2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende salı günü 38 oluyorum aynı baskı bende de var. Son 1 haftadır geceleri sancımda oluyo ara ara. Baskı olunca ayaktaysam yürümek bile zor geliyo. Kanala yerleşse de artık doğursak
Doktorum bayramda burda yok o yüzden korkuyorum yoksa sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz

Nst'de bir tanecik bile sancım yok deli olacağım 41. Haftanın başında gönül rızası ile gelmezse ben suni sancı yolcusu oldum perşembe günü gidiciyim

Nst'de bir tanecik bile sancım yok deli olacağım 41. Haftanın başında gönül rızası ile gelmezse ben suni sancı yolcusu oldum perşembe günü gidiciyim
41. Hafta ve daha tık yok mu Allah sabır versin ben o kadar bekleyemezdim 36dayım ve şuanda afakanlar basıyo bi doğursaydım diye kddkkskdksks

Güzel bir benzetme olmuş. Valla yapıyorum sonra da yatıyorum. Belim kopuyor ayaklarım şişiyor. Ama diğer türlü de bekle Allah bekle sıkılıyorum ay sanki zaman geçmiyor. Sağlıkla gelsinler burda herkesin zamanı daraldı.

Valla sorma evde onu yapayım bunu yapayım diyorsun sonra akşam acısı çıkıyor. Öyle dursam da zaman geçmiyor. Zaten bayram diye de tedirginim devlette doğum yapacağım. Doktor durumları nasıl oluyor bilmiyorum. Ayh daral geliyor bana

41. Hafta ve daha tık yok mu Allah sabır versin ben o kadar bekleyemezdim 36dayım ve şuanda afakanlar basıyo bi doğursaydım diye kddkkskdksks
Ay dur dur , şu 9 gün bayram tatilini de atlatalım 39da mızıldanalım nolur daha gelmesinler bu hafta işe veda ediyorum ilk kez tatil yapacaktım

Ay şansımıza 12 ayda 2 kere yaşanan şey uzun bayram ve biri bize denk geldi yaaa

Belli bir haftadan sonra artik dönmüyorlar tecrübe ile sabit.
Makat geliş mi bebeğin canim? Kac haftaliksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…