• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
bizim doktor vaktinde gaz ilacı istediğimde neden biogaia verdiyse o da aynı mantıkla maflor vermiş demekki 😂 bağırsak düzene girsin kendi gazını kendi çıkarsın diyedir. Ama işte o her bebeğe iyi gelmiyor. sen kimyon dene canım. Çok iyi geliyor. birde bi gaz ilacı al. Nurse harvey, sab simplex bunlar en cok bilinen kullanılanlar . Sadece gaz sancısından bile ağlıyor olabilir yavrucak
Kimyona başladım bikaç gündür veriyorum 3-4 çay kaşığı. Gaz ilacına da başlayayım çok sağol canım benim

bizim doktor vaktinde gaz ilacı istediğimde neden biogaia verdiyse o da aynı mantıkla maflor vermiş demekki 😂 bağırsak düzene girsin kendi gazını kendi çıkarsın diyedir. Ama işte o her bebeğe iyi gelmiyor. sen kimyon dene canım. Çok iyi geliyor. birde bi gaz ilacı al. Nurse harvey, sab simplex bunlar en cok bilinen kullanılanlar . Sadece gaz sancısından bile ağlıyor olabilir yavrucak
Doktorlar acaba neden biogaia ile sab simplex beraber veriyorlar.ikiside gaz ilaci degil mi?

Valla benim halamın eşi tarafı afyonlu onlarda haşhaş anoson boldur malum, halam bütün bebeklerini bunlarla uyutmuş🤣
Çocuğu uyutup komşuya gidiyordum diyor😂😂
Çocukların biri doktor biri psikolog biri öğretmen🤣🤣
Bana diyor kız sende ver gitsin rahat et😂😂
Halanın güncel versiyonu olabilirim ahaha🤣 ama ben günde 1 defa gece veriyorum 😁 gece de gündüzde uyumuyor benim oğlan. Sürekli Emzirmekten memelerim süzme yoğurt torbasına dönüyo :D bari gece süt biriksin diye 1 çk veriyorum . Öteki türlü 30-40 dakikada bir uyanıyor. :(

Canim benimki mecburiyetten.bahsetmistim zor bir surecten gectim..bebekre kronik aclik olmus ilk ay 2700 dogup 2500 e dusmus 1. Ay sonu 2900 e anca ulasmisti.kilo acigimiz cok...beslemeye yenidogan misali devam ediyoruz doktor takibiyle...
Pardon o zaman canım kusura bakma, buraya giremediğim dönem yazmışsındır muhtemelen. Kronik açlık ilk defa duyuyorum bu arada. İnşallaj çabuk toparlar prenses

Halanın güncel versiyonu olabilirim ahaha🤣 ama ben günde 1 defa gece veriyorum 😁 gece de gündüzde uyumuyor benim oğlan. Sürekli Emzirmekten memelerim süzme yoğurt torbasına dönüyo :KK70: bari gece süt biriksin diye 1 çk veriyorum . Öteki türlü 30-40 dakikada bir uyanıyor. :KK43:
Ben kendim için rezene anoson kimyon karışık çay içiyorum. Bir kupaya bu karışımdan bir tatlı kaşığı koyuyorum.
Bebeğe bundan bir çay kaşığı verilir mi, yoksa sade kimyon alıp kimyon mu veriym acaba

Sagol canım iyi maşallah toparlamış kuzum küçük dogan bebekler sonradan atak yapıp güzel gelişiyorlar benim büyük kızda 2500 dogmuştu şimdi boylu poslu maşallah. Bizde 3200 dogdu şişligi inince 3050gram olmuştu şimdi doktordan geldik 4500 kilo olmuş 40 günde 1500 kilo almış. Ben bebelac gold veriyorum canım
Maşallah gayet güzel almış canım. Mamayı 3 saat kuralına göre mi veriyorsun

Valla benim halamın eşi tarafı afyonlu onlarda haşhaş anoson boldur malum, halam bütün bebeklerini bunlarla uyutmuş🤣
Çocuğu uyutup komşuya gidiyordum diyor😂😂
Çocukların biri doktor biri psikolog biri öğretmen🤣🤣
Bana diyor kız sende ver gitsin rahat et😂😂
Şimdi bi doktor dedin denememem mümkün değil bu gece uyumazsa denicem 🤣🤣🤣

Ben kendim için rezene anoson kimyon karışık çay içiyorum. Bir kupaya bu karışımdan bir tatlı kaşığı koyuyorum.
Bebeğe bundan bir çay kaşığı verilir mi, yoksa sade kimyon alıp kimyon mu veriym acaba
Hem gazı rahat çıkarsın hem biraz uyusun diyorsan bu karşımdan kendine hazırladığın zaman ona da 1 çk ver canım.tatlı kaşığın çok fazla dolu olmasın . Ama sadece gaz için denemek istersen kimyondan çay yapıp verebilirsin

Back
X