2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

evet ne yazık ki :KK61: tebrikler hayırlısı olsun.. nasıldı doğum ne zaman oldu listeye de ekleyelim.
Sağol kuzum. 18inde doğurdum. 6 saat hissetmediğim suni sancı sonunda sezaryen oldu😁 Tansiyon riskinden 36+4te aldı doktor. Sarılıktan yattık geçen hafta bir gece. Güzeldi ya keyifli ilk 2 günü saymazsak 😩🥲

Sağol kuzum. 18inde doğurdum. 6 saat hissetmediğim suni sancı sonunda sezaryen oldu😁 Tansiyon riskinden 36+4te aldı doktor. Sarılıktan yattık geçen hafta bir gece. Güzeldi ya keyifli ilk 2 günü saymazsak 😩🥲
ah çok geçmiş olsuun çok sevindim, yani o suni sancının önden işe yaramayacağını bilsek direkt sezaryen olsak ne güzel olur :KK61: bebişin sağlıklı ve yanında olmasına çook sevindim , darısı başımıza:KK200:

kızzlar ctesi gittiğimde bebek dönmemiş olursa sezaryen tarihi almak zorunda degılım dımı ? doktora sancılarım baslasıdında suyum geldıgınde alınmasını ıstıyorum dıyebılırım yanı ?

tebrık ederım, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah.

ah çok geçmiş olsuun çok sevindim, yani o suni sancının önden işe yaramayacağını bilsek direkt sezaryen olsak ne güzel olur :KK61: bebişin sağlıklı ve yanında olmasına çook sevindim , darısı başımıza:KK200:
Teşekkür ederim. İlk doğumda ve sadece 1cm açılmayla suni sancı alınmaması gerektiğini doğurunca öğrendim 😂 Allahtan sancı çekmedim 🥲 Doktorum işe yaramayacağını söylemişti ben biraz direttim 😄 Herkes sağ salim kucağına alsın bebişini ❤️

kızzlar ctesi gittiğimde bebek dönmemiş olursa sezaryen tarihi almak zorunda degılım dımı ? doktora sancılarım baslasıdında suyum geldıgınde alınmasını ıstıyorum dıyebılırım yanı ?
Bu riske girmek demek olur. Ters duruyorsa vaktinden once doğum baslamadan alinmali.
Bacaklar kanala düşerse daha riskli oluyormuş. Ben de ayni sebeple 37+4'te sezeryan oldum. Dr 1 gun bile daha fazla beklemek istemedi.

X