- 11 Nisan 2017
- 473
- 547
- 39
Kullanım açıklamasında emzirme öncesi diyor.Size emzirme öncesi mi dedi doktor. Ben pek hatırlayamadım. Emzirme arası verdim. Doktor öyle dediyse ben de emzirme öncesi vereyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanım açıklamasında emzirme öncesi diyor.Size emzirme öncesi mi dedi doktor. Ben pek hatırlayamadım. Emzirme arası verdim. Doktor öyle dediyse ben de emzirme öncesi vereyim.
Sadece kaka mukuslu. Aksine kilo alımı çok yüksek bizim. Kan vs de yok.Sizinde kaka sadece mukuslu değil mi ? Egzama kakada kan düşük kilo alimi vs başka belirti var mi ?
Ayyy o ihhh ihhh sesinden bıktım bizimki hala diyo ya@kubiskubiskubis C Chen31 kızlar benim bebe çıldırdı. Uyudu yatırdım yarım saat sonra bi çığlıkla uyandı asla susmadı normalde bi şeyler dikkatini çeker tuttuğum pozisyonu değiştirince ağlaması durur yok durmadı aralıksız 10-15 dk kadar ağladı aç değildi en son meme verdim sakinledi gözlerini kapattı gaz mı acaba dedim ama bu süreçte hiç gaz çıkarmadan geri sakinledi. Kucağımda uyurken de böyle inledi dudaklarını büzdü ıh ıh dedi bi şeyden korkmuş gibi. Ne atakmış ya
Kaç TL aldılar canımYaptırdım ben 2.dozuda 4 aylıkken yaptiricam
Dün gece bizim de çok kötüydü canım bi de aşı oldu ya aslında ateşi çıkmadı ama o kadar çok ağladı ki belki de ağrısı vardır diye calpol verdim zorla uyudu ne memede sustu ne mama içince sustu ınga ınga diye çok ağladı bugün daha iyi gibi ama geceleri tozutuyor benimki@kubiskubiskubis C Chen31 kızlar benim bebe çıldırdı. Uyudu yatırdım yarım saat sonra bi çığlıkla uyandı asla susmadı normalde bi şeyler dikkatini çeker tuttuğum pozisyonu değiştirince ağlaması durur yok durmadı aralıksız 10-15 dk kadar ağladı aç değildi en son meme verdim sakinledi gözlerini kapattı gaz mı acaba dedim ama bu süreçte hiç gaz çıkarmadan geri sakinledi. Kucağımda uyurken de böyle inledi dudaklarını büzdü ıh ıh dedi bi şeyden korkmuş gibi. Ne atakmış ya
Ben anakucağına koyup koşa koşa temel ihtiyaçlarımı karşılıyorum anca tuvalet yemek gibi malum uyurken bana yapışık oluyo. Abisi ilgileniyor konuşuyor gezdiriyor oynatıyor 2. Çocuk yapacaksanız yaş farkı olsun hatta mümkünse 10 yaş falan başka türlü çok zorKızlar bebeğiniz uyanıkken ne yapıyorsunuz onunla? Hani emziriyorum oyuncağı var onunla oynuyor konuşuyorum bacagiyla elleriyle müzik açıp dans hareket ettirmeye çalışıyorum da ben sıkıldım artık bebekte sıkılacak az kaldı
Kız benimki de öyle, eşim eve çok geç geliyor bebeği 1-2 saat ancak görüyor ona rağmen ona nasıl hayran hayran bakıyor sesli gülüyor, beni sadece meme olarak görüyorYok valla onca emek...kaptirmam kocamabenim pek sansim yok.simdiden iliskileri baska bir boyuta gecti
Benim 10 yaşındaki kızım elim ayagım onda duruyor kesinlikle yaş farkı önemli yoksa tuvalete bile gidemeyizBen anakucağına koyup koşa koşa temel ihtiyaçlarımı karşılıyorum anca tuvalet yemek gibi malum uyurken bana yapışık oluyo. Abisi ilgileniyor konuşuyor gezdiriyor oynatıyor 2. Çocuk yapacaksanız yaş farkı olsun hatta mümkünse 10 yaş falan başka türlü çok zor
Aynen canım ya inanır mısın sabah kucağımda bebekle girdim tuvalete, koyunca ağlıyor çünkü altıma yapacaktım. Oğlum uyuyordu uyandırmayayım dedim sonra sese uyandı geldi anne napıyosun diyo dedim tam zamanında geldin al kardeşini gezdirBenim 10 yaşındaki kızım elim ayagım onda duruyor kesinlikle yaş farkı önemli yoksa tuvalete bile gidemeyiz
İlk kızımda bende çok beraber girdim tuvalete banyonun önüne koyup banyo yaptım ama bunda çok şükür kızım var beni öyle ayakta görünce üzülüyor yardım ediyor sonra da kardeşiyle konuşuyor sen neden anneni yoruyorsun olmaz öyle diyeAynen canım ya inanır mısın sabah kucağımda bebekle girdim tuvalete, koyunca ağlıyor çünkü altıma yapacaktım. Oğlum uyuyordu uyandırmayayım dedim sonra sese uyandı geldi anne napıyosun diyo dedim tam zamanında geldin al kardeşini gezdir
Aynısı tamamenAllah aşkına bu atak haftası geçince normale döndü mü bebeleriniz.?
