• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ama salak gbi ilk haftalar içtim içmemek lazım pişmanım içmiyorum ayran geldi yerine ıyk

9+3 ten merhaba karın agrım azaldı sanki bir uyku istegim kaldı normal mi sizde durumlar nedir:)
Benim 8+6 normalde ancak bu sabah kontrole gittik doktorum 9. haftayı doldurmuşsun artık 10'a girmişsin dedi. Sanırım bir kaç gün ileride gidiyor.

Sürekli uykum var ya. Mide bulantıları ve iştahsızlık da devam ediyo ancak zorluyorum yemek için ki tamamen güçten düşmeyim diye. Karın ağrım nerdeyse hiç olmadı ara ara orada bir sızı oluyor. Kese büyüyor ve rahim genişliyor diye olabilir bilemiyorum. Göğüslerim fena ağrıyor, dün baya kötüydü özellikle sağ göğsüm ağlıcaktım. Şimdi daha iyi. Başka da bir durumum yok galiba. Hee bir de ağzımda aftlar çıkmaya başladı çok. Bağışıklığım düşmeye başlamış belli ki.

Kızlarrr benim bebisimmm göstermedi cinsiyetiniii bi yorumlasanızaa gönlünüzden geçeni 😊😊

Eklentiler

• IMG_20230918_114537.jpg
    IMG_20230918_114537.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 61
Benim 8+6 normalde ancak bu sabah kontrole gittik doktorum 9. haftayı doldurmuşsun artık 10'a girmişsin dedi. Sanırım bir kaç gün ileride gidiyor.

Sürekli uykum var ya. Mide bulantıları ve iştahsızlık da devam ediyo ancak zorluyorum yemek için ki tamamen güçten düşmeyim diye. Karın ağrım nerdeyse hiç olmadı ara ara orada bir sızı oluyor. Kese büyüyor ve rahim genişliyor diye olabilir bilemiyorum. Göğüslerim fena ağrıyor, dün baya kötüydü özellikle sağ göğsüm ağlıcaktım. Şimdi daha iyi. Başka da bir durumum yok galiba. Hee bir de ağzımda aftlar çıkmaya başladı çok. Bağışıklığım düşmeye başlamış belli ki.
Eğer geç döllenmeyse falan gününü yakalıyor kuzum. Yani benim öyle oldu. Bilmiyorum ileri de geçer mi ama gününü yakaladı minnoşum ❤️

Vallahi bir de çilekli max çekiyor ama hiçbir bakkalda markette yok 🙈🙈 çocuğumun ruhu fakir daha şimdiden 😂😂
İnanmıyorum ilk defa benden başkası çilekli max seviyo ayyyyy 🥰 Bayılırımmmm ama artık yok. Bir de algidanın elma şekeri diye bir dondurması vardı zamanında dışı yeşil çikolataydı. Üfffff böyle bir lezzet yok.

İnanmıyorum ilk defa benden başkası çilekli max seviyo ayyyyy 🥰 Bayılırımmmm ama artık yok. Bir de algidanın elma şekeri diye bir dondurması vardı zamanında dışı yeşil çikolataydı. Üfffff böyle bir lezzet yok.
Çilekli max bulamadım sonra dedim çilekli başka yiyim. Öyle yedim ama hiç zevk vermedi. İstediğimi de bulamadım 🥺 elma şekerini hiç yemedim ama 😌

ayy gorunce bende yazmak istedim :D
bende çilekli milkshake kokusunu alıyordum ara ara shdfnkfg
ama sonra çok zararlı vs vs dedım oyle baskılandı kaldı bi:d

ayy gorunce bende yazmak istedim :KK70:
Ay ben de kestane kokusu aldım geçen. Ekmekten 😂😂😂😂😂 ne alakaysa ekmek bana kestane gibi koktu 😂😂 ama kestane yok burada henüz. Çuktığı gibi alacağım

Vallahi bir de çilekli max çekiyor ama hiçbir bakkalda markette yok 🙈🙈 çocuğumun ruhu fakir daha şimdiden 😂😂
Benim de 8.-9. haftalarda cilek takintim vardi, her seyin cileklisini istiyordum. Hatta cocuklugumdan beri yapip yememisimdir, petibör bisküvinin arasina puding döküp yeriz ya, cileklisi rüyama girmisti, ertesi gün bir tepsi yaptim yedim.

Simdi düsününce ögürdüm lol

Benim de 8.-9. haftalarda cilek takintim vardi, her seyin cileklisini istiyordum. Hatta cocuklugumdan beri yapip yememisimdir, petibör bisküvinin arasina puding döküp yeriz ya, cileklisi rüyama girmisti, ertesi gün bir tepsi yaptim yedim.

Simdi düsününce ögürdüm lol
Hiç öyle şeyler yiyemiyorum ben 🙈🙈 ekmek arası vs de yiyemiyorum

ayy gorunce bende yazmak istedim :KK70:
ben arada çilekli kefir içiyorum. tavsiye ederim. En az zararlılardan biri bence. Nefsi baya kmreltiyor ve mide bulantıma iyi geliyo.

Ay hadi inşallah güzel haberler alırsın🙏 Az kalmış. Benim de 9 Ekim tarihinde bir sonraki randevum. O gün 2 li test yapılacaktı normalde ama ben yaptırmayacağım yaşım 35 olduğu için. Direkt fetal dna tarama testi yaptıracağım (nifty) İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Sonra kafamız rahat geçiririz hamişliğimizi.
İnşallah hepimizin iyi çıkar 🙏🙏

Back