskı özellikle. Yarın haberlerini bekliyoruzGörüşmedim , bana da öyle geldi ama umutlanmak da istemiyorum. Öyleyse ek belirtiler verir diye düşünüyorum yarın sabah kontrole gideceğim zaten bi bakacaktı tekrar
Eğer iletişim halindeysen bence bir mesaj at yine de ay cok heyecanlıGörüşmedim , bana da öyle geldi ama umutlanmak da istemiyorum. Öyleyse ek belirtiler verir diye düşünüyorum yarın sabah kontrole gideceğim zaten bi bakacaktı tekrar
Sakın yürüyüşü egzersizi kesme normal istiyorsan :) bende doktor 37'de öyle olunca bir hafta daha dursun diye magnezyumu arttırdı. Sancım başlamıştı, yürüme bir şey yapma dedi ve şu an 40+4'üm sancımın S'si yok, o kadar pişmanım kiBugün 4-5 defa büyük tuvalet icin tuvalete gitmişimdir .. arada ishal ağrısı gibi oluyor üstüne tuvalete gidiyorum . Belirgin bir ishal yok . Bir iki saattir yine hem aşağıda baskı hemde makatta sızlama ve baskı gibi hissediyorum . Tuvalete gidiyorum ama bişey yok. bebek daha da indi galiba .. benzer şeyler yaşayan var mı ? 38. Haftadayım
Benim doktorum bayramda 2 gün yokum dedi bayramda 37.haftam oluyo doğurmam heralde diye düşünüyorum ama sonra doğururum ayyy resmen doğurcaz işte anlık panik geliyoValla sorma evde onu yapayım bunu yapayım diyorsun sonra akşam acısı çıkıyor. Öyle dursam da zaman geçmiyor. Zaten bayram diye de tedirginim devlette doğum yapacağım. Doktor durumları nasıl oluyor bilmiyorum. Ayh daral geliyor bana
Kanala yönlendir hareketlerleSakın yürüyüşü egzersizi kesme normal istiyorsan :) bende doktor 37'de öyle olunca bir hafta daha dursun diye magnezyumu arttırdı. Sancım başlamıştı, yürüme bir şey yapma dedi ve şu an 40+4'üm sancımın S'si yok, o kadar pişmanım kisuni sancı ile bu perşembe doğuma gireceğim başı dönük ama kanala girmiyor sıpam
Nst'de sancı çıkıyor zaten, belki açılma olsa bakar çatına da stres yapma, her ne yapıyorsan yapmaya devam gidince sancı ge3i gelmiyor kaç gündür perişanım ben
Peki önceki grupta bunu söyleyenler ne zaman doğurdu acabaÖnceki grupta o tarz yasayanlar olmustu makata baskı özellikle. Yarın haberlerini bekliyoruz
Mart grubuna yaz istersen o belirtilerini onlar bilgilendirir daha detaylıPeki önceki grupta bunu söyleyenler ne zaman doğurdu acaba
Canım neden normal dogum için son şansın bu hafta?Hiç durmayan kuvvetli regl ağrısı başlamıştı baktım geçmiyor duşa girdim , sıcak&ılık belime tuttum çömelme falan yaptım suyun altında. Suan iyiyim sadece göbeğim sert her akşam olduğu gibi .. bakalım gece olacak mı benzer ağrı sancı . keşke olsa ya .. aslında hep belden sırttan basliyor dedikleri için kafa karıştırıyor . Belki adet ağrısı gibi başlayan da vardır bilemiyorum.. bugün o kadar ağladım ki çok ağırlaştım kilom da fazla çok sıcaklıyorum , deli gibi ödemim var dayanacak gücüm kalmamış gibi hissediyorum ama bir yandan da hep hayırlısı diye dua ediyorum. Bakalım yarın yine alttan muayene edecekti bi dürtükleriz demişti . İnşallah açılma var der bu hafta normal doğum için son şansımız gibi
Anladım ay dur belki yarın acılmaşarın baslar doğurursunÇünkü bebişim geçen hafta bile 3.5 kg ölçüldü . Kafası iki hafta ileride , yuvarlak kafalıymış .. göbeği de 1 hafta önde .. o yüzden doktorla öyle konuşmuştuk en son .. Bayrama kadar olmazsa bayram sonrası sezaryen planlarız dedi . Ama sezaryene dönecekse bayramdan önce pzts 8 Nisan da 39+1 oluyorum sezaryeni kendim teklif edebilirim belki … resmen analığın çilekeşliği şimdiden başladı ..anneye of denmez sözünü anlamaya başladım