Bu ne yani amaçsızca ağlamalar yalandan 5 dk uyuyup geri uyanmalar.
Beni bitirdi belim kopuyor hep kucakta bir de oturmadan ayakta durcam ne değişiyorsa anlamadım
Çocuk kucağımda zor uyuttum kahkaha atıyorum şu an titriyo bebem hahahaAynen canım ya inanır mısın sabah kucağımda bebekle girdim tuvalete, koyunca ağlıyor çünkü altıma yapacaktım. Oğlum uyuyordu uyandırmayayım dedim sonra sese uyandı geldi anne napıyosun diyo dedim tam zamanında geldin al kardeşini gezdir
Derdi ney acaba bunlarınAyyy o ihhh ihhh sesinden bıktım bizimki hala diyo ya
Oy kıyamam aşının da eklenmesi kötü olmuş. Bizim kudurukluğumuz gündüzleri malesef. Gece uyuyan çocuk babayı severmiş ya benimki babasına aşık falan olmalıDün gece bizim de çok kötüydü canım bi de aşı oldu ya aslında ateşi çıkmadı ama o kadar çok ağladı ki belki de ağrısı vardır diye calpol verdim zorla uyudu ne memede sustu ne mama içince sustu ınga ınga diye çok ağladı bugün daha iyi gibi ama geceleri tozutuyor benimki
10 yıl sonra ikinciyi yapmaya ikna ettiniz beni C Chen31 gerçi 38-39 yaşımda olucam o zaman bilemedim sabrım yeter miİlk kızımda bende çok beraber girdim tuvalete banyonun önüne koyup banyo yaptım ama bunda çok şükür kızım var beni öyle ayakta görünce üzülüyor yardım ediyor sonra da kardeşiyle konuşuyor sen neden anneni yoruyorsun olmaz öyle diye
Senin kahkahana ben kahkaha atıp bebemi uyandıracam koşa koşa mutfaga geldim gülmeye bi sigara içemÇocuk kucağımda zor uyuttum kahkaha atıyorum şu an titriyo bebem hahaha
Buzdolabındaki magnetleri ezberledi artik duvardaki puzzle'i versem gözü kapalı yapacak öyle bir inceledi evin her köşesini yeniden keşfediyoruz kendimce dekorasyon fikirleri üretiyorum artık aay şuraya şöyle mi yapsaydik diye evimi bu kadar incemelemedim hiç herhalde aynaya bakıyoruz bir tur orada konuşuyoruz sonra balkonda sıcakta ter döküyoruz en son yatırıyorum başlıyor ağlamaya emzik veriyorum ağlamaya devam emziği bı sağ sol yapıyorum fark ediyor çekmeye başlıyor hemen cak cuk sonra da bakisiyoruz anakucagindaAllah aşkına bu atak haftası geçince normale döndü mü bebeleriniz.?
Bu ne yani amaçsızca ağlamalar yalandan 5 dk uyuyup geri uyanmalar.
Beni bitirdi belim kopuyor hep kucakta bir de oturmadan ayakta durcam ne değişiyorsa anlamadım
Tecrübeli birinden bunu duymak güzel eşim arası az yaş olsun diyor da kaldiramam gibi geliyor birinin laf anlayan büyük çocuk olması lazımBen anakucağına koyup koşa koşa temel ihtiyaçlarımı karşılıyorum anca tuvalet yemek gibi malum uyurken bana yapışık oluyo. Abisi ilgileniyor konuşuyor gezdiriyor oynatıyor 2. Çocuk yapacaksanız yaş farkı olsun hatta mümkünse 10 yaş falan başka türlü çok zor
Demek ki herkes aynıymış dört gözle bekliyorum valla büyüsün de konuşsun evde koştursunBuzdolabındaki magnetleri ezberledi artik duvardaki puzzle'i versem gözü kapalı yapacak öyle bir inceledi evin her köşesini yeniden keşfediyoruz kendimce dekorasyon fikirleri üretiyorum artık aay şuraya şöyle mi yapsaydik diye evimi bu kadar incemelemedim hiç herhalde aynaya bakıyoruz bir tur orada konuşuyoruz sonra balkonda sıcakta ter döküyoruz en son yatırıyorum başlıyor ağlamaya emzik veriyorum ağlamaya devam emziği bı sağ sol yapıyorum fark ediyor çekmeye başlıyor hemen cak cuk sonra da bakisiyoruz anakucaginda
Keşke benimkide emzik alsa bazen karnı tokken uyutmak için veriyorum kucagımda gözü kapanır kapanmaz atıyorBuzdolabındaki magnetleri ezberledi artik duvardaki puzzle'i versem gözü kapalı yapacak öyle bir inceledi evin her köşesini yeniden keşfediyoruz kendimce dekorasyon fikirleri üretiyorum artık aay şuraya şöyle mi yapsaydik diye evimi bu kadar incemelemedim hiç herhalde aynaya bakıyoruz bir tur orada konuşuyoruz sonra balkonda sıcakta ter döküyoruz en son yatırıyorum başlıyor ağlamaya emzik veriyorum ağlamaya devam emziği bı sağ sol yapıyorum fark ediyor çekmeye başlıyor hemen cak cuk sonra da bakisiyoruz anakucaginda