• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bizde son durum 😂

Eklentiler

• IMG_5801.webp
    IMG_5801.webp
    59 KB · Görüntüleme: 101
Valla canım ilk defa yaşadım yeni gördüm kibrit çöpünün büyügü ucu siyaha yakın onu etfafına sürdü hep dedigin gibi yaktı galiba
Aynen canım gümüş nitrat bizim de göbekte sıkıntı vardı hatırlarsan akıntı geliyodu tam düşmemiş dedi doktor o kibrit çöpü gibi şeyle gümüş nitrat sürdü 72 saat sonra banyo yaptırın dedi yaptırdık banyosunu hala kalıntı var göbeğinde siyah siyah ama ellemiyorum

Kız 40 günlük bebeğe ne tatlısı 😲😲hadi 4-5 aylık olur da bi nebze zaten az daha geçince ek gıdaya başlıcaz dersin ama daha çok küçük
İşte canım tek istediğim meme reddi olmasın tek korkum
Yemin ediyorum allah sana sabir vermis..benim elimden alamazlardi o kadini🤣
AhahahAhah🤣
Stres olmamak elimde değil,beni kimse anlamıyor sevmiyor gibi geliyor eşimle konuşmuyorum konuşunca bağrış çağrış annesinin yanında bile bağırıyor.O bağırdı sonra annesi e sen böyle böyle istememiş miydin kızım diyor.Kızımmış…Git oğluna de diye bağırıyorsun sakin ol diye öyle değil mi.
Tabiki benim kayınvalidem hep beni tutar bak Allah var oğlu onun yanında bana bağırsa rezil eder onu çok ayıp bu yaptığı
Kız döv artık yada kov şu kadını ayyyy adres ver ben geliyorum elimin kasintisindan öldüm.. sindirim sistemi gelişmeyen bebeğe tatlı mı verilir neyin kafası bu ya.. Ben acaba zeytinyağı versem mi diye sayfa sayfa yazı okurken gördüğüm yazıya bak
Vallahi artık benim sinirlerim alınmış gibi hissediyorum 😂😀
Annemmm diye seviyor benimki oğlum, annemmm,annecim,tamam annem diye diye 🤣 ay sinirim bozuluyor alıncak küscek hemen diye bir şey demiyorum kendi oğluna söyledim o da oralı olmadı 🙄
Yapacak hiçbir şey yok canım 😂 susuyoruz gelin milleti olarak
Ya iyilik mi yapıyor bebeğe ay çok sinir oldum. Tatlı yediği için belki de çocuk ek gıdada yemek sececek. Ek gıda sürecinde tatlı bir şey vermeyin deniyor mesela. Gerçekten iyi sabrediyorsun.
Kız napayım babası da çok kızdı Allah var çok sinirlendi ama yapacak bir şey yok artık anlatamıyoruz arkamızı dönünce bildiklerini okuyorlar
Ayyy Sulti şu kadına ben sinir oldum bir dur de Allah aşkına, hazır lohusayken bir dellensen mi acaba 😂
Kız vallahi onunla kavgam tamamen ilişiği kesmek demek o yüzden hiç bulaşmıyorum 🤣
Tane kimyon varsa 1 çay baedağı sıcak suyu cezveye aş 1 çk dolusu kimyonu koy 1 kere kaynat 5 do bekle çay süzeği ile süz. Hazır ılıyunca ver yavruya 3 4 çk

Toz kimyonda 1 çb suya 1 çk çok doldurma, 1 taşım kaynat 1 2 dk bekle tülbentle süz. Ilıyınca hazır.

Şeker katıp katmamak sana kalmış ben kattım aZ kuzm
Tamam canım çok teşekkür ederim
Kız bu kadın kafayı mı yemiş valla sinir oldum yok bebeğin kıyafetlerini diğer kıyafetlerle yıkamalar yok emziği tatlıya batırmalar hayır yaşlı da değil yani neden bu kadar bilinçsiz ve laftan anlamıyor. Evden kov artık lütfen 🙄 senin de sinirlerini iyice bozdu ki bizim bile bozdu burada
İşte maalesef ki öyle bir şey yapamıyorum resim paylaşmasını şikayet ettim eşime. Maalesef o bile düzelmedi. Havlu attım chen
Al bu senin bebeğin diye kocanı ver şakayla karışık 😂😂😂
120 kiloluk kocaman bir bebeğin var senin diyeyim 🤣🤣
Bi gözüm açık bi gözüm kapalı yine iyi yazdım haa gece gece, ufak tefek yanlışları görmeyelim 😂 :KK59::KK45:
Ellerine sağlık canım ❤️
Sabah ezanı nöbetçileri online 😅
nöbetçi anne🤣

İşte canım tek istediğim meme reddi olmasın tek korkum

AhahahAhah🤣

Tabiki benim kayınvalidem hep beni tutar bak Allah var oğlu onun yanında bana bağırsa rezil eder onu çok ayıp bu yaptığı

Vallahi artık benim sinirlerim alınmış gibi hissediyorum 😂😀

Yapacak hiçbir şey yok canım 😂 susuyoruz gelin milleti olarak

Kız napayım babası da çok kızdı Allah var çok sinirlendi ama yapacak bir şey yok artık anlatamıyoruz arkamızı dönünce bildiklerini okuyorlar

Kız vallahi onunla kavgam tamamen ilişiği kesmek demek o yüzden hiç bulaşmıyorum 🤣

Tamam canım çok teşekkür ederim

İşte maalesef ki öyle bir şey yapamıyorum resim paylaşmasını şikayet ettim eşime. Maalesef o bile düzelmedi. Havlu attım chen

120 kiloluk kocaman bir bebeğin var senin diyeyim 🤣🤣

Ellerine sağlık canım ❤️

nöbetçi anne🤣
Vallahi çok sabırlısın helal olsun

Adana o kadar sıcak ki klima 18 de çalışıyor ama evin içi 27 derece
Biz 26-27 gibi çalıştırıyoruz soğuk soğuk üflediği için bebise sıkıntı olmasın diye 30-31 dereceydi oda şimdi 28 oldu. Klimasız 28 ile klimalı 28 arasında fark var bence klima sürekli üflediği için havanın geldiği noktalarda insanın içi ürperiyor o yüzden muslin örttüm üstüne

Merhaba anneler yenidoğan döneminde böyle kızarıklık olan oldu mu. Vücudu bu şekilde kızarık be kabardı bilgisi olan var mı

Eklentiler

• IMG_4218.webp
    IMG_4218.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba anneler yenidoğan döneminde böyle kızarıklık olan oldu mu. Vücudu bu şekilde kızarık be kabardı bilgisi olan var mı
Az önce instagramda böyle bi videoya denk geldim olabiliyormuş bir sıkıntı değilmiş 1 2 haftaya geçermiş veya kimisinin 2 3 ay sürüyormuş tenleri dünyaya alışmaya çalışıyormuş

Az önce instagramda böyle bi videoya denk geldim olabiliyormuş bir sıkıntı değilmiş 1 2 haftaya geçermiş veya kimisinin 2 3 ay sürüyormuş tenleri dünyaya alışmaya çalışıyormuş
Çok sağolun. Sabahtan beri çözüm arıyorum kimisi doktordan da tam anlamıyla cevap alamadık

Biz hastaneden çıkıp eve gelene kadar olmuştu bacakları ve sırtı. ilk gün tecrübesizliğiyle üşür sanıp kat kat sarmıştım arabanın içinde sıcaktan oldu büyük ihtimalle. Pişik kremini her yerine sürdüm düzenli, ertesi günü gitmişti

Back
X