2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

evet ne yazık ki tebrikler hayırlısı olsun.. nasıldı doğum ne zaman oldu listeye de ekleyelim.
Sağol kuzum. 18inde doğurdum. 6 saat hissetmediğim suni sancı sonunda sezaryen oldu Tansiyon riskinden 36+4te aldı doktor. Sarılıktan yattık geçen hafta bir gece. Güzeldi ya keyifli ilk 2 günü saymazsak

Sağol kuzum. 18inde doğurdum. 6 saat hissetmediğim suni sancı sonunda sezaryen oldu Tansiyon riskinden 36+4te aldı doktor. Sarılıktan yattık geçen hafta bir gece. Güzeldi ya keyifli ilk 2 günü saymazsak
ah çok geçmiş olsuun çok sevindim, yani o suni sancının önden işe yaramayacağını bilsek direkt sezaryen olsak ne güzel olur bebişin sağlıklı ve yanında olmasına çook sevindim , darısı başımıza

kızzlar ctesi gittiğimde bebek dönmemiş olursa sezaryen tarihi almak zorunda degılım dımı ? doktora sancılarım baslasıdında suyum geldıgınde alınmasını ıstıyorum dıyebılırım yanı ?

tebrık ederım, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah.

Teşekkür ederim. İlk doğumda ve sadece 1cm açılmayla suni sancı alınmaması gerektiğini doğurunca öğrendim Allahtan sancı çekmedim Doktorum işe yaramayacağını söylemişti ben biraz direttim Herkes sağ salim kucağına alsın bebişini

Bu riske girmek demek olur. Ters duruyorsa vaktinden once doğum baslamadan alinmali.
Bacaklar kanala düşerse daha riskli oluyormuş. Ben de ayni sebeple 37+4'te sezeryan oldum. Dr 1 gun bile daha fazla beklemek istemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…