Aynen canım gümüş nitrat bizim de göbekte sıkıntı vardı hatırlarsan akıntı geliyodu tam düşmemiş dedi doktor o kibrit çöpü gibi şeyle gümüş nitrat sürdü 72 saat sonra banyo yaptırın dedi yaptırdık banyosunu hala kalıntı var göbeğinde siyah siyah ama ellemiyorumValla canım ilk defa yaşadım yeni gördüm kibrit çöpünün büyügü ucu siyaha yakın onu etfafına sürdü hep dedigin gibi yaktı galiba
İşte canım tek istediğim meme reddi olmasın tek korkumKız 40 günlük bebeğe ne tatlısıhadi 4-5 aylık olur da bi nebze zaten az daha geçince ek gıdaya başlıcaz dersin ama daha çok küçük
AhahahAhahYemin ediyorum allah sana sabir vermis..benim elimden alamazlardi o kadini
Tabiki benim kayınvalidem hep beni tutar bak Allah var oğlu onun yanında bana bağırsa rezil eder onu çok ayıp bu yaptığıStres olmamak elimde değil,beni kimse anlamıyor sevmiyor gibi geliyor eşimle konuşmuyorum konuşunca bağrış çağrış annesinin yanında bile bağırıyor.O bağırdı sonra annesi e sen böyle böyle istememiş miydin kızım diyor.Kızımmış…Git oğluna de diye bağırıyorsun sakin ol diye öyle değil mi.
Vallahi artık benim sinirlerim alınmış gibi hissediyorumKız döv artık yada kov şu kadını ayyyy adres ver ben geliyorum elimin kasintisindan öldüm.. sindirim sistemi gelişmeyen bebeğe tatlı mı verilir neyin kafası bu ya.. Ben acaba zeytinyağı versem mi diye sayfa sayfa yazı okurken gördüğüm yazıya bak
Yapacak hiçbir şey yok canımAnnemmm diye seviyor benimki oğlum, annemmm,annecim,tamam annem diye diyeay sinirim bozuluyor alıncak küscek hemen diye bir şey demiyorum kendi oğluna söyledim o da oralı olmadı
Kız napayım babası da çok kızdı Allah var çok sinirlendi ama yapacak bir şey yok artık anlatamıyoruz arkamızı dönünce bildiklerini okuyorlarYa iyilik mi yapıyor bebeğe ay çok sinir oldum. Tatlı yediği için belki de çocuk ek gıdada yemek sececek. Ek gıda sürecinde tatlı bir şey vermeyin deniyor mesela. Gerçekten iyi sabrediyorsun.
Kız vallahi onunla kavgam tamamen ilişiği kesmek demek o yüzden hiç bulaşmıyorumAyyy Sulti şu kadına ben sinir oldum bir dur de Allah aşkına, hazır lohusayken bir dellensen mi acaba
Tamam canım çok teşekkür ederimTane kimyon varsa 1 çay baedağı sıcak suyu cezveye aş 1 çk dolusu kimyonu koy 1 kere kaynat 5 do bekle çay süzeği ile süz. Hazır ılıyunca ver yavruya 3 4 çk
Toz kimyonda 1 çb suya 1 çk çok doldurma, 1 taşım kaynat 1 2 dk bekle tülbentle süz. Ilıyınca hazır.
Şeker katıp katmamak sana kalmış ben kattım aZ kuzm
İşte maalesef ki öyle bir şey yapamıyorum resim paylaşmasını şikayet ettim eşime. Maalesef o bile düzelmedi. Havlu attım chenKız bu kadın kafayı mı yemiş valla sinir oldum yok bebeğin kıyafetlerini diğer kıyafetlerle yıkamalar yok emziği tatlıya batırmalar hayır yaşlı da değil yani neden bu kadar bilinçsiz ve laftan anlamıyor. Evden kov artık lütfensenin de sinirlerini iyice bozdu ki bizim bile bozdu burada
120 kiloluk kocaman bir bebeğin var senin diyeyimAl bu senin bebeğin diye kocanı ver şakayla karışık
Ellerine sağlık canımBi gözüm açık bi gözüm kapalı yine iyi yazdım haa gece gece, ufak tefek yanlışları görmeyelim
nöbetçi anneSabah ezanı nöbetçileri online
Hiç anlamadım ki sıcaktan mı acaba diyorum klima açık oda değil anlamadımCanım bende berbat durumdayım öyle böyle aglamıyor neden oluyor acaba
Benim kadın doğum hocam tetanoz aşısı olmayacaksın dedi.Olmadım.Tetanoz aşısı oldunuz mu 20.hafta da? Ben 30. Hafta da 1 doz tetanoz difteri boğmaca olmayı düşünüyorum daha önce tetanoz olmadım bana 3 doz fazla gibi geliyor siz nasıl yaptınız?
