Bizimde doktor baktı yapışıklık yok dedi ama sürekli kontrol mü etmek gerekiyorYapışık olsa söylerdi canım özellikle ona bakıyolar doktorlar. Ben hala arada 3-5 gün yada haftada bir inceliyorum. 4 yaşa kadar yapışıklık olabiliyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde doktor baktı yapışıklık yok dedi ama sürekli kontrol mü etmek gerekiyorYapışık olsa söylerdi canım özellikle ona bakıyolar doktorlar. Ben hala arada 3-5 gün yada haftada bir inceliyorum. 4 yaşa kadar yapışıklık olabiliyormuş
Aynen öyle kardeş olduk herifleSeninle aynı şeyleri yaşıyoruz tek başımıza mangal bile yakamıyoruz bütün sülale bende çocugumu alıp kenara oturuyorum hiç bir işe karışmıyorum
biri kucağında biri elinde çövdürmek de ayrı sinir bozucuBiz tuvalette de üç kişiyiz
Ben bir ay içinde iki kez oldum ve lohusalıktan 5gün sonraKızlar ben bayağı yoğun şekilde regl oldum daha 2.5 ay oldu hani emzirenler geç adet olurdu saadetim Kısa sürdü
İnşallahBende öyle diyodum da bi süre sonra insana kriz geliyor inşallah seninki seni bezdirmez
Aa ama bazen orda kakasi oluyor.olunca ben siliyorum.silmememiz mi lazim.asil oyle enfeksiyon olmaz miSakın vajina içini temizleme. Ben bigün yaptım onu kontrole gittik doktor kızdı bana elleme o kendi salgısı dedi asıl temizleyerek enfeksiyon kaptırırsın dedi
Ayyy bende bir an hamilesin zannettimEki Görüntüle 3460882
Kızlar sizce cinsiyeti ne benim oğlana kanki geliyor da meraktan ölücem sanırım
Yok Allah olmayanlara versin biz o defteri kapattık gülümAyyy bende bir an hamilesin zannettim
Erkek gibi sanki açıklaninca haber verEki Görüntüle 3460882
Evet kalinlasirsa o tabaka sarı sarı duruyoKızlar konak böyle mi oluyor? Kepek gibi pul pul dökülüyo elleyince
Kız ozgeee tırnağına torpu bile yapmışsın helal olsunKızlar konak böyle mi oluyor? Kepek gibi pul pul dökülüyo elleyince
Ayy biran kardeş geliyor diye okudummmmEki Görüntüle 3460882
Bende 2.yi güya oldum da 2 gün belli belirsiz kan geldi durdu ne biçim şey anlamadım seninki normal adet gibi mi geliyoNe guzel valla ben ıkıncı adetımı de oldum
15 gün sonra yazarım bir pipili daha bize fazla ama napalımErkek gibi sanki açıklaninca haber ver
Yok tövbe tövbe yakın arkadaşımın bebesiAyy biran kardeş geliyor diye okudummmm
Yaa annem diyor eline ver yazmayi uyusun :))Ben bı tane aldım ama yastık kuzu masal okuyor guzel bırsey bırde amigurumi edindim küçücük tavşan daha ikiisinide eline vermedim uyurken ne yapacağı belli olmuyor benımde uykum derin bugun yatagın ıcınde kayarak yan dönmüş üzerindeki örtüyü emmiş bi güzel tulumu da var aslında ama hıc sevmıyor gece kalkıp oyun oynuyor sanırım
Erkek bebek geliyor sankiEki Görüntüle 3460882
Bendeİnstagramdan bir sürü şey öğreniyordum ben ya çok mutsuzum şuan