- 17 Ağustos 2023
- 7.171
- 19.165
AminnSağlıkla gelsin 1 haftacık kalmış tarihi bilmek nasıl bir duygu
Şu an birsey hiss etmiyorum ama herhalde son 1 2gun kala heyacan saracak beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnSağlıkla gelsin 1 haftacık kalmış tarihi bilmek nasıl bir duygu
bayrama denk gelebılır fılan dıyordu sankı o zamanAfranın doğumu oldu mu acaba en çok onu merak ediyorum
Evet ben de tam anlamıyla böyle hissediyorum kafayı yemek üzereyimEvet mesela heyecan konusu. Son zamanlarda bebeğim olacak diye heyecan bile hissetmiyorum. İstemiyormuşum gibi geliyor bir de ona üzülüyorum sonra. Ne oluyor böyle
evet ne yazık ki tebrikler hayırlısı olsun.. nasıldı doğum ne zaman oldu listeye de ekleyelim.Yaprak dökümü olmuş burada kimse yok Napıyon hemşerim doğurdum ben Karusel
Sağol kuzum. 18inde doğurdum. 6 saat hissetmediğim suni sancı sonunda sezaryen oldu Tansiyon riskinden 36+4te aldı doktor. Sarılıktan yattık geçen hafta bir gece. Güzeldi ya keyifli ilk 2 günü saymazsakevet ne yazık ki tebrikler hayırlısı olsun.. nasıldı doğum ne zaman oldu listeye de ekleyelim.
ah çok geçmiş olsuun çok sevindim, yani o suni sancının önden işe yaramayacağını bilsek direkt sezaryen olsak ne güzel olur bebişin sağlıklı ve yanında olmasına çook sevindim , darısı başımızaSağol kuzum. 18inde doğurdum. 6 saat hissetmediğim suni sancı sonunda sezaryen oldu Tansiyon riskinden 36+4te aldı doktor. Sarılıktan yattık geçen hafta bir gece. Güzeldi ya keyifli ilk 2 günü saymazsak
tebrık ederım, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah.Sağol kuzum. 18inde doğurdum. 6 saat hissetmediğim suni sancı sonunda sezaryen oldu Tansiyon riskinden 36+4te aldı doktor. Sarılıktan yattık geçen hafta bir gece. Güzeldi ya keyifli ilk 2 günü saymazsak
Teşekkür ederim. İlk doğumda ve sadece 1cm açılmayla suni sancı alınmaması gerektiğini doğurunca öğrendim Allahtan sancı çekmedim Doktorum işe yaramayacağını söylemişti ben biraz direttim Herkes sağ salim kucağına alsın bebişiniah çok geçmiş olsuun çok sevindim, yani o suni sancının önden işe yaramayacağını bilsek direkt sezaryen olsak ne güzel olur bebişin sağlıklı ve yanında olmasına çook sevindim , darısı başımıza
Teşekkür ederim hepimizin öyle olsuntebrık ederım, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah.
Valla pek giremiyorum şu aralar yaYaprak dökümü olmuş burada kimse yok Napıyon hemşerim doğurdum ben Karusel
Erkek odaNe güzel ona da heves olmuş belli ki yeni bebişin cinsiyeti ne
Yok kuzum erkek bebek şeklinde balon aldım onu yapistiricam çift taraflı bantlaKızlar kapi süsü yaptırdınız mi hastane için?
İyiyiz iyiyiz sarılık atlattık sayılır. Alışmaya çalışıyoruz birbirimizeValla pek giremiyorum şu aralar ya
İyiyim bekliyorum daha, doğurdun demek ha? Ne zaman, nasılsınız
Bu riske girmek demek olur. Ters duruyorsa vaktinden once doğum baslamadan alinmali.kızzlar ctesi gittiğimde bebek dönmemiş olursa sezaryen tarihi almak zorunda degılım dımı ? doktora sancılarım baslasıdında suyum geldıgınde alınmasını ıstıyorum dıyebılırım yanı ?
Ben yaptirmadim hastaneye alismak istemedim Eve yaptırmak daha mantıklı. Gerçi onu da yapmadım.Kızlar kapi süsü yaptırdınız mi hastane için?
ALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle bahtıı açıkk olsun bebişinin canım yoluu açıkk olsunİyiyiz iyiyiz sarılık atlattık sayılır. Alışmaya çalışıyoruz birbirimize