Müstellanin bebe kremini sürüyorum benKızlar bebeğimin yüzüne nemlenmesi için ne surebilirim
Vallahi çok sabırlısın helal olsunİşte canım tek istediğim meme reddi olmasın tek korkum
AhahahAhah
Tabiki benim kayınvalidem hep beni tutar bak Allah var oğlu onun yanında bana bağırsa rezil eder onu çok ayıp bu yaptığı
Vallahi artık benim sinirlerim alınmış gibi hissediyorum
Yapacak hiçbir şey yok canımsusuyoruz gelin milleti olarak
Kız napayım babası da çok kızdı Allah var çok sinirlendi ama yapacak bir şey yok artık anlatamıyoruz arkamızı dönünce bildiklerini okuyorlar
Kız vallahi onunla kavgam tamamen ilişiği kesmek demek o yüzden hiç bulaşmıyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim
İşte maalesef ki öyle bir şey yapamıyorum resim paylaşmasını şikayet ettim eşime. Maalesef o bile düzelmedi. Havlu attım chen
120 kiloluk kocaman bir bebeğin var senin diyeyim
Ellerine sağlık canım
nöbetçi anne
Ecowell vücut losyonundan sürüyorum banyo sonrasıKızlar bebeğimin yüzüne nemlenmesi için ne surebilirim
Neden peki? Boğmaca filanda mı olmadınBenim kadın doğum hocam tetanoz aşısı olmayacaksın dedi.Olmadım.
Mustelanın kremini aldım ben çok iyi geldi doktorumuz önermiştiKızlar bebeğimin yüzüne nemlenmesi için ne surebilirim
Presslenmis hindistan cevizi yagi..varsa yuzundeki sivilcelere de iyi gelirKızlar bebeğimin yüzüne nemlenmesi için ne surebilirim
Biz 26-27 gibi çalıştırıyoruz soğuk soğuk üflediği için bebise sıkıntı olmasın diye 30-31 dereceydi oda şimdi 28 oldu. Klimasız 28 ile klimalı 28 arasında fark var bence klima sürekli üflediği için havanın geldiği noktalarda insanın içi ürperiyor o yüzden muslin örttüm üstüneAdana o kadar sıcak ki klima 18 de çalışıyor ama evin içi 27 derece
Presslenmis hindistan cevizi yagi..varsa yuzundeki sivilcelere de iyi gelir
Mustelanın kremini aldım ben çok iyi geldi doktorumuz önermişti
Ecowell vücut losyonundan sürüyorum banyo sonrası
Müstellanin bebe kremini sürüyorum ben
Sudokrem de aldım ama yüze sürmedim daha
Az önce instagramda böyle bi videoya denk geldim olabiliyormuş bir sıkıntı değilmiş 1 2 haftaya geçermiş veya kimisinin 2 3 ay sürüyormuş tenleri dünyaya alışmaya çalışıyormuşMerhaba anneler yenidoğan döneminde böyle kızarıklık olan oldu mu. Vücudu bu şekilde kızarık be kabardı bilgisi olan var mı
Çok sağolun. Sabahtan beri çözüm arıyorum kimisi doktordan da tam anlamıyla cevap alamadıkAz önce instagramda böyle bi videoya denk geldim olabiliyormuş bir sıkıntı değilmiş 1 2 haftaya geçermiş veya kimisinin 2 3 ay sürüyormuş tenleri dünyaya alışmaya çalışıyormuş
Biz hastaneden çıkıp eve gelene kadar olmuştu bacakları ve sırtı. ilk gün tecrübesizliğiyle üşür sanıp kat kat sarmıştım arabanın içinde sıcaktan oldu büyük ihtimalle. Pişik kremini her yerine sürdüm düzenli, ertesi günü gitmiştiMerhaba anneler yenidoğan döneminde böyle kızarıklık olan oldu mu. Vücudu bu şekilde kızarık be kabardı bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?