• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Gerçekten çok zor bi geceydi iki gecedir berbatım bittim. Dün akşama kadar da öyleydi. Hani yanımda bakıcı olmasa biriyle de o ilgilenmese halim cidden kötüydü. Geçen hafta atak haftasını yaşadıysak bu hafta yaşadığımız ne? Gece de durmuyor gündüz de. Çok kötüyüm gerçekten
Canım bende berbat durumdayım öyle böyle aglamıyor neden oluyor acaba 🥹🥹

Bebemin burnunu temizledim kendine geldi hiç aklıma gelmiyor ya ebe günde
2 - 3 kez temizle demişti özellikle yatmadan önce ve uyanınca. Banyo sonrası da iyi oluyor.
Aklınızda olsun kızlar sizin de.

Biri bana beşinci haftadan sonra düzeleceğini söylesiiiiiiiinnnnnnnnm. Dün geceden beri uykular haram
Bır bucuk aya kadar tavan sonra azalma seyredıyormuş canım 6. Haftadan selam olsun bı ıkı gundur iyiyiz ama sürekli bi gaz cıksın sunu yapak bunu yapak tıslar toslar devam en azından sureklı aglamıyor arada aglıyor doktor 1 aya bısey kalmaz dedi de bakalım 🤔

Çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰

Sana yazdım sonrasında biz de berbat bi gece geçirdik öyle çok ağladı ki en son doktora götürelim bir yerine bir şey oldu heralde dedim 9 dan 4 e kadar uyanıktı gece, en son uyudu kaldı yavrum 😢

Eşim nöbetçi eczaneden almıştı gidip çemkirmek istiyorum ama vaktim yok, 400 ₺ vermiş bir de çöp oldu

Yaa bizim de berbat bi geceydi

Herkesin gecesi kötü geçmiş noldu bu bebelere yaa ben gerçekten çok zorlanıyorum uykusuzluk beni yıpratıyor sinirli oluyorum

Kubis senin de mi zordu ya valla dolunay mı vardı acaba başka bi açıklama bulamıyorum.
Oyy sizinki de çok zor geçmiş 😔 ben de acile gitmeyi çok düşündüm valla yalan yok. En son yorgunluktan uyuyolar artık bence bayılıyolar

Kolik değildir o zaman kuzum ama gaz sancısı mı çekiyorlar acaba valla biz de geceleri öyle oluyoruz benimki mi kolik diyorum ben de akşam 6-7 den geceye kadar sürüyor bizim o