- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Çok haklısın bizimkide tazyik azalınca sinirleniyorAa evet iyilesmediyse dediğin gibi tazyike alıştıysa istemeyebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın bizimkide tazyik azalınca sinirleniyorAa evet iyilesmediyse dediğin gibi tazyike alıştıysa istemeyebilir
Kız kocaman çocuğu napican ne güzel küçük tatlı dert etmeKaç kilo oldu kuzucuk? Aynı aylarında doğanlardan küçük diye üzülüyorum ben
Benim doktorum 10 gün sonra dedi ama ben korkumdan 1 aya kadar takamadım doğum öncesi kiloma 4.5 kg kaldı sanki 3 kilosu göbekte
Kizlar benim kiz, sag memeyi artik aliyor ama solu bazen aliyor bazen kendini paraliyor almamak icin..sizde tek gogus alan varmi kizlar?
Sanirim sol hala yarik tam iyilesmedi.yani kapandi ama boye sekil bozuklugu var suan.etkisi olabilirmi? Sagdan diyelim 60 sagarsam soldan 30 cikiyor..sag meme iyi ama solda hala yol almam lazim.
Hadi o 7 yaşında düşünemiyor, sosyal becerileri henüz yeterince gelismemis ama anane 75 yaşında 5 çocuğu varBana 7 yaşındaki kuzenim karnında bir bebek daha mı var demişti
Aynen sanki tüm o fazla kilolar göbüşte birikmiş pilatese de başladım bilmiyorum göreceğizKaç kilo oldu kuzucuk? Aynı aylarında doğanlardan küçük diye üzülüyorum ben
Benim doktorum 10 gün sonra dedi ama ben korkumdan 1 aya kadar takamadım doğum öncesi kiloma 4.5 kg kaldı sanki 3 kilosu göbekte
Boşver daha iyi, biraz daha büyüsün babası seni istiyor deyip çocuğu onun oyalamasını istersin bebeğin tüm ihtiyaçlarını tek başına gidermek çok zor benceBenimki iki gundur babasiyla ask yasiyor.ona sesleniyor.kahkahalar atiyor falan...sanirim ben bastan kaybettim
Canım baktım gögüslerim sızlamaya başladı emerken yutma sesleri geliyor arkasına mama veriyorum istemeyerek yemeye başladı sonra kusuyor hep önce 120 verirdim sütüm azken isteye isteye yerdi şimdi 90 lık yetiyor sütümü sıkıyorum bembeyaz akıyor ve her delikten önce iki delikten zor çıkardı. 7 yi 5 e düşürdüm çok şükür mesela öglen mama yediriyorum yatıyor uyanınca süt doluyor emziriyorum gece de mama veriyorum yatıyor sabaha dogru mama yerine yine emziriyorum doyuyor böylece bu arada 2 mama yerine emziriyorum ve sütüm çogaldıkça mamayı begenmemeye başladı genc-anne sende sormuşsun canımCanım sütün yettiğini mamayı azaltabileceğini nasıl anladın? melegim can ben de günde 7-8 öğün veriyorum
Uyanıkken düz bir mindere yüz üstü koy sürekli çabaların sonucunda kaldıracakBebegi benimki gibi boynunu kaldırmaya bile ugrasmayan var mı çocuk totosunu kaldırmaya calisiyo boyunda tık.yok 2 gündür cabaliyoz
Canım ben ilk iki bebegimde yaşadım o durumu sagı emerlerdi solu hiç istemezlerdi ikiside solu 3 aya kadar zor emdi 2 yaşına kadar emzirdim hep sagı emdiler sol küçüldü gitti sütte kalmamıştı kimisi ordaki sütün tadı acıdır belki dedi ama ben solu verirken hep zorlanordım sag kolayıma giderdi onu daha çok verirdim ondan da olabilir ama bu bebek her ikisinide emiyor mecburKizlar benim kiz, sag memeyi artik aliyor ama solu bazen aliyor bazen kendini paraliyor almamak icin..sizde tek gogus alan varmi kizlar?
Sanirim sol hala yarik tam iyilesmedi.yani kapandi ama boye sekil bozuklugu var suan.etkisi olabilirmi? Sagdan diyelim 60 sagarsam soldan 30 cikiyor..sag meme iyi ama solda hala yol almam lazim.
3. Ay kontrolüne henüz gitmedik 2. Ay kontrolunde 5680di canımKaç kilo oldu kuzucuk? Aynı aylarında doğanlardan küçük diye üzülüyorum ben
Bir de kocaman gözlerle yan yan bakıyorlar ya gözlerinin içi gülüyor eriyorumMemedeki cilveleri utanır gibi kafayı koltuk altımıza sokmalari çok tatlı be
Ne yazık ki bizimki de meme değiştiriyorumÇok haklısın bizimkide tazyik azalınca sinirleniyor
Ben de çocuk bile böyle düşündüyse diye üzülmüştümHadi o 7 yaşında düşünemiyor, sosyal becerileri henüz yeterince gelismemis ama anane 75 yaşında 5 çocuğu var
Dikkatini çeken bir şey gösterip onu sağa sola oynatinca kaldırıp kafalarını ceviriyorlarBebegi benimki gibi boynunu kaldırmaya bile ugrasmayan var mı çocuk totosunu kaldırmaya calisiyo boyunda tık.yok 2 gündür cabaliyoz
Amin amin amiiiinnnUyanıkken düz bir mindere yüz üstü koy sürekli çabaların sonucunda kaldıracak
Denedim ama benimki amaaaan onla mı ugrascam modunda oysaki en sevdigi oyuncağıydiDikkatini çeken bir şey gösterip onu sağa sola oynatinca kaldırıp kafalarını ceviriyorlar
Ahaahha bı ara bizimki de amaan diyip yatmıştıDenedim ama benimki amaaaan onla mı ugrascam modunda oysaki en sevdigi oyuncağıydi
Cok komikler birde ben dudak buzmesini de çok seviyorum çok komik oluyoAhaahha bı ara bizimki de amaan diyip yatmıştı
Kızzz ne güzel bırak babasını istesin bizimki babası alınca hiç hoşanmıyor beni al diye gözümün içine bakıyoBenimki iki gundur babasiyla ask yasiyor.ona sesleniyor.kahkahalar atiyor falan...sanirim ben bastan kaybettim