2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben cok bulantili geciriyorum.ondan sanirim bu hafta alamadi.doktora dedim hic almamis mi? Tahmini olcum bunlar cok onemli degil bebek gayet iyi dedi.
Allah allah bi nazar okuttur ufle bisi yap insallah sonuclar guzel çıkar..Üzülme bacım yemin ediyorum verebilsem veririm şu kiloyu ne yiyiyonuz banada taktik verin almiyim

Babasının aynısı çıkarsa burnu sıkıntı olabilir tam karadenizli imzası 🤣🤣🤣🤣
Ay burnu benzemesin de neresi benziyorsa benzesin ozaman 🤣🤣🤣 yada en kötü büyüyüp istemezse estetik yaptırcak. Ben benimkine kepçe kulak operasyonu yaptırcam da oğlanda kepçe olursa ikisini bir yaptırırım artık 🤣🤣

Konu burundan açılmış rüyamda doğuruyordum çocuk erkek oluyordu kocaman burnu oluyordu hiç sevememiştim çirkin demiştim 3-4 tane farklı doktor burnu çok güzel olcak demişti rüyamda doktorlar böyle dedi diyordum bahçeye çıkıp geri geldiğimde çocuğun ödemi gitmiş minicik burnu oluyordu çok güzeldi sonradan sevmeye başlamıştım 🤣🤣 çirkin haliyle sevmedim diye ne kadar kötü bir anneyim diyip üzülüyordum

Ay burnu benzemesin de neresi benziyorsa benzesin ozaman 🤣🤣🤣 yada en kötü büyüyüp istemezse estetik yaptırcak. Ben benimkine kepçe kulak operasyonu yaptırcam da oğlanda kepçe olursa ikisini bir yaptırırım artık 🤣🤣
Kardeşim de böyle diyor yaptırırız ilerde olsun napalım diyor 🤣🤣 sen önden gidiyomussun bak kulaklar için güzel bi plastik cerrah bulursan haber et ne olur ne olmaz bakalım daha burnu görmedik ama hazırlıklı olalım şimdiden🤣🤣

Dün koltukları silen salonu baştan aşağı temizleyen kimdii😅 bugun de aynı enerjim olsun yatak odasını halledeyim diyordu ne yaptı temizlik devam mı acaba yoksa doğurmaya yolluyor muyuz dünden sonra🤣
Hallettim kız yatak odasını valla bittim şimdi bitti ama ben de bittim artık bir cipsi hakettim 🤣🤣🤣

Allah aşkına sen hiç uyumuyor musun 🤣🤣 gece 3te sabah 6da 8-10 derken gün içinde hep seni görüyorum kaç saat uyuyorsun sen🤣🤣🤣
Her gece saat başi wcye kalkiyorum🤣🤣 gün içinde de hayatimi idame ettirebilmek için uyumuyorum🤣🤣🤣🤣uykusuzluğa alıştım artık ama ilk zamanlar psikolojim bozulmustu ahahaha

Kardeşim de böyle diyor yaptırırız ilerde olsun napalım diyor 🤣🤣 sen önden gidiyomussun bak kulaklar için güzel bi plastik cerrah bulursan haber et ne olur ne olmaz bakalım daha burnu görmedik ama hazırlıklı olalım şimdiden🤣🤣
Aynen ben yaptırcam kesin gibi duruyor 5-6 yaş civarı bulursam gene haber ederim şimdiden 🤣🤣

Back
X