2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Oğluşumun çikolatasını hediyeliğini ve kapı süsünü sipariş verdim bugün. Kendime terlik siparişi verdim terliksiz gitmicem doğuma inşallah ajsjs biraz da salonuma dekorasyon siparişi verdim lambader aldım orta sehpaya dekor aldım onlar ne alakaydı bilmiyorum ama canım sağolsun 😂😂 yarın da halı yıkamacıyı arıcam halıları alsınlar geldiklerinde de koltukları yıkatıcam bi de pilatese gidicem sanırım başka da bişi kalmadı 😂😂
Bugün 11 ağustostakiler eksiklere calişmişlar hep 😂

Lansor aç karnına içilen mide koruyucuydu değil mi? Bende hamilelikten önce de reflü vardı bu son zamanlarda iyice arttı haftasonuna kadar hafiflemezse sorayım doktoruma lansoru
Evet evet tam olarak o ve lansor sayesinde tek yudum gaviscon içme ihtiyacı hissetmedim resmen hayat kalitem arttı 😂😂

medusaa medusaa benim diğer kızımda ilk nışan gelmişti. 4 nisandı, 5 nisan akşamına adet sancısı gibi sancıyla sancım başlamıştı 6 nisanda doğurmuştum 😍
Sürecin çok güzel geçer seninde inşaAllah 🥹😍🤲🏻

Çok ağladım özür dileyip duruyorum bebeğimden 😭 aslında çok büyütülecek birşey değil ama hormonlardan sanırm bi türlü düzelemiyorum
Hormonlardan canım seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bende öyle oldum çocuklara sinirlendim akşama kadar istemsiz agladım. Eşim noldu minnoşum neyin var dedi hıçkıra hıçkıra agladım elinde olmayan bişe

Hormonlardan canım seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bende öyle oldum çocuklara sinirlendim akşama kadar istemsiz agladım. Eşim noldu minnoşum neyin var dedi hıçkıra hıçkıra agladım elinde olmayan bişe
Özürde diledi ama yok 😭 yapayanlız kalmak istiyorum

medusaa medusaa benim diğer kızımda ilk nışan gelmişti. 4 nisandı, 5 nisan akşamına adet sancısı gibi sancıyla sancım başlamıştı 6 nisanda doğurmuştum 😍
Sürecin çok güzel geçer seninde inşaAllah 🥹😍🤲🏻
Ya benim ufaktan sancim basladi.suan regl agrisi yaninda ufak sancilarim var ortalama 10 dk da bir....ama ne asamadayim bende anlamlandiramiyorum...

Evet cnm bikac pecete kadar geldi.hala geliyor sildikce.acik pembe kanama..
Canım devam ediyorsa git bence plesenta bebekten ayrılıncada öyle olabiliyor öglen bi soeun yoktur ama şuan dogum başlaması gerekebilir gitmek istemiyorsan bi doktoruna danış derim çünkü haftan ileri tam dogum haftası

Canım devam ediyorsa git bence plesenta bebekten ayrılıncada öyle olabiliyor öglen bi soeun yoktur ama şuan dogum başlaması gerekebilir gitmek istemiyorsan bi doktoruna danış derim çünkü haftan ileri tam dogum haftası
Nışan değil gibi demi. Çünkü kanama diyor

Back
X