2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bebekleriniz için ilk adım ayakkabılarını aldınız mı? Hangi marka model tavsiyelere açığım.

Bende uzun zamandır giremiyordum yaşayamaya çalışıyorum 😀 ay vücud ağrısı olan varmı ya ben sırt ağrısından maf oluyorum magnezyum kullanıyorum ama ek bişeyler daha bakıcam gibi 😕

Bir hafta önce belim tutuldu ve ondan beri ev işi yapamıyorum, çocuk kaldıramıyorum. Kolumu da geçen aylarda kaybetmiştim 😄

Merhaba. Ben de hiç bakamıyorum telefonu elime aldığım gibi kızım saldırıyor 😊
Yeni bir atak dönemine girdik biz sanırım. Azıcık düzene giren uykuları bizi yeniden zorlamaya başladı. Bir yandan üst dişleri çıkıyor. Hem eve hem bebeğe yetişmek beni çok zorluyor bu aralar.
Tamamen aynı durumdayım ben de...

Al bendende o kadar canım sol kolum yok çocuk taşımaktan 😀 hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz heralde
Bebiş emeklemiyor mu? Benim bebeğim sadece bir kaç gündür aşırı kucak istiyor diş çıkaracak sanırım. normalde hep emeklemek istiyo 😅

Bebiş emeklemiyor mu? Benim bebeğim sadece bir kaç gündür aşırı kucak istiyor diş çıkaracak sanırım. normalde hep emeklemek istiyo 😅
Emekliyor benimkiler de ama gün içinde illa taşımak kucaklamak zorunda kalıyorsun. Mama sandalyesine oturtup indirmek bile zor geliyor artık 😔

Emekliyor benimkiler de ama gün içinde illa taşımak kucaklamak zorunda kalıyorsun. Mama sandalyesine oturtup indirmek bile zor geliyor artık 😔
Evet 😬😬
Bel ağrısına ek olarak emzirmekten biberona benzeyen memeler olarak kart yükseltiyorum 😂 birde mememi cırıyor

Emekliyor hatta yavaştan yürümeyede başladı ama diş patlattı o yüzden bana yapıştı resmen 😅😅 bugün daha rahatız çok şükür 🙏🙏 daha bunlar böyleyse kök dişler çıkarken bizi mafff ederler

Back
X