- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Eyvahlar olsun daha bu fragmansaBebem zibinina isemis ben de odaya götürdüm kıyafetlerini de değiştircem diye odaya girdik alev gibi. Yatağında termometre vardı 37 derecedaha yazın başındayız
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvahlar olsun daha bu fragmansaBebem zibinina isemis ben de odaya götürdüm kıyafetlerini de değiştircem diye odaya girdik alev gibi. Yatağında termometre vardı 37 derecedaha yazın başındayız
![]()
Açım da açım giydirtmedi üstünü yapıştık birbirimizeEyvahlar olsun daha bu fragmansa
Rahat rahat Avrupa yakası izleyemiyorumÇocuğu uyutup tuvalete zor gidiyorum ben![]()
Maşallah şeyini kaşı nazar değmesinBizde meme reddi olmadı canım ikisinide alıyor memişinide kapıyor bırakmadı çok şükür
Doktorumuz normal dedi irkiliyomus anne karnindaki gibiAynen öyle normal mi ?
Ay tadini cikarYa hala 2 saatte bir emziren var mı ben alarmı kapatıp uyuyorum fark etmeden 3 saat felan oluyor nadiren de geçiyor 3ü çocuk da uyanmıyor 2 saatte
Ayyy bende avrupa yakasına başladımmmRahat rahat Avrupa yakası izleyemiyorum![]()
Saat başı yarım saatte bir vallahi memem ortalık malı oldu artıkAy tadini cikargece bazen saat basi emmek istiyor keske uc saat uyusada oyle emse
Saat ne ara 3 oldu anlamadım. Ev darmaduman, yemek yapmadım bebem gaz sancısı çekip duruyor. Emzir yatır al sakinlestir emzir yatır döngüsüne girdim akşam oluyor resmenRahat rahat Avrupa yakası izleyemiyorum![]()
Burhan Altıntop favorimAyyy bende avrupa yakasına başladımmmkendimi eğliyorumm
![]()
Denedim onda da öok acıdı pek işe yaramadıEnjektörle çıkartılabiliyor sanırım canım denedin mi
Yok hayır sıkmıyorum nasıl sıkcaz acımaz mıVerirken meme ucunu sıkıyor musun ? Ben öyle yapıyordum
Aay ben geçen epeyi yemiştimBebem uyurkenki vaktimde çilekler değerlensin diye çilekli limonata yaptıktan sonra çileğin gaz yaptığını öğrenmem rezaleti![]()
Ayy artık manyak oldum her yediğime gaz yaparmı diye bakıyorum, şöyle katur kutur erik bile yiyemedimAay ben geçen epeyi yemiştim![]()
Oha dün çatır çutur yedimBebem uyurkenki vaktimde çilekler değerlensin diye çilekli limonata yaptıktan sonra çileğin gaz yaptığını öğrenmem rezaleti![]()
2 buçuk saat direnebildik emmeden. Şimdi emiyor bakalım sonraki emmeye yine direndircem beklicem@medusaa bizimde doktorumuz aynısını söyledi bebek sürekli emmek ister ama sindirim sistemi izin vermez ve hep gazı olur dedi. Şuan için 3 saat kuralı mümkün değil memeyi almayınca ağlıyor çatlayana kadar.
Bende artık o uyanacağını hissettiğim anda sağım yapıp memeyi boşaltıyorum. Bizim beyfendinin derdi memede keyif yapmak. Bu şekilde çok beslenmesini önlüyorum kendimce.
gulumsebebek canım seninki gazdan yapıyor öyle bizimki de aynısı hem meme istiyor hem memeyle kavga ediyor gazı olduğunda
![]()
Ben de odasını değiştirdim serinde geçiyor gerçekten. Hergün yıkıyorum yumoş yumoşCanım hee gün yıkanacaklar artık çok sıcaksa ve klimada yatacak biz öyle yapıyoruz. Ben bir hastaneye gittim geldim 1 saat eşimde yoktu bebekle tek ben arabayla gitmeye cesaret edemedim taksiyle gittim geldim yinede birden isilik oldu yüzü şaşırdım anında çıktı
Uykuda anlamazsa alıyo arada uyanıksa asla almıyo ya keşke alsada kurtulsak gece yada dışarda falan zor oluyo temizliğiSağınca da çıkmıyor benim baya küçük o aparatı ben de almayo düşünüyorum benim düz verince emmiyor küçük diye senin iyi yine arada alıyormuş