- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
Elektrikli pusette mi csnim? Kilitleri olunca battaniyeyle kapanmıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elektrikli pusette mi csnim? Kilitleri olunca battaniyeyle kapanmıyor
Canım bende berbat durumdayım öyle böyle aglamıyor neden oluyor acabaGerçekten çok zor bi geceydi iki gecedir berbatım bittim. Dün akşama kadar da öyleydi. Hani yanımda bakıcı olmasa biriyle de o ilgilenmese halim cidden kötüydü. Geçen hafta atak haftasını yaşadıysak bu hafta yaşadığımız ne? Gece de durmuyor gündüz de. Çok kötüyüm gerçekten
Halaaa içemedim dün yemek bile yapamadım eşim gelince yaptımKahvenizi içebildiniz mi cefakar analar ben daha içemedim
Canım banada yazdı dün doktor gazı için nurse harley probiyotikde yazdı bio ikisine hemen hemen 900 ödedimKızlar nurse harley gaz damlasi internette 190 tl gibi ucuzken ben geçen eczaneden 2kati fiyatına aldım neden böyle bi fark var![]()
Bır bucuk aya kadar tavan sonra azalma seyredıyormuş canım 6. Haftadan selam olsun bı ıkı gundur iyiyiz ama sürekli bi gaz cıksın sunu yapak bunu yapak tıslar toslar devam en azından sureklı aglamıyor arada aglıyor doktor 1 aya bısey kalmaz dedi de bakalımBiri bana beşinci haftadan sonra düzeleceğini söylesiiiiiiiinnnnnnnnm. Dün geceden beri uykular haram
Oyy sizinki de çok zor geçmişÇok teşekkür ederim
Sana yazdım sonrasında biz de berbat bi gece geçirdik öyle çok ağladı ki en son doktora götürelim bir yerine bir şey oldu heralde dedim 9 dan 4 e kadar uyanıktı gece, en son uyudu kaldı yavrum
Eşim nöbetçi eczaneden almıştı gidip çemkirmek istiyorum ama vaktim yok, 400 ₺ vermiş bir de çöp oldu
Yaa bizim de berbat bi geceydi
Herkesin gecesi kötü geçmiş noldu bu bebelere yaa ben gerçekten çok zorlanıyorum uykusuzluk beni yıpratıyor sinirli oluyorum
Kubis senin de mi zordu ya valla dolunay mı vardı acaba başka bi açıklama bulamıyorum.
Aynı şeyleri yaşıyoruz hep, yalnız değilsin kuzum.. ben de kızdım el kadar çocuğa sonra ona ağladım ama aslında kızdığımız onlar değil dertlerini bilememek.Kolik değildir o zaman kuzum ama gaz sancısı mı çekiyorlar acaba valla biz de geceleri öyle oluyoruz benimki mi kolik diyorum ben de akşam 6-7 den geceye kadar sürüyor bizim o huzursuzluk hali, gündüz de zor dalıyor uykuya ama geceleri ayrı bi facia. Keşke anlasak dertlerinidün neden uyumuyorsun neden diye kızdım en son sonra ağladım valla delirmek üzereyim. Gündüz tam bebek uyuyunca oğlum okuldan geliyor onunla ilgilenmem gerek diye uyumuyorum, günde 2-3 saat uyku ile delirmek üzereyim. Annemler de perşembe gidiyoruz kalıcaz bi başımıza
keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık buluşup hep birlikte ağlardık
Ben de içemedimmm ben de dün yemek yapamadım dışardan söyledikHalaaa içemedim dün yemek bile yapamadım eşim gelince yaptım
Anne olmak çok zormuş hakikaten ikincileri yapacaksanız benim kadar ara vermeyin sil baştan başlamak çok daha zor geldi banaAynı şeyleri yaşıyoruz hep, yalnız değilsin kuzum.. ben de kızdım el kadar çocuğa sonra ona ağladım ama aslında kızdığımız onlar değil dertlerini bilememek.
Ay keşkeee hepsini koyardık bi odaya onlar orda ağlardı biz başka odada![]()
Ben babaya kitledimKucak kuşları online mı? Sadece kucakta uyuduğu bir gün oluyordu yinesling kullanan var mı ne zaman başlanıyor acaba?
Ne güzel benim öyle bir seçeneğim yok maalesefBen babaya kitledim![]()
Gümüş nitratla yakiyolar dimi cnm bizimde öyle yaktilarAyy yok kuzum yok zaten hiç
Aglatmamaya çalışıyorum alıyorum hemen gazı çok zor çıkarıyor dün götürdüm doktora gördüysen eger hala su akıyor diyordum göbeginden 2 gündür çogaldı akıntı iltihap gibi megersem o çıkan şey yabancı cisim miş göbegi düştügünde minik parçası orda kalmış düşmemiş dün gittim doktor öyle dedi daha önce bakmadım mı göbegine dedi baktınız ama o zaman dışarda degildi dedim aglamaktan çıkınca göründü orda ilaç ıyguladı hemen düşürecek yarın tekrar çagırdı
Yaa bize daha 2 hafta var deseneBır bucuk aya kadar tavan sonra azalma seyredıyormuş canım 6. Haftadan selam olsun bı ıkı gundur iyiyiz ama sürekli bi gaz cıksın sunu yapak bunu yapak tıslar toslar devam en azından sureklı aglamıyor arada aglıyor doktor 1 aya bısey kalmaz dedi de bakalım![]()
BurdayizzKucak kuşları online mı? Sadece kucakta uyuduğu bir gün oluyordu yinesling kullanan var mı ne zaman başlanıyor acaba?
Valla canım ilk defa yaşadım yeni gördüm kibrit çöpünün büyügü ucu siyaha yakın onu etfafına sürdü hep dedigin gibi yaktı galibaGümüş nitratla yakiyolar dimi cnm bizimde öyle yaktilar