• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doktora göre değişiyor canım o bi arkadaşım 1.5 yaşındakini lokal yaptırdı. Zaten 6 aya kadar genelde lokal yapıyorlar. Ben de lokal istedim ama doktor seninki çok hareketli durmaz dedi 1.5 yaşında genel olmuştu çok pişman oldum daha erken olsaydı diye.
Sen evde sünnet derisini açmış miydin canım sünnet olmadan once

Bizimkinin 10 gün yapmaması imkansız canım. Ben o 10 gün olayını hiç anlamadım çünkü kakası varsa ne emiyor ne uyuyor. Gelip gelip memeden çıkıyor basıyor çığlığı ikiniyor sürekli. O sırada gaz yutuyor hep. Tutturuyorum bir kaç emiyor sonra ağlamaya başlıyor. Kakasını yapınca her şey normale dönüyor huzur buluyor resmen. 10 gün yapmaması ihtimalini düşünemedim çünkü gün içinde yapmayınca epeyi uğraşıyoruz
Bana da çok ilginç geldii . 10 gün uzun bi süre aslında

Bende beklemesi taraftariyim çünkü az daha ele avuca gelsin penisi hani ben 6 aylıkken yaptırmak istiyordum o yüzden.. bizede öyle dedi zaten aynı doktor.. Sen hiç üroloji randevusuna gidecek misin
Ben başta yaptıralım istiyordum ama dediğin gibi gelişim tam tamamlanmayinca yanlış operasyon olsun istemem. Doktora sorduk 3 aydan önce yaptırmayın dedi. Ben 3 aydan sonra da genel anestezi sanıyordum. 4-5 aylıkken tam diş vs çıkmadan ağrısı yokken yaptırayım istemiştim. Genel anestezi olacaksa zaten 1 yaşında ancak yaptırırım çok küçük su an :(

Doktora göre değişiyor canım o bi arkadaşım 1.5 yaşındakini lokal yaptırdı. Zaten 6 aya kadar genelde lokal yapıyorlar. Ben de lokal istedim ama doktor seninki çok hareketli durmaz dedi 1.5 yaşında genel olmuştu çok pişman oldum daha erken olsaydı diye.
Yaaa rahatladım😍 hastaneye sorarım yine ama lokal anestezi olan bir yerde yaptırmak isterim ben de. Genel yaparız diyorsa ona göre araştırırız artık

Sen evde sünnet derisini açmış miydin canım sünnet olmadan once
Yok kuzum ya bilmiyordum ben onu geçen de konusu geçmişti. Hatta sünnet olduktan sonra da açmak gerekiyormuş bir süre masajla ben onu da yapmadım doktor da demedi, ilk kontrole gittik yapışmış 😢 doktor ağlata ağlata açmıştı çok kötüydü. Sünnetten sonra mutlaka açın aklınızda olsun

Kızlar konak olan var mı ? Benimkinin alnında var hafif hafiff . Doktorum çok normal 1 yaşa kadar devam edebilir çok rahatsız olduysan hafif zeytinyağı sür biraz tara dedii

Ben başta yaptıralım istiyordum ama dediğin gibi gelişim tam tamamlanmayinca yanlış operasyon olsun istemem. Doktora sorduk 3 aydan önce yaptırmayın dedi. Ben 3 aydan sonra da genel anestezi sanıyordum. 4-5 aylıkken tam diş vs çıkmadan ağrısı yokken yaptırayım istemiştim. Genel anestezi olacaksa zaten 1 yaşında ancak yaptırırım çok küçük su an :(
İnternete baktım kilo yazmayan yerlerde 6 aya kadar lokal olabilir diyor düşündüğümde kardeşim 2.5 yaşında lokal oldu yani neye göre kime göre acaba bu dimi?

Yok kuzum ya bilmiyordum ben onu geçen de konusu geçmişti. Hatta sünnet olduktan sonra da açmak gerekiyormuş bir süre masajla ben onu da yapmadım doktor da demedi, ilk kontrole gittik yapışmış 😢 doktor ağlata ağlata açmıştı çok kötüydü. Sünnetten sonra mutlaka açın aklınızda olsun
Bende açamıyorum babası açmaya çalışıyor bazen ama kıyamıyorum ben bilmiyorum sünnetten sonra evette sünnet öncesi o yapıyı görmek bile içimi bi tuhaf ediyo başım dönüyo 🥲

Bende beklemesi taraftariyim çünkü az daha ele avuca gelsin penisi hani ben 6 aylıkken yaptırmak istiyordum o yüzden.. bizede öyle dedi zaten aynı doktor.. Sen hiç üroloji randevusuna gidecek misin
Bu arada kızlar üroloji yerine mümkünse hastanede varsa çocuk cerrahisine gidin sünnet için

Kızlar kurbanda akrabaların yanına gidecek misiniz? Veya memlekete ne yapacaksınız az gıybet yapalım ya 🤣
Gitmez olur muyuz kız bayramı bize zehir etmeyecekler de kime edecekler unutma bir gelin her zaman rezil yaşamaya mahkumdur özellikle bebeği varsa özellikle bayram geldiğinde ve özellikle o bayram KURBANSA🤣🤣😂😂

Bebem zibinina isemis ben de odaya götürdüm kıyafetlerini de değiştircem diye odaya girdik alev gibi. Yatağında termometre vardı 37 derece 🥺 daha yazın başındayız 🥺

Back
X