- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 31
Allahımm nasip et beYok valla onca emek...kaptirmam kocamabenim pek sansim yok.simdiden iliskileri baska bir boyuta gecti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahımm nasip et beYok valla onca emek...kaptirmam kocamabenim pek sansim yok.simdiden iliskileri baska bir boyuta gecti
Ben de yapılacak her şeyi tüketince eee napcaz şimdi sen bana ben sana mı bakcaz diyorum esniyo ağlamaya başlıyo uykusu gelmiş oluyo allahtanBalkona çıkarıp dedikoduları aktarıyorum 2 gündür bir de evin eşyalarını gösteriyorum çünkü sıkıldım ben de
Canım bence gayet normal kilosu. Maşallah güzel almış.. 1. Ayda kaç , 2. Ayda kaç kilo aldı bilmiyorum ama her ay başına 1 kilo düşmüş. Ki ayda 1 kilo alan bebek gayet yeterli ve güzel besleniyor demektir.Çok az kilo almış ya, 24 nisanda doğdu; 3.800 doğdu şimdi 5.700 kilosu
Ben bide hıçkırıyor diye bir emziriyorum, kusmasin diye de evi kucağımda 5-6 tür gezdiriyorum gazı iyice çıkınca ne yapmak istiyorsa onu yapıyoruzDemekki sütümüz yetmeye başladı canım bu çok güzel bir şey benimkide her doyum sonrası hıçkırıyor
Boyu 60 cm canımCanım bence gayet normal kilosu. Maşallah güzel almış.. 1. Ayda kaç , 2. Ayda kaç kilo aldı bilmiyorum ama her ay başına 1 kilo düşmüş. Ki ayda 1 kilo alan bebek gayet yeterli ve güzel besleniyor demektir.
Mesela benim bebeğim ilk ay 1 kilo aldı, ikinci ay sadece 650 gram aldı aradaki düşüşü gördün mü. 26 nisan doğumlu oğluşum ve 2600 doğdu boyu kaç mesela uzuyor mu
Maşallah bak daha ne olsun. Benimki en son ölçümde 57 çıktı. büyüyo işte cocuk takma kafana. 3. Ay gelsin bide o zaman ölçülsün bebişin bak gör nasıl büyümüş olacakBoyu 60 cm canım
Elimden geldigince sagdim canim.ama 2 saatte bir olmadi.ilaveten gunde 3 kere sagdim mesela powerpumpa ekCanım hem powerpump yapıp hem 2 saatte bir sağdınmı
Ay inşallah yaMaşallah bak daha ne olsun. Benimki en son ölçümde 57 çıktı. büyüyo işte cocuk takma kafana. 3. Ay gelsin bide o zaman ölçülsün bebişin bak gör nasıl büyümüş olacak
Evet canım hıçkırınca kusuyorlar hemen bende hıçkırıgı geçsin diye emziriyorum iki yutunca geçiyor zaten yoksa çok sinirleniyorBen bide hıçkırıyor diye bir emziriyorum, kusmasin diye de evi kucağımda 5-6 tür gezdiriyorum gazı iyice çıkınca ne yapmak istiyorsa onu yapıyoruz
Cnm süt diyetinde nelere dikkat ettin neler yedin ? Bugün bende başladimSize emzirme öncesi mi dedi doktor. Ben pek hatırlayamadım. Emzirme arası verdim. Doktor öyle dediyse ben de emzirme öncesi vereyim.
Dün bende hiç oturmadan ayakta tuttum oturdugum an basıyor çıglıgı atıyor kendini gece 12.30 du öldüm artıkAllah aşkına bu atak haftası geçince normale döndü mü bebeleriniz.?
Bu ne yani amaçsızca ağlamalar yalandan 5 dk uyuyup geri uyanmalar.
Beni bitirdi belim kopuyor hep kucakta bir de oturmadan ayakta durcam ne değişiyorsa anlamadım
Offf bazen dayanamıyorum gerçekten. Zaten zayıfım öyle güçlü kuvvetli değilim zorluyor beni.Dün bende hiç oturmadan ayakta tuttum oturdugum an basıyor çıglıgı atıyor kendini gece 12.30 du öldüm artık
Henüz yaptırmadım canım yaptırmayı düşünüyorumRota aşısı yaptıran var mı kızlar
Ayaklarım kollarım her sabah kalktıgımda dayak yemiş gibi agrıyor gece yatarak emiyor onun rahat edecegi şekilde duruyorum kollarım kopuyorOfff bazen dayanamıyorum gerçekten. Zaten zayıfım öyle güçlü kuvvetli değilim zorluyor beni.
Ben süt Süt ürünü hiç birini yemedim.Cnm süt diyetinde nelere dikkat ettin neler yedin ? Bugün bende başladim
Yaptırdım ben 2.dozuda 4 aylıkken yaptiricamRota aşısı yaptıran var mı kızlar
Sizinde kaka sadece mukuslu değil mi ? Egzama kakada kan düşük kilo alimi vs başka belirti var mi ?Ben süt Süt ürünü hiç birini yemedim.
Sabah haşlanmış yumurta domates Salatalık zeytin o şekilde tükettim. Tereyağı vs kendi yediklerimi hep ayırdım. Dışarıda yersem de hep sordum. Tatlı cnm istedi sutsuz ıslak kek yaptım. Kuru pasta vs tuketmedim peyniralti suyu olabilir diye. Yas pasta vs yemedim. Sebze yemekleri et yemekleri zaten süt urunsuz yaptığım için sıkıntı olmadı. Ama misafirlikte sıkıntı oluyor yiyecek birsey bulmak zor.