• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar dün sünnetimizi olduk çok şükür.
Hastaneye gittik odamıza geçtik bebişi aldılar (ki en zor olan kısmı buydu bence) yarım saat sonra geldiler işlem bitmişti. Sonra doktor geldi biraz nasıl ilacı sürmemiz gerektiğini nelerin olabileceğini anlattı.
Doktorumuz bebek çok küçük olduğu için açık bıraktı 8 saatte bir sürülmesi gereken bir krem verdi sadece onu uyguluyoruz.
Çok şükür bebekte bir huzursuzluk ağrı acı ateş herhangi birşey yapmadı.
Yarın kontrolümüz var tekrar görücek doktor.
Oldu da bitti maşallah yani teyzeleri🥰🧿
Oyy maşaAllahhh darısı bize 😍😍

Hastaneye gittik odamıza geçtik bebişi aldılar (ki en zor olan kısmı buydu bence) yarım saat sonra geldiler işlem bitmişti. Sonra doktor geldi biraz nasıl ilacı sürmemiz gerektiğini nelerin olabileceğini anlattı.
Doktorumuz bebek çok küçük olduğu için açık bıraktı 8 saatte bir sürülmesi gereken bir krem verdi sadece onu uyguluyoruz.
Aay maşallah kolayca atlatmaniza çok sevindim darisi bizlere inşallah 🙏🏻😍

Özge cnm sen çocuğun makatina baktirsana . Kolik bebekler genellikle kaka yapamiyinca kıpkırmızı oluyor midesini boşaltmadiği için sürekli ağliyor . Yeğenimde senin dediğin belirtiler vardi meğerse makattanmiş .
Doktor bakıyo hep muayenede canım bi şey demedi yaptı zaten bugün kaka bakalım devamı nasıl olacak

Hiç bilmiyorum ki. Bana b vitamini taktılar gibi hatırlıyorum o gün ama tam emin değilim. 6. Hafta kontrolüne gitmiştim dr'a o zaman sormayı unuttum. Smear falan almıştı sonuçlar çıkınca onunla birlikte bu durumu da sorayım ben de bir. Psikolojik mi diyordum artık. O zaman uyustugu için mi böyle hissetmeye başladım diye düşündüm
Smear testini tam ne sebeple istedi doktorun canım benimki de 2 aylık olunca gel alalım dedi sormadım da sebebini çok gerekli bi şey mi

Ayyy grubumuzun ilk sünneti mi simdi maşallah annesi🧿🩵🩵

Smear testini tam ne sebeple istedi doktorun canım benimki de 2 aylık olunca gel alalım dedi sormadım da sebebini çok gerekli bi şey mi
Her yıl düzenli yaptırmak gerekiyor normalde canım. Dr da hazır kontrol ediyorken aldı, istersen iptal edebilirsin dedi de iptal etmedim sonuçları atcam druma

Kızlar kafayı yicem son katta oturuyorum her gelen bizim kapıyı caliyo küfür etmemek için zor duruyorum hayır bi insan neden son kata kadar gelir dimi ilk katlara sor sorcaginizi... kargocu gelmiş Esra diye birine 3.kat bilmem ne diyo burası 4.kat burası değil diyorum tamda bebeği uyutacaktim varya... Hala okuyo burası değil dedim gitti
Zili çıkarttım ben ilk gün sende çıkart kuzum bence

Kızlar kafayı yicem son katta oturuyorum her gelen bizim kapıyı caliyo küfür etmemek için zor duruyorum hayır bi insan neden son kata kadar gelir dimi ilk katlara sor sorcaginizi... kargocu gelmiş Esra diye birine 3.kat bilmem ne diyo burası 4.kat burası değil diyorum tamda bebeği uyutacaktim varya... Hala okuyo burası değil dedim gitti
Aay aynısı alt kapıyı açmamız için hep bize basiyorlar. Su geliyor bize elektrikli geliyor bize sinir oluyorum

Back
X