- 23 Şubat 2023
- 1.852
- 1.745
- 53
Yaa cok datlu duruyorkiii Masallah Ona..Kızlarrr benim bebisimmm göstermedi cinsiyetiniii bi yorumlasanızaa gönlünüzden geçeni
Benimde icimden erkek gecti ama bakalim belki supriz yapar. Kacinci haftanizdasiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa cok datlu duruyorkiii Masallah Ona..Kızlarrr benim bebisimmm göstermedi cinsiyetiniii bi yorumlasanızaa gönlünüzden geçeni
İnanmıyorum ilk defa benden başkası çilekli max seviyo ayyyyy Bayılırımmmm ama artık yok. Bir de algidanın elma şekeri diye bir dondurması vardı zamanında dışı yeşil çikolataydı. Üfffff böyle bir lezzet yok.
Şaka mı dün eşimden çilekli max istedim. Hiç sevmem normalde. Bulamamış cornettonun milka şeyini almış. Habire çilekli kefir içiyorum. Cinsiyeti belli mi sizinkilerin ona mı bi pay çıkarsamVallahi bir de çilekli max çekiyor ama hiçbir bakkalda markette yok çocuğumun ruhu fakir daha şimdiden
Ay evet ya günde 3 kupa kahve içen ben, kokusuna gelemez oldum. Bir yudum aldım geçen eşimden, dedim ben nasıl içmişim bunu bunca zaman. İğrenç
Yok belli değil daha. En erken 1 ay sonra belli olur nasipse çilekli kızlar mı geliyor acebaŞaka mı dün eşimden çilekli max istedim. Hiç sevmem normalde. Bulamamış cornettonun milka şeyini almış. Habire çilekli kefir içiyorum. Cinsiyeti belli mi sizinkilerin ona mı bi pay çıkarsam
Ben zaten hastaydım yeni gecıyorBenim 8+6 normalde ancak bu sabah kontrole gittik doktorum 9. haftayı doldurmuşsun artık 10'a girmişsin dedi. Sanırım bir kaç gün ileride gidiyor.
Sürekli uykum var ya. Mide bulantıları ve iştahsızlık da devam ediyo ancak zorluyorum yemek için ki tamamen güçten düşmeyim diye. Karın ağrım nerdeyse hiç olmadı ara ara orada bir sızı oluyor. Kese büyüyor ve rahim genişliyor diye olabilir bilemiyorum. Göğüslerim fena ağrıyor, dün baya kötüydü özellikle sağ göğsüm ağlıcaktım. Şimdi daha iyi. Başka da bir durumum yok galiba. Hee bir de ağzımda aftlar çıkmaya başladı çok. Bağışıklığım düşmeye başlamış belli ki.
Bence geçer. Çevremde şahit oldum çok hamilelikte sevdiği şeylerden tiksinip doğum sonrası eski haline dönüp yiyip içenleri.Ben de öyleydim, şimdi nefret ediyorum, geçer mi acaba doğumdan sonra onu da merak ediyorum
Ben de günün yarısını kahveyle geçiren biriydim, şu an kokusuna tahammül edemiyorum. Annem kusmadığın her şeyi yemeye içmeye devam edersin ama kusarsan ömrün boyunca unut dediBen de öyleydim, şimdi nefret ediyorum, geçer mi acaba doğumdan sonra onu da merak ediyorum
12 haftadayiz göbeği çok komikk değil miiYaa cok datlu duruyorkiii Masallah Ona..
Benimde icimden erkek gecti ama bakalim belki supriz yapar. Kacinci haftanizdasiniz
Bence geçer. Çevremde şahit oldum çok hamilelikte sevdiği şeylerden tiksinip doğum sonrası eski haline dönüp yiyip içenleri.
Ben de günün yarısını kahveyle geçiren biriydim, şu an kokusuna tahammül edemiyorum. Annem kusmadığın her şeyi yemeye içmeye devam edersin ama kusarsan ömrün boyunca unut dedi
Kızlarrr benim bebisimmm göstermedi cinsiyetiniii bi yorumlasanızaa gönlünüzden geçeni
Aynen ya bende ananaslı şeftalili denedim zupper. Ama bu zaman sonra şişkinlik yüze çıkıyor teşekkürler öneri içinben arada çilekli kefir içiyorum. tavsiye ederim. En az zararlılardan biri bence. Nefsi baya kmreltiyor ve mide bulantıma iyi geliyo.
Geçiyor ben öncekinde de kahveden tiksindim aşırı sever içerim normalde, doğumdan sonra geçmişti. Bunda da içemiyorum şu an, canım hala çekiyor ama ağzıma aldığımda topraklı bi su içiyor gibiyim. Geçen gün granül kahveye bol buz atıp içtim soğuk olunca onu içebildim, bu sefer de granül zararlıBen de öyleydim, şimdi nefret ediyorum, geçer mi acaba doğumdan sonra onu da merak ediyorum
Ya ama cok seker komik olsa da bal gibi gobusuu12 haftadayiz göbeği çok komikk değil mii
Onunda göbüşünün içinde sürpriz yumurtası var galibaYa ama cok seker komik olsa da bal gibi gobusuu
Sağlıkla gelsinBen de hiç almamam ama sanki banada erkek gibi geldi
Cocuklugumda aşık olduğum ve tüm dergilerini aldığım, gazetelerden kupon toplayıp çilek kızla ilgili ne varsa topladığım canım karakterdir kendisiYok belli değil daha. En erken 1 ay sonra belli olur nasipse çilekli kızlar mı geliyor aceba
Ben ilk hamileliğimde resmen hamile yastığımla yaşadım aylarca ayrılmadım sadece onunla uyuyabildim. Çok güzel bir şeyYasayan var mi bilmiyorum,
Bu arada daha cok erken demeyinn kendinize mutlaka bi hamile yastigi alinnn deliksiz uyuyorumm