2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende şimdi süreyim. Öğlen sıcağından çoğaldı belki de

Kızlar bu mama için her seferinde su kaynatıp mı yapıyosunuz gece cok zorlanıyorum bide mamanın arkasında sıcak suyla yapmayınız diyo bizimkiler hiç su ılımadan mamayı karıştırmış bi zararı olur mu sizce tedirgin oldum

Çaydanlıkta kaynamış suyu ayiriyorum cezveye.Mama yaparken ayırdığım suyu az ısıtıyorum mama yapıyorum
Zaten sürekli kaynamış su oluyor cezveye takviye yapiyorum mama hazırlarken o suyu ısıtıyorum pratik oluyor

Çaydanlıkta kaynamış suyu ayiriyorum cezveye.Mama yaparken ayırdığım suyu az ısıtıyorum mama yapıyorum
Zaten sürekli kaynamış su oluyor cezveye takviye yapiyorum mama hazırlarken o suyu ısıtıyorum pratik oluyor

Termosa mı koysam diye düşündüm bende ama her seferinde kaynatmam gerekiyomuş gibi takıntı yaptım

Peki suyu soğutup mu yapıyosunuz mamayı ben hep biraz bekletip kattım soğuk olmuyodu baya sıcaktı su

Termosa mı koysam diye düşündüm bende ama her seferinde kaynatmam gerekiyomuş gibi takıntı yaptım

Peki suyu soğutup mu yapıyosunuz mamayı ben hep biraz bekletip kattım soğuk olmuyodu baya sıcaktı su
Beklerken o su zaten soğuyor dinlenmiş oluyor.
Mama yaparken az ısıtıyorum öyle yapıyorum.
Zaten kaynamış dinlendirilmiş sudan yapmak gerek.Her seferinde kaynat soğumasını bekle zaman alır.
Annem verdi bu fikri böyle yapıyoruz.

Termosun varsa ona suyu koy canım her seferinde kaynatmakla ugrasma

Bana banyo için bişe demedi canım dün sabah götürdüm bugün öglen banyo yaptırdım sıkıntı olur mu bizimki biraz büyüktü yarın yine gidicez

Olmadım
Ben tüp bebek tedavisi gördüm
Hocam tetanozu başka aşı felan önermedi
Sağlık ocagindan aradılar tetanoz aşısı için, hocama sorayım dedim.Sordum hayır olmayacaksın dedi.Ben de Olmadım
Bu grupta çok konuşuldu bu konu ve her doktor farklı bir şey söylüyor bak yaptirmamissin çok şükür bir sey olmadi

Anladım canım bende öyle yapayım

Termosun varsa ona suyu koy canım her seferinde kaynatmakla ugrasma
Bencede canım cocuk beklemiyo soğumasını gozunu acar acmaz aranıyo ağlıyo yetişemiyorum geriliyorum

Yok canım istedigini sor defalarca konuşuruz kimi doktor öneriyor kimisi önermiyor çok arada kalan bir konu ben bogmacali olandan yaptirmistim bir kere o kadar
Çok teşekkür ederim canım ben de çok fazla saçma salak şeyler duyduğum için ve etrafım da danışacak kimse olmadığı için buraya yazıyorum.. Bana tutturdular illa olacaksın 20. Hafta da diye ben de istemiyorum diyorum ki 30. Hafta da tetanoz difteri boğmaca olanı olayım diyorum daha iyi 2 dozun mantığı ne ama diyorlar tatile gideceksin

Denize gireceksin tatenoz olursun kumda yürüyeceksin tatenoz olursun taşlara basacaksın tetanoz olursun çadırda kalacaksın tatenoz olursun sürekli beni böyle yıldırığ taciz ediyorlar

Bana banyo için bişe demedi canım dün sabah götürdüm bugün öglen banyo yaptırdım sıkıntı olur mu bizimki biraz büyüktü yarın yine gidicez
Bi şey demediyse sıkıntı değildir kuzum biz daha hiç banyo yaptırmamıştık bi de kanlı geliyodu bizimki belki tedbir olsun diye öyle demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…