• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
@medusaa bizimde doktorumuz aynısını söyledi bebek sürekli emmek ister ama sindirim sistemi izin vermez ve hep gazı olur dedi. Şuan için 3 saat kuralı mümkün değil memeyi almayınca ağlıyor çatlayana kadar.
Bende artık o uyanacağını hissettiğim anda sağım yapıp memeyi boşaltıyorum. Bizim beyfendinin derdi memede keyif yapmak. Bu şekilde çok beslenmesini önlüyorum kendimce.
gulumsebebek gulumsebebek canım seninki gazdan yapıyor öyle bizimki de aynısı hem meme istiyor hem memeyle kavga ediyor gazı olduğunda 😞
2 buçuk saat direnebildik emmeden. Şimdi emiyor bakalım sonraki emmeye yine direndircem beklicem 🤦🏻‍♀️

Canım hee gün yıkanacaklar artık çok sıcaksa ve klimada yatacak biz öyle yapıyoruz. Ben bir hastaneye gittim geldim 1 saat eşimde yoktu bebekle tek ben arabayla gitmeye cesaret edemedim taksiyle gittim geldim yinede birden isilik oldu yüzü şaşırdım anında çıktı
Ben de odasını değiştirdim serinde geçiyor gerçekten. Hergün yıkıyorum yumoş yumoş 😍😍 ay dediğin gibi bir anda fırlıyor

Back
X