• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Biz 26-27 gibi çalıştırıyoruz soğuk soğuk üflediği için bebise sıkıntı olmasın diye 30-31 dereceydi oda şimdi 28 oldu. Klimasız 28 ile klimalı 28 arasında fark var bence klima sürekli üflediği için havanın geldiği noktalarda insanın içi ürperiyor o yüzden muslin örttüm üstüne
Benim kız isilik oldu hep ve çok huysuz uykuya dalamıyor sadece kolu kısa çıtçıtlı giydiriyorum klimanın değmediği bi yere yatıyorum siz nasıl giydiriyorsunuz acaba ben mi yanlış düşünüyorum hasta etmem inşallah bebişi gerçekten çok sıkıntı ya bu klima işi

Cok sağol canım ısırgan otunu alırken bunu da alayım ben , çok sevindim sana yaramış maşallah. Sezaryan mı oldun sen canım? Geçmiş olsun enfeksiyon olayı kötü olmuş. :KK43: Şuan nasılsın peki? Bebiş iyi mi? Evet bazen tek başına olmak cok daha iyii eğer yanında sinirini bozanlar varsa hele
Evet sezaryen oldum sürekli pansuman yaptım şimdi iyiyim şükür korse kullanınca biraz zorluyor bebiş de ben de iyiyiz çok şükür alıştık biraz biraz dediğin gibi tek olmak daha iyi geldi kendime gçre düzen oturttum en azından

Bi şey demediyse sıkıntı değildir kuzum biz daha hiç banyo yaptırmamıştık bi de kanlı geliyodu bizimki belki tedbir olsun diye öyle demiştir
Olabilir canım bizimki
Kanlı degildi iltihap akıyordu geçsinde inşallah ben çok korktum ilk defa başıma geldigi için ameliyatlık bişe sandım

Bende sıcaktandır diye klima açtım dün canım yine aynıydı hep isilik oldu sıcaktan bir günde şimdi gece gündüz açıyorum hiç kapnamıyor klima
Bizde de durum aynı sabahları kapatıp evi havalandırıyorum öğleden ertesi gün sabaha full çalışıyor ama öyle de uyumuyor böylede 🤦🏻‍♀️

Sürekli ağlıyor aç diye beslememek lazım sıkıntı veriyor çocuğa onu farkettim bende mama sindirimi de zor bide. Dün baya sıkıntı yaşadık bizde
Evet onu bende farkettim 2 gündür çok aglıyor sürekli aranıyor mama veriyorum yiyor bu seferde gazını çıkaramıyor kıvranıyor sürekli susmuyor uyursa eger uyanana kadar vermiyorum zaten 2 3 saate uyanıyor 3 saatte bir yerse sıkıntı yapmadıgını farkettim

Bizde de durum aynı sabahları kapatıp evi havalandırıyorum öğleden ertesi gün sabaha full çalışıyor ama öyle de uyumuyor böylede 🤦🏻‍♀️
Düzelirler inşallah canım bizim sorunumuz gaz ilaçlara başladık bakim akşam gösteri başlıyor bakim nolacak akşam olsun görecez 🤭🤭

Benim kız isilik oldu hep ve çok huysuz uykuya dalamıyor sadece kolu kısa çıtçıtlı giydiriyorum klimanın değmediği bi yere yatıyorum siz nasıl giydiriyorsunuz acaba ben mi yanlış düşünüyorum hasta etmem inşallah bebişi gerçekten çok sıkıntı ya bu klima işi
Ben bugün banyo yaptırdım diye uzun kollu çıtçıtlı ile patiksiz alt giydirdim öyle yatıyor canım burnunu elle burnu soguk degilse üşümüyordur

Bayağıdır giremiyordum şimdi bir gezindim 2 gündür biz de çok huysuzuz asla uyku yok sabah 6'da uyandı sadece 3 saat uyudu gaz sancısı var ama sıcakdan da şüpheleniyorum agrisi gectigi halde asla uyumuyor 🥺

Bizimki de isilik 🥺
Aynı şekilde kısa kollu ya da atlet gibi zıbın giydiriyorum, ayağına da çorap giydiriyorum soğuk almasın diye. Gece uykusuna geçişi kundak yapmazsak zor oluyor. O yüzden yarım kundak yapıyoruz. Gündüz de üzerine ince muslin örtüyorum ne olur ne olmaz klima carpmasin diye. Kolları dışarıda oluyor karnını ve bacaklarini örtmüş oluyorum

golden-snitch golden-snitch cesursavasci cesursavasci kızlar sizin aldığınız emzirme sütyeni neydi ben de kaplı almak istiyorum da gümüş kapakla gezdiğim için sanki ucuymuş gibi görünüyor dışarıdan 🙈
Ben kaplı almadım canım, penye model aldım sonra onu da beğendim bir tane de dışarıda mağazadan aldım😅 dışarıda kıyafete göre bazen normal sütyen takiyorum ben. Kapli olan da bebeğin yüzüne geliyormuş. Normal sütyen de öyle olunca ben de normal kaplı olanı takıyorum. Gümüş kapagi tekrar yeni yeni kullanmaya başladım evde takıyorum sadece

Çok teşekkür ederim canım ben de çok fazla saçma salak şeyler duyduğum için ve etrafım da danışacak kimse olmadığı için buraya yazıyorum.. Bana tutturdular illa olacaksın 20. Hafta da diye ben de istemiyorum diyorum ki 30. Hafta da tetanoz difteri boğmaca olanı olayım diyorum daha iyi 2 dozun mantığı ne ama diyorlar tatile gideceksin
Sadece boğmacali olanı olsan yeter canım peki en son tetanozunu ne zaman olmuştun gebelikten önce

Back
X