Biz hastaneden çıkıp eve gelene kadar olmuştu bacakları ve sırtı. ilk gün tecrübesizliğiyle üşür sanıp kat kat sarmıştım arabanın içinde sıcaktan oldu büyük ihtimalle. Pişik kremini her yerine sürdüm düzenli, ertesi günü gitmişti
Kızlar bu mama için her seferinde su kaynatıp mı yapıyosunuz gece cok zorlanıyorum bide mamanın arkasında sıcak suyla yapmayınız diyo bizimkiler hiç su ılımadan mamayı karıştırmış bi zararı olur mu sizce tedirgin oldum
Kızlar bu mama için her seferinde su kaynatıp mı yapıyosunuz gece cok zorlanıyorum bide mamanın arkasında sıcak suyla yapmayınız diyo bizimkiler hiç su ılımadan mamayı karıştırmış bi zararı olur mu sizce tedirgin oldum
Çaydanlıkta kaynamış suyu ayiriyorum cezveye.Mama yaparken ayırdığım suyu az ısıtıyorum mama yapıyorum
Zaten sürekli kaynamış su oluyor cezveye takviye yapiyorum mama hazırlarken o suyu ısıtıyorum pratik oluyor
Çaydanlıkta kaynamış suyu ayiriyorum cezveye.Mama yaparken ayırdığım suyu az ısıtıyorum mama yapıyorum
Zaten sürekli kaynamış su oluyor cezveye takviye yapiyorum mama hazırlarken o suyu ısıtıyorum pratik oluyor
Çaydanlıkta kaynamış suyu ayiriyorum cezveye.Mama yaparken hafif ayırdığım suyu ısıtıyorum mama yapıyorum
Zaten sürekli kaynamış şu oluyor cezveye takviye yapiyorum mama hazırlarken o suyu ısıtıyorum pratik oluyur
Beklerken o su zaten soğuyor dinlenmiş oluyor.
Mama yaparken az ısıtıyorum öyle yapıyorum.
Zaten kaynamış dinlendirilmiş sudan yapmak gerek.Her seferinde kaynat soğumasını bekle zaman alır.
Annem verdi bu fikri böyle yapıyoruz.
Aynen canım gümüş nitrat bizim de göbekte sıkıntı vardı hatırlarsan akıntı geliyodu tam düşmemiş dedi doktor o kibrit çöpü gibi şeyle gümüş nitrat sürdü 72 saat sonra banyo yaptırın dedi yaptırdık banyosunu hala kalıntı var göbeğinde siyah siyah ama ellemiyorum
Beklerken o su zaten soğuyor dinlenmiş oluyor.
Mama yaparken az ısıtıyorum öyle yapıyorum.
Zaten kaynamış dinlendirilmiş sudan yapmak gerek.Her seferinde kaynat soğumasını bekle zaman alır.
Annem verdi bu fikri böyle yapıyoruz.
Yok canım istedigini sor defalarca konuşuruz kimi doktor öneriyor kimisi önermiyor çok arada kalan bir konu ben bogmacali olandan yaptirmistim bir kere o kadar
Yok canım istedigini sor defalarca konuşuruz kimi doktor öneriyor kimisi önermiyor çok arada kalan bir konu ben bogmacali olandan yaptirmistim bir kere o kadar
Çok teşekkür ederim canım ben de çok fazla saçma salak şeyler duyduğum için ve etrafım da danışacak kimse olmadığı için buraya yazıyorum.. Bana tutturdular illa olacaksın 20. Hafta da diye ben de istemiyorum diyorum ki 30. Hafta da tetanoz difteri boğmaca olanı olayım diyorum daha iyi 2 dozun mantığı ne ama diyorlar tatile gideceksin