2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende salı günü 38 oluyorum aynı baskı bende de var. Son 1 haftadır geceleri sancımda oluyo ara ara. Baskı olunca ayaktaysam yürümek bile zor geliyo. Kanala yerleşse de artık doğursak 🙄
Doktorum bayramda burda yok o yüzden korkuyorum yoksa sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz 🥰

Nst'de bir tanecik bile sancım yok deli olacağım 🤣 41. Haftanın başında gönül rızası ile gelmezse ben suni sancı yolcusu oldum perşembe günü gidiciyim🥲🥲🥲

Nst'de bir tanecik bile sancım yok deli olacağım 🤣 41. Haftanın başında gönül rızası ile gelmezse ben suni sancı yolcusu oldum perşembe günü gidiciyim🥲🥲🥲
41. Hafta ve daha tık yok mu 😂 Allah sabır versin ben o kadar bekleyemezdim 36dayım ve şuanda afakanlar basıyo bi doğursaydım diye kddkkskdksks

Bir yerde okumuştum hamile kadınlarda kuşlardaki gibi yuva yapma sendromu oluyormuş tam gelmesine yakın o yüzden enerji patlaması yaşayıp evi temizlemeye girişiyormuşuz. 9. Ayında olup camları silen bir anne görürseniz şaşırmayın diyordu :)) ben o enerji patlamasını yaşadım şimdiyse resmen tam tersini yaşıyorum
Güzel bir benzetme olmuş. Valla yapıyorum sonra da yatıyorum. Belim kopuyor ayaklarım şişiyor. Ama diğer türlü de bekle Allah bekle sıkılıyorum ay sanki zaman geçmiyor. Sağlıkla gelsinler burda herkesin zamanı daraldı.

O zaman ondandır muhakkak canım fazla ayakta kalınca benimde hemen şişiyo ayaklarını sallandırmadan hep uzatarak otur inicektir şişlerin. Bende de manasız bir enerji var sürekli çamaşır toplıyım yıkıyım kurutayım hiç de sevmem bu işleri hep bi ortalıkta dolanasım var😄 dediğin gibi kafamı oyalıyorum böyle yoksa doğum stresi basıyo bi anda doğurmasam vücudum artık bitik halde diyorum iki ucu zor bir değnek😄
Valla sorma evde onu yapayım bunu yapayım diyorsun sonra akşam acısı çıkıyor. Öyle dursam da zaman geçmiyor. Zaten bayram diye de tedirginim devlette doğum yapacağım. Doktor durumları nasıl oluyor bilmiyorum. Ayh daral geliyor bana😂

41. Hafta ve daha tık yok mu 😂 Allah sabır versin ben o kadar bekleyemezdim 36dayım ve şuanda afakanlar basıyo bi doğursaydım diye kddkkskdksks
Ay dur dur , şu 9 gün bayram tatilini de atlatalım 39da mızıldanalım nolur daha gelmesinler 😜 bu hafta işe veda ediyorum ilk kez tatil yapacaktım😮‍💨

Valla sorma evde onu yapayım bunu yapayım diyorsun sonra akşam acısı çıkıyor. Öyle dursam da zaman geçmiyor. Zaten bayram diye de tedirginim devlette doğum yapacağım. Doktor durumları nasıl oluyor bilmiyorum. Ayh daral geliyor bana😂
Ay şansımıza 12 ayda 2 kere yaşanan şey uzun bayram ve biri bize denk geldi yaaa 😖😁

Benim bebem dönmedi bi ya ne yapsam dönmüyor. Kafasını dayadı yukarı geceleri uyuyamıyorum. Nefes alamıyorum. Sezaryende olsa döndüğündeki o rahatlıyorsunuz denilen rahatlığı merak ediyorum ama bu seferde sizin ki gibi oluyor sanırım. Baskı ve ağrı şeklinde bacaklar açık yürüme isteği falan
Belli bir haftadan sonra artik dönmüyorlar tecrübe ile sabit.
Makat geliş mi bebeğin canim? Kac haftaliksin?

X