2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla canım ilk defa yaşadım yeni gördüm kibrit çöpünün büyügü ucu siyaha yakın onu etfafına sürdü hep dedigin gibi yaktı galiba
Aynen canım gümüş nitrat bizim de göbekte sıkıntı vardı hatırlarsan akıntı geliyodu tam düşmemiş dedi doktor o kibrit çöpü gibi şeyle gümüş nitrat sürdü 72 saat sonra banyo yaptırın dedi yaptırdık banyosunu hala kalıntı var göbeğinde siyah siyah ama ellemiyorum

Kız 40 günlük bebeğe ne tatlısı hadi 4-5 aylık olur da bi nebze zaten az daha geçince ek gıdaya başlıcaz dersin ama daha çok küçük
İşte canım tek istediğim meme reddi olmasın tek korkum
Yemin ediyorum allah sana sabir vermis..benim elimden alamazlardi o kadini
AhahahAhah
Tabiki benim kayınvalidem hep beni tutar bak Allah var oğlu onun yanında bana bağırsa rezil eder onu çok ayıp bu yaptığı
Vallahi artık benim sinirlerim alınmış gibi hissediyorum
Annemmm diye seviyor benimki oğlum, annemmm,annecim,tamam annem diye diye ay sinirim bozuluyor alıncak küscek hemen diye bir şey demiyorum kendi oğluna söyledim o da oralı olmadı
Yapacak hiçbir şey yok canım susuyoruz gelin milleti olarak
Ya iyilik mi yapıyor bebeğe ay çok sinir oldum. Tatlı yediği için belki de çocuk ek gıdada yemek sececek. Ek gıda sürecinde tatlı bir şey vermeyin deniyor mesela. Gerçekten iyi sabrediyorsun.
Kız napayım babası da çok kızdı Allah var çok sinirlendi ama yapacak bir şey yok artık anlatamıyoruz arkamızı dönünce bildiklerini okuyorlar
Ayyy Sulti şu kadına ben sinir oldum bir dur de Allah aşkına, hazır lohusayken bir dellensen mi acaba
Kız vallahi onunla kavgam tamamen ilişiği kesmek demek o yüzden hiç bulaşmıyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim
İşte maalesef ki öyle bir şey yapamıyorum resim paylaşmasını şikayet ettim eşime. Maalesef o bile düzelmedi. Havlu attım chen
Al bu senin bebeğin diye kocanı ver şakayla karışık
120 kiloluk kocaman bir bebeğin var senin diyeyim
Bi gözüm açık bi gözüm kapalı yine iyi yazdım haa gece gece, ufak tefek yanlışları görmeyelim
Ellerine sağlık canım
Sabah ezanı nöbetçileri online
nöbetçi anne

Vallahi çok sabırlısın helal olsun

Adana o kadar sıcak ki klima 18 de çalışıyor ama evin içi 27 derece
Biz 26-27 gibi çalıştırıyoruz soğuk soğuk üflediği için bebise sıkıntı olmasın diye 30-31 dereceydi oda şimdi 28 oldu. Klimasız 28 ile klimalı 28 arasında fark var bence klima sürekli üflediği için havanın geldiği noktalarda insanın içi ürperiyor o yüzden muslin örttüm üstüne

Merhaba anneler yenidoğan döneminde böyle kızarıklık olan oldu mu. Vücudu bu şekilde kızarık be kabardı bilgisi olan var mı

Eklentiler

• IMG_4218.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba anneler yenidoğan döneminde böyle kızarıklık olan oldu mu. Vücudu bu şekilde kızarık be kabardı bilgisi olan var mı
Az önce instagramda böyle bi videoya denk geldim olabiliyormuş bir sıkıntı değilmiş 1 2 haftaya geçermiş veya kimisinin 2 3 ay sürüyormuş tenleri dünyaya alışmaya çalışıyormuş

Az önce instagramda böyle bi videoya denk geldim olabiliyormuş bir sıkıntı değilmiş 1 2 haftaya geçermiş veya kimisinin 2 3 ay sürüyormuş tenleri dünyaya alışmaya çalışıyormuş
Çok sağolun. Sabahtan beri çözüm arıyorum kimisi doktordan da tam anlamıyla cevap alamadık

Biz hastaneden çıkıp eve gelene kadar olmuştu bacakları ve sırtı. ilk gün tecrübesizliğiyle üşür sanıp kat kat sarmıştım arabanın içinde sıcaktan oldu büyük ihtimalle. Pişik kremini her yerine sürdüm düzenli, ertesi günü gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…