2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım bende berbat durumdayım öyle böyle aglamıyor neden oluyor acaba

Bebemin burnunu temizledim kendine geldi hiç aklıma gelmiyor ya ebe günde
2 - 3 kez temizle demişti özellikle yatmadan önce ve uyanınca. Banyo sonrası da iyi oluyor.
Aklınızda olsun kızlar sizin de.

Biri bana beşinci haftadan sonra düzeleceğini söylesiiiiiiiinnnnnnnnm. Dün geceden beri uykular haram
Bır bucuk aya kadar tavan sonra azalma seyredıyormuş canım 6. Haftadan selam olsun bı ıkı gundur iyiyiz ama sürekli bi gaz cıksın sunu yapak bunu yapak tıslar toslar devam en azından sureklı aglamıyor arada aglıyor doktor 1 aya bısey kalmaz dedi de bakalım

Oyy sizinki de çok zor geçmiş ben de acile gitmeyi çok düşündüm valla yalan yok. En son yorgunluktan uyuyolar artık bence bayılıyolar

Aynı şeyleri yaşıyoruz hep, yalnız değilsin kuzum.. ben de kızdım el kadar çocuğa sonra ona ağladım ama aslında kızdığımız onlar değil dertlerini bilememek.
Ay keşkeee hepsini koyardık bi odaya onlar orda ağlardı biz başka odada

Kızlar oğlumun kafasında konak var bu nasıl geçer bilgisi olan varmı napmam lazım

Anne olmak çok zormuş hakikaten ikincileri yapacaksanız benim kadar ara vermeyin sil baştan başlamak çok daha zor geldi bana inşallah alışırız dertlerini anlarız bebişlerin tez zamanda

genc-anne canım bizim ilk çocukların yaşları aynıydı sanki, okul kapanınca napmayı düşünüyorsun? Ben yaz okuluna mı yollasam diyorum evde çok sıkılacak ben sürekli bebekle ilgileneceğim için

Gümüş nitratla yakiyolar dimi cnm bizimde öyle yaktilar

Yaa bize daha 2 hafta var desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…