Akşam yükseliyor gece cokkk fazla , dediğin gibi sağdan sola dönüşte çok zorluyor . Hatta benim alt taraftan parmak çıtlaması gibi kıt kıt ses bile geliyo eklemlerdenCanım bu çatı ağrısı sende sürekli mi var ? Bende geceleri çok oluyor sadece. Özellikle dönerken o kadar çok hissediyorum ki
Tarih çok güzel bende o tarih denk gelsin istiyorum açıkçasıMerhaba herkese.3 sezeryanımı (37+0)04.04.2024 tarihinde yapacağım.planlı ama erken aslında,ama 3 sezeryan olacağı için daha fazla bekletemiyor doktorum.normalde heyecan stres olurdum ama suan bir an önce kurtulmak istiyorum nefes almak yürümek çok zorinşallah hersey gayet güzel geçer de ben de evlatlarıma kavuşurum bide bu tarihi ben sectim mutluyummm
Benimde 1 haftadır el ve ayaklarım şiş 36+0 olduk ellerim inanılmaz ağrıyo ama ayaklarımda sadece şişlik var ayakkabılarım zorlamaya başladı giyerkenİki gündür ellerm ayaklarım şişti kızlar sizde durumlar nasıl36+3 olduk
Hayırlı olsunnnnn :) ne güzel pozitif bir doğum okudukkk bize de cesaret oluyor bunlar :) ben şunu merak ettim benim de ilk doğum olacak .Kızlar nasılsınız çok şükür bende doğumumu yaptım 29.03.2024 rabbime bin şükür çok tatlı pamuk gibi bir oğlum oldu 38+3’de gelmek istedi güzel bebeğim normal doğum yaptım sabaha karşı 4.30-5 gibi başladı sancılarım ama ilk doğumum olduğu için anlayamadım sıklaşıp kanlı akıntı gelince doktorumla hemen iletişime geçtik hastaneye gittik 2 cm açılmam olmuş biraz yorucu ama çok çok şükür sıkıntısız ve hızlı bir şekilde açılmam oldu öğlen 1 de canım evladımı kucağıma aldım ama bugün onu yenidoğan bakıma aldılar çünkü kanında çok hafif enfeksiyon çıktı meğer hastaneye gidene kadar doğumun başlamış kızlar totalde 9 saati buldu ve sanırım idrar yolu enfeksiyonum da etkiledi cpr 13 çıktı antibiyotik verilecekmiş ağlayarak bıraktım yavrumu dua edin bana çok şükür büyük bir tehlike değil 5 güne gene koynumda olacak ama bırakmak öyle zoruma gitti ki sanki saatler geçmiyor artık hevesle hayallerle bugün beraber çıkmayı beklerken yavrumuz eve gelmek içimi paramparça etti ama diyorum gene rabbim beteriyle sınamasın hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kızlar bir avazda inşallah dualarınıza beni ve yavrumu da katın
Aynen bende de tam olarak öyleAkşam yükseliyor gece cokkk fazla , dediğin gibi sağdan sola dönüşte çok zorluyor . Hatta benim alt taraftan parmak çıtlaması gibi kıt kıt ses bile geliyo eklemlerdensabah kalktığımda ilk yürürken de bazen hissediyorum sonra hafifliyor . Aksam yine basliyo . Ama gündüz de çok hareket edersem yine hissediyorum
ben de aynı şeyi stres yaptım, bende de idrar yolu enfeksyonu var yani ilaç da kullandım vs ama tam geçmedi benim de, merak ettim şimdiHayırlı olsunnnnn :) ne güzel pozitif bir doğum okudukkk bize de cesaret oluyor bunlar :) ben şunu merak ettim benim de ilk doğum olacak .
* sabah 4.5 5 te bunlar doğum sancısı diye düşündüren neydi ? Kaç dakikada bir geliyordu nasıl oluyordu tarif eder misin ? Gece yatarken herhangi birşey hissetmiyor muydun ? Bel ağrısı kasık ağrısı gibi ?
* idrar yolu enf için de doktor o tetiklemiştir dedi mi bebişin enfeksiyonunu ? Sen tedavi olmamış mıydın ? Rutin idrar tahlillerinde çıkmıyor muydu ? Benim de bir ara mantar enf vardı o yüzden endişeliyim .
Vakit bulduğunda cevaplarını bekliyoruzzzzzz
Hayırlı olsunnnnn :) ne güzel pozitif bir doğum okudukkk bize de cesaret oluyor bunlar :) ben şunu merak ettim benim de ilk doğum olacak .
* sabah 4.5 5 te bunlar doğum sancısı diye düşündüren neydi ? Kaç dakikada bir geliyordu nasıl oluyordu tarif eder misin ? Gece yatarken herhangi birşey hissetmiyor muydun ? Bel ağrısı kasık ağrısı gibi ?
* idrar yolu enf için de doktor o tetiklemiştir dedi mi bebişin enfeksiyonunu ? Sen tedavi olmamış mıydın ? Rutin idrar tahlillerinde çıkmıyor muydu ? Benim de bir ara mantar enf vardı o yüzden endişeliyim .
Kızlar aslaaa aslaaa stress yapmayın ben bu hayatta ki en pimpirikli insan olabilirim beni bilen herkes normal doğum yapmama çok şaşkın :) kızlar benim enfeksiyonum hep vardı fitil vs kullandım ama sürekli tekrarlıyordu siz korkmayın böyle yazdım diye kötü düşünmeyin herkeste olacak diye bir şey yok inşallah benim yavrum da hemen atlatacak gün sayıyorumben de aynı şeyi stres yaptım, bende de idrar yolu enfeksyonu var yani ilaç da kullandım vs ama tam geçmedi benim de, merak ettim şimdi
Yok onlar idrar yolu ile ilgili bir şey demedi ben acaba mı dedim onlar 9 saat olduğu için dediler korkmayınHayırlı olsunnnnn :) ne güzel pozitif bir doğum okudukkk bize de cesaret oluyor bunlar :) ben şunu merak ettim benim de ilk doğum olacak .
Epidural var mıydı pekiiii ?? Motive oldummmm ya gözün aydın hepimize böyle doğumlar nasip olsunKızlar aslaaa aslaaa stress yapmayın ben bu hayatta ki en pimpirikli insan olabilirim beni bilen herkes normal doğum yapmama çok şaşkın :) kızlar benim enfeksiyonum hep vardı fitil vs kullandım ama sürekli tekrarlıyordu siz korkmayın böyle yazdım diye kötü düşünmeyin herkeste olacak diye bir şey yok inşallah benim yavrum da hemen atlatacak gün sayıyorumvalla uyandım tuvaletim var gibiydi bel ağrım vardı baktım devam ediyor başta acaba dedim yalanci sancı olabilir mi çünkü hiç deneyimim yoktu :) ve internete falanda hiç bakmadım korkarım diye sonra biraz dolaştım baktım devam ediyor 7-8 gibi bir duşa girdim duş iyi geldi uzandım bi 15-20 dk sonra müthiş bi sancı girdi kasık ve belime gene tuvalete gittim mukuslu pembe kırmızı karışık kan gelince doktoruma yazdım hemen gel hastaneye dedi gittim çatala otururken lıkır lıkır ilik sular aktı doktorum kontrol etti ohoo dedi 2 cm acilmiş doğum başlamış hatta 6 saat olmuş daha beklemeyelim 10 saati geçmesin enfeksiyon riski artmasın vs dedi sonra yatisimi verdi hemen suni sancı başladılar bu kısım biraz ağrılı ve ağlamalıydı o an bile dedim açılmıyorsa beni sezaryene alın ama doktorum çok iyi ve normal dogurabilirim diye inandırdı aradan 1 saat geçti benim açılmam 4 cm olmuştu saat 12.30 da baktılar daha da acilmiş saat 13.10 du ben bebeğimi kucağıma almıştım evet korktum istemsiz gerildim ama sonu güzeldi keşke bebeğimde yanımda olsaydı daha güzel olacaktı ama nasip buna da şükür ama iyi ki normal olmuş o 2. Günüm ama çok rahat geçiyor kendinizi strese sokmayin evladınıza kavuştuğunuz anı düşünün muazzam bir his
Vardı canım oda takılırken acı vs olmuyor çok hafif ve anlık kesinlikle korkma bende cook büyük endişe ile girdim ama hatta bi ara sancılar geldikçe kaçıp gitsem mi dedim nereye gideceksemEpidural var mıydı pekiiii ?? Motive oldummmm ya gözün aydın hepimize böyle doğumlar nasip olsun
Doktora söyleyin bir anda şişmesi iyi degil diyorlarİki gündür ellerm ayaklarım şişti kızlar sizde durumlar nasıl36+3 olduk
Canım bısı sorcam ben anlamadım nasıl yani hem normal dogum hem de epirudal oluyor ? Uyusturuluyor mu normal dogjmda aynı zamanda valla kafam karıstıVardı canım oda takılırken acı vs olmuyor çok hafif ve anlık kesinlikle korkma bende cook büyük endişe ile girdim ama hatta bi ara sancılar geldikçe kaçıp gitsem mi dedim nereye gideceksemyani ne acın varsa inan o anlık oldu ve geçti şimdi evdeyim artık 2. Gün oturmalarım da daha rahat oldu vajinada ki o minik sancılar da azalıyor tek özlemim pamuk oğlum o tenleri öyle güzel ki hayatımda hiç böyle güzel yumuşak sevgi dolu bi tene dokunmamıştım eminim sizlerde aynı duygular içinde olacaksınız
Prenses doğum diyorlar buna. Normal doğuruyorsun ama sancıları hissetmeden. Sanırım sancısız ıkınmak biraz zor oluyomuş ama yapılıyo benim arkadaşım da bu şekilde doğum yaptı çok memnunduCanım bısı sorcam ben anlamadım nasıl yani hem normal dogum hem de epirudal oluyor ? Uyusturuluyor mu normal dogjmda aynı zamanda valla kafam karıstı
Sancım devamdı canım ama çok dayanılmayacak bi ağrı değildi gel gitli bir sancı durumu vardı belimde epidural kolumda suni sancı vardı benim suni sancı 2. Kademeye geçildiğinde doğumum gerçekleşti belki 4/1 suni sancı almışımdır güzel ve çabuk oldu çok şükürCanım bısı sorcam ben anlamadım nasıl yani hem normal dogum hem de epirudal oluyor ? Uyusturuluyor mu normal dogjmda aynı zamanda valla kafam karıstı
Allah anali babali büyütsün. Beraber eve gelmeyi beklerken bırakıp gelmek cok koyuyor insana çok ağlamıştım ben deKızlar nasılsınız çok şükür bende doğumumu yaptım 29.03.2024 rabbime bin şükür çok tatlı pamuk gibi bir oğlum oldu 38+3’de gelmek istedi güzel bebeğim normal doğum yaptım sabaha karşı 4.30-5 gibi başladı sancılarım ama ilk doğumum olduğu için anlayamadım sıklaşıp kanlı akıntı gelince doktorumla hemen iletişime geçtik hastaneye gittik 2 cm açılmam olmuş biraz yorucu ama çok çok şükür sıkıntısız ve hızlı bir şekilde açılmam oldu öğlen 1 de canım evladımı kucağıma aldım ama bugün onu yenidoğan bakıma aldılar çünkü kanında çok hafif enfeksiyon çıktı meğer hastaneye gidene kadar doğumun başlamış kızlar totalde 9 saati buldu ve sanırım idrar yolu enfeksiyonum da etkiledi cpr 13 çıktı antibiyotik verilecekmiş ağlayarak bıraktım yavrumu dua edin bana çok şükür büyük bir tehlike değil 5 güne gene koynumda olacak ama bırakmak öyle zoruma gitti ki sanki saatler geçmiyor artık hevesle hayallerle bugün beraber çıkmayı beklerken yavrumuz eve gelmek içimi paramparça etti ama diyorum gene rabbim beteriyle sınamasın hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kızlar bir avazda inşallah dualarınıza beni ve yavrumu da katın
Ahh aminn canım rabbim cümlemizin evladını korusun sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsinAllah anali babali büyütsün. Beraber eve gelmeyi beklerken bırakıp gelmek cok koyuyor insana çok ağlamıştım ben de
Bizim de akciger enfeksiyonu vardı. Antibiyotik tedavisinin 10 gün sürdüğünü söyledi doktorumuz.
Daha erken çıkarır belki diye bekledik hep çünkü beklemek çok zordu. Tam 11.gun taburcu oldu. Bugun 20 günlük olduk.
Zaman ne kadar bazen fark edemesek de o kadar cabuk geciyor ki. Sanki daha dün gebelik testi yaptım gibi...
Allahim sizi de bir an önce saglikla kavuşturup eve gelmeyi nasip etsin
Benim de niyetim epidural takılması ama bakalım…. O da nasip işi . Uygun olmak // yapıldığında doğumu yavaslatmaması/ anestezinin tutması … insallah güzelce geçer benim dogumumda. Dün gece çok zorlandım uyurken sıcakladım ağırlaştı karnım iyice sanki doğum yaklaşmış gibi hissediyorum .. insallah bu Haftaiçi olur . Çok zorlanıyorumVardı canım oda takılırken acı vs olmuyor çok hafif ve anlık kesinlikle korkma bende cook büyük endişe ile girdim ama hatta bi ara sancılar geldikçe kaçıp gitsem mi dedim nereye gideceksemyani ne acın varsa inan o anlık oldu ve geçti şimdi evdeyim artık 2. Gün oturmalarım da daha rahat oldu vajinada ki o minik sancılar da azalıyor tek özlemim pamuk oğlum o tenleri öyle güzel ki hayatımda hiç böyle güzel yumuşak sevgi dolu bi tene dokunmamıştım eminim sizlerde aynı duygular içinde olacaksınız