2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tetanozu 5. ay itibariyle yapıyoruz demişti bana bizim sağlık ocağındaki hemşire, erken değil mi ya şu an aşı için?

Benim de canım çok sıkkın. Bursa şehir hastanesine acile gittiğimde gebelik kesesi 6+1 ile uyumlu demişti. O zamandan bu zamana çocuğun tam 8 haftalik olması gerekirken 7 haftalik çıktı. Yani 1 hafta oynuyor ve bu az da değil. ayrıca benim sat 11 temmuz ama doktor keseye bakarak dün 20 temmuz yazalım dedi. Muhtemel gebe kalma 3 ağustos gözüküyor ama benim tek ve sadece ilişkim 30 temmuzda olmuştu. Yani 7 haftalik olması çok saçma ama doktora da laf anlatamadım. Ki anlatsam bana diyecek ki ultrasonda görünen bu. Crl 9 mm imiş. O da 7-8 haftaya tekabül ediyor ama çok canım sıkıldı bu duruma. İlişki yoktu ki 3 ağustosta nasıl dollenme gerçekleşsin.
canım mart annelerindenim ben oooo çoğumuzun öyle oldu bir ileri bir geri makineden bile fark oluyor 4-5 gibi aylarda yakalıyor deniyor benim de öyle oldu bir ileri bir geri :) hiç merak etme kalbi duydunuz mu

HAmile oldugumu bikiyor saglik ocagi ama hoc aramadilar beni kizlar 🫠

canım mart annelerindenim ben oooo çoğumuzun öyle oldu bir ileri bir geri makineden bile fark oluyor 4-5 gibi aylarda yakalıyor deniyor benim de öyle oldu bir ileri bir geri :) hiç merak etme kalbi duydunuz mu
Evet dün duyduk kalbi 🙏🏻🥰

Kızlar bu ultrason görüntüsünün etrafında yazanlar ne demek oluyor ya bi türlü bulamadım ne ne demek 😂

Eklentiler

• IMG_4245.jpeg
    IMG_4245.jpeg
    114,2 KB · Görüntüleme: 74
Benim de canım çok sıkkın. Bursa şehir hastanesine acile gittiğimde gebelik kesesi 6+1 ile uyumlu demişti. O zamandan bu zamana çocuğun tam 8 haftalik olması gerekirken 7 haftalik çıktı. Yani 1 hafta oynuyor ve bu az da değil. ayrıca benim sat 11 temmuz ama doktor keseye bakarak dün 20 temmuz yazalım dedi. Muhtemel gebe kalma 3 ağustos gözüküyor ama benim tek ve sadece ilişkim 30 temmuzda olmuştu. Yani 7 haftalik olması çok saçma ama doktora da laf anlatamadım. Ki anlatsam bana diyecek ki ultrasonda görünen bu. Crl 9 mm imiş. O da 7-8 haftaya tekabül ediyor ama çok canım sıkıldı bu duruma. İlişki yoktu ki 3 ağustosta nasıl dollenme gerçekleşsin.
Kafanıza takmayın aynı olayı ben de yaşadım dün 7+1 denildi devlet hastanesinde halbuki 8+0 olması gerekiyordu.
Tekrar kafama taktım özel bir muayenede kontrole gittim yanlış söylenmiş.
İçim rahatladı muhtemelen sizin içinde aynı şey olacak.

Ben ne zaman bi ultrason görüntüsüne baksam kız ya da erkek tahmini yaptığımı fark ettim, size de oluyor mu? 😂

Merhaba, nifty test yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı?
Benim doktorum 12. haftada isteyecekmiş. 80 kilo olduğum için kilolu hamilelerde 10. haftada kandan yeterli gelmez sonucu 12. haftayı bekleyelim diye açıkladı. Normalde zayıf gebeyseniz 10. haftada nipt testi yapılıyormuş. Geçen gebeliğim turner sendromu olduğu için sonlanmıştı o yüzden bizde mecburi gibi bir şey oldu fetal dna bakmak.. 2li testin sadece ayrıntılı ultrason kısmını yapacağım dedi. Kan kısmını nipt testi ile yapacakmışız. Perinatologa gidiyorum ben o yüzden ayrıntılı ultrason için ekstra doktor aramama gerek kalmayacak ama kim bilir kaça patlayacak bütün bu testler bana kara kara onu düşünüyorum 😅🤦‍♀️Nipt arkadaşım yaptırdı 10 bindi bir iki ay önce onun yaptırdığı firmada. Henüz firmaya karar vermedim.. Her şey bebişlerimizin sağlığı için ne yapalım 🤗 Siz yaptıracak mısınız, yaptıracaksanız hangi firmaya?

Ben sana demiştim ama canım, hazır mide bulantın yokken, hiç sorma bile mide bulantısı nasıl bir şey diye 🥴 6. 7. Ve 8. haftalarda çok bulantılarım oldu ve gerçekten çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun 💐
Sonrasında bulsntiniz geçti mi acaba? Benimde iki uc gün önceye kadar çok bulsntim oluyordu. Şimdi sanki birden geçti. 10. Haftadayim. Böyle bulantı geçince de bi endişe duydum doktora da on gün önce fln gitmistim görmeyince de insan merak ediyor.

X