- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Çikolatahadi yasoğuk diye mi gaz yaptı ki? Yoksa çilolata mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikolatahadi yasoğuk diye mi gaz yaptı ki? Yoksa çilolata mı?
Hey Allahım ne yicez biz taş mı yicez gaz yapar mı acabaKakao,cikolata gaz yapıyormuş sıkıntılı o yüzden![]()
Aman yeme daha iyi dünden beri çocuk perişanHey Allahım ne yicez biz taş mı yicez gaz yapar mı acaba![]()
Sarilik bi düştü mü bidaha yükselmiyor diyorlar . Ayni laboratuvar da mi ölçüm yaptiniz ? Cnm bol bol besle mama takviyesi yap . Cocuk çok uyuduğu iÇin ben sağip sağip veriyordum ağzina uykudaykenKızlar sizin bebeler 2.hafta kontrolünde kac gr almstı? Birde bu sarılık beni yıldırdı artık 6 ya düşmüştü dün tekrar baktılar 9 a cıkmıs 14 günlğğüz ne zaman gececek bu ya kilo alımı d var kakalı bez sayısı 8-9. Doyuyorda
2 kere düştü cıktı anlayamadım bende. Kandan değil cihazla bakıyorlar 6 ya düşmüştü daha yükselmez dediler dün 9 cıktıSarilik bi düştü mü bidaha yükselmiyor diyorlar . Ayni laboratuvar da mi ölçüm yaptiniz ? Cnm bol bol besle mama takviyesi yap . Cocuk çok uyuduğu iÇin ben sağip sağip veriyordum ağzina uykudayken
Mama takviyesş yaptım dün oldgu gibi kustu. Saat bası da emzirince kusuyor fazla geliyor 2 saate bir besliyorum üstüne sağıp verdim yine fazla geldi kustu hepsini. Yani doyuyor ama sarılıgı düşmüyorSarilik bi düştü mü bidaha yükselmiyor diyorlar . Ayni laboratuvar da mi ölçüm yaptiniz ? Cnm bol bol besle mama takviyesi yap . Cocuk çok uyuduğu iÇin ben sağip sağip veriyordum ağzina uykudayken
Ahh beeee.. Benim de öyle oturdum Müge anlı izledimBugün şansım vardı benimde çok üzülüyorum![]()
Evet var bence, sadece biogaia kullanıyoruz doktordan gaz için ilaç mı istesem ki?Gaz sorunu mu var acaba? Gazi cok olan bebek cok emmek istermis.
Evet cnm bence bi danis doktora.Evet var bence, sadece biogaia kullanıyoruz doktordan gaz için ilaç mı istesem ki?
Bende diz ağrısı yok şükür ama karnımın içi acıyor resmen dayak yemişim orası çürümüş gibi acıyor normal mi bilmiyorum daBenim sezaryen yerim ve üstü hala uyuşuk his hissetmiyorum bıçak atsalar acı hissetmem sizinkiler geçtimi diz agrısı bende de oluyor ama benim b12 çok düşük igne olmam gerekiyor
Bizim doktor 10 günlüğe kadar risk demişti sarılık için sonra riskli kısmı atlatıyor demişti tekrar bakmadı 15. Gün kontrolünde doğum kilosunun 185 gram felan üstüne çıkmıştıKızlar sizin bebeler 2.hafta kontrolünde kac gr almstı? Birde bu sarılık beni yıldırdı artık 6 ya düşmüştü dün tekrar baktılar 9 a cıkmıs 14 günlğğüz ne zaman gececek bu ya kilo alımı d var kakalı bez sayısı 8-9. Doyuyorda
Kızlar psikolojik olarak çok kötü hissediyorum ya akşamları sürekli ağlıyor bebek, akşam üzeri 5-6 gibi başlıyor gece 3-4 e kadar sürekli emmek istiyor emiyor kusuyor süt yetmiyor diye mama veriyorum onu içiyor yine uyumuyor yine kusuyor derken artık biz bu çocuğun derdini anlamıyoruz bakamıyoruz diye saatlerce ağladım dün gözlerim davul oldu. Eşim de diyor ben böyle olacağını biliyordum ondan istememiştim ikinci çocuğu. Sus diyorum deme öyle.
Oğlum da zor bir bebekti hiç uyumazdı ama detayları unutmuştum şimdi aynı şeyleri yaşıyorum. Çok şükür sağlıklı diyorum ama bir yandan da üzülüyorum her gecem böyle mi geçecek diye. Ağladıkça elim ayağıma dolanıyor. Uykusuzluk bir yandan yıpratıyor. İnsanlıktan çıkmışım gibi geliyor. Ki annemler yanımdaydı hiçbi iş yapmadım bebek bakımı dışında. Bugün onlar da gidiyor artık. Çok zor çok![]()
Kakao,cikolata gaz yapıyormuş sıkıntılı o yüzden![]()
Hadi yaa bilmiyodumm dün gece bende tadelle yedm oda yapmış olabilir ozamanÇikolata
Ben her gün yiyorumHadi yaa bilmiyodumm dün gece bende tadelle yedm oda yapmış olabilir ozaman![]()
Degerdi ama çok eksinliydiAhh beeee.. Benim de öyle oturdum Müge anlı izledim![]()
Bence normal canımKızlar bebeğin tüm gün huzursuzdu. Kaka yapti rahatladı uyudu derken uyanınca yine huzursuzlaniyordu. Tekrar kaka yaptı sonunda dün de bugün de kakası turuncu gibi bir de bugün yapışkan gibi sünen kısımlar vardı mukuslu kaka deniyor galiba. 2 gündür yediğim süt ürünü kasar peyniri ve dün de yemeğin marinesinde 3 kaşık yoğurt kullandım bu kadar süt ürünü başka hatırlamıyorum. Normal mi boyle olması?