• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım ben kalın bir tane de koydum ne olur ne olmaz o gece rüzgarlı olur , hafif kalın da koy bence zaten ince de koymuşsun canım ❤️
kızımın battaniyesi unisex nereye kaldırdım bulamıyorum 😩 kalın koyim dediğin gibi hastaneden çıkarken lazım olur

Kesinlikle canım bebeği doğurmak dert değil illahi çıkacak oradan ama işte ne şekilde çıkacak, doktor bana da dedi senin çatın iyi olmasına rağmen ben sana bırakıyorum garanti veremem ha illa normal dersen yaparım dedi, bence sen doktorunla konuş umarım hakkında hayırlısı olur hem senin için hem bebeğin için en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun inşallah 😍
Amin canım inşallah doktorunun böyle riskleri konuşmasını çok sevdim🥹

Acı esigim yüksek ama Chen doğum sancısıni hissedersin demişti.. bugüne bakiyim devam ederse giderim suanlik iyi gözüküyor ama o akıntı neyin nesi bilmiyorum
Bende suya takıldım, baya ıslattı mı çamaşırını? Yoksa akıntı gibimiydi

Hahahahaha delilik değil aslında benim korkum bebek aslında kendimle ilgili bir korkum yok ağrısın sancılar çekilir o an hiç sıkıntı değil benim tek korkum bebeğin ordan rahat çıkacak mı :KK43: onu düşünüp stres oluyorum normal bir bebek olsa neyse ama senin bebeğin gibi , zayıf değil 2 küsür bir bebek değil öyle olunca endişeleniyorum:KK43:
Anladım canım ben kendin için diyorsun sandım, evet bebeğin kanalda sıkışması vs durumlar da olabiliyor Allah korusun.
Ben kendimi düşünüyorum şu an şahsen ilk önce, sezaryende dikişlerim tutmazsa açılırsa diye çok korkuyorum ağrı sızı değil de işte öyle bir durumda hastanede yatmam gerekirse geride iki çocuğum kalacak 😢 çok zor bir karar ve hiçbir şeyin garantisi yok maalesef. Benim kocası kadın doğumcu olan bir arkadaşım vardı karısının sezaryen olmasını istedi, normal doğumda bebek riske girer sezaryende sen riske girersin demiş bebeği seçmiş yani 🙈😂 hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Bende suya takıldım, baya ıslattı mı çamaşırını? Yoksa akıntı gibimiydi
Islattı birde o bogalgam gibi akıntı gelirken ağrım oldu o geldi lavaboya gittim noluyo diye sonra çıktım işte oturdum bu sefer ic camasirim ıslandı bildiğin su.. ama işte devamı olsa golden gibi gelirdi diye düşünüyorum

Islattı birde o bogalgam gibi akıntı gelirken ağrım oldu o geldi lavaboya gittim noluyo diye sonra çıktım işte oturdum bu sefer ic camasirim ıslandı bildiğin su.. ama işte devamı olsa golden gibi gelirdi diye düşünüyorum
Kimisinde az az da gelebiliyor takip et tekrar gelirse gidersin inşAllah

Canım çok kullanmış o yüzden 🥲 hani 3 4 kez olsa bir şey olmazda bu antibiyotik çocuklar nasıl kullaniyo bilmiyorum ama her biri 2 hafta sürse çok yine
Evet canım belkide o yüzdendir :( arkadaşı hergün bi sürü abur cubur yer dişlerini fırçalamaz ama dişleri inci gibi. Tabi bi fark var onun bağışıklığı maşallah çok iyii ve haliyle ilaç kullanmıyor. Dişleri de sanırım o yüzden tertemiz
Canım haklısın önemli olan para değil burda önemli olan yapılan muamele bence şikayetvara yaz ✍️
Haklısın canım.. parasında değil insan ama var olan hakkımı hiçe sayıp bu muameleyi yapamazlar, iade hakkımı yok sayamazlar. İstersen 5 liralık ürün olsun.. Şikayetvar a Yazdım. Çözülmezse tüketici heyetine bile giderim o derece sinir oldum 🤣

Çok mu oluyor bu durum bilmiyorum ama bi senede rahat 3-4 defa kullanmıştır sanırım canım. Çabuk hasta olan bi çocuk. Küçüklükten beri bağışıklığı düşük. Ve alerjik bünyeli
Benimki de alerjik ve çok antibiyotik kullanıyor maalesef :/
Acı esigim yüksek ama Chen doğum sancısıni hissedersin demişti.. bugüne bakiyim devam ederse giderim suanlik iyi gözüküyor ama o akıntı neyin nesi bilmiyorum
Ayy suyun gelmiş olabilir bencee doktora sorsan mı ki? Su gelince 24 saat süre veriliyor ya

Benimki de alerjik ve çok antibiyotik kullanıyor maalesef :/

Ayy suyun gelmiş olabilir bencee doktora sorsan mı ki? Su gelince 24 saat süre veriliyor ya
Yaa yavrularımız iyi olsun diye üstüne titrerken neyi yanlış yaptık biz :( kızımın arkadaşı Allaha Emanat büyüyor annesini yermek yargılamak istemiyorum ama yeri geliyor gece 1-2 de yatıyor çocuk. Sabahları 11-12-1 gibi kahvaltı ediyor. Ama Dinçtir ,Sürekli abur cubur yer, soğukta üstüne bisey almadan çıkar, burnu akar falan ama maşallah cocuğa hasta olmaz. Hiç öyle ilaçlık bi durumu olmaz düzelir. Allah daha iyi etsin çocuğu bazen ihmal edildiğini bile düşünüyorum.. ama her anlamda benim kızımdan daha iyi durumda.. Biz nerde yanlış yaptık fazla mı korumacıyız acaba ?

Begonya2 Begonya2 canım bende çantaya kundaklık ince bi battaniye koydum, dört katlı müslin battaniye koydum. Normal penye battaniye de koysam mı diye düşünüyordum. Sen napmaya karar verdin 🙈

Begonya2 Begonya2 canım bende çantaya kundaklık ince bi battaniye koydum, dört katlı müslin battaniye koydum. Normal penye battaniye de koysam mı diye düşünüyordum. Sen napmaya karar verdin 🙈
Bende aynılarını koydum. Penye değilde ondan az daha kalın pazen battaniye vardı ama bulamadım onu bulursam onu koyucam bulamazsam penyeyi koyacam hastaneden çıkarken rüzgar vs olursa diye canım. Penyeyi koy sende bence

Bende aynılarını koydum. Penye değilde ondan az daha kalın pazen battaniye vardı ama bulamadım onu bulursam onu koyucam bulamazsam penyeyi koyacam hastaneden çıkarken rüzgar vs olursa diye canım. Penyeyi koy sende bence
Tamam canım bende öyle yapayım. Hava da sıcak ama çıkışta çok eserse iki battaniyeye sararım diye düşünüyorum

Kızlar çok sinir oldum yaa. Bana akıl verir misiniz?
Birkaç gün önce eşime bana hastanede kullanırım diye pipet almasını istemiştim. Gitmiş marketten kocaman bi paket almış. Jelatinli körüklü pipet. Ve içinde 50 tane var. iade ederim diye düşündüm çünkü o kadar pipeti evde nereye koycam ve afedersiniz napıcam o kadarını diye düşündüm. Previam var biliyosunuz zar zor çıktım Markete uğradım iade etmek istediğimiz söyledim. Fişim dr var. 6 gün önce alınmış ürün ve paketi hiç açılmamış sağlam. Kabul etmedi 3 gün içinde getirmen lazımdı dedi falan. Israr ettim almadı mağaza müdürünü çağır dedim kimse yok sayımdalar tekim dedi. Ara o zaman dedim sonra gelin dedi. sinirim bozuldu tamam ürün pahalı bisey değil 32 tl gibi bisey ama neden iade hakkımı kabul etmiyor? Benim bildiğim ürünü kullanmadıysam 14 gün içinde iade edebilirim . Kız haklı mı yoksa Şikayet var' a mı yazıyım sizce ya da tüketici heyetine. 3 liralık bir ürün bile olsa böyle yapmamalrı lazım onu öğrensinler istiyorum
10 senelik market geçmişim var ne olursa olsun almak zorunda uğraşmak istememiş

Aynen öyle bazen milleti salak yerine koyuyorlar. Yazarsın cimere fişin paketin fotosunu da çek koy.
Sorma canım kuralları bilmiyoruz sanıyolar, uydurma kural söylüyorlar.. neymiş 3 günü geçmiş mişim. bir de ürün uygun ya uğraşmayız sanıyolar o yüzden bu rahatlık.. :KK51:

Back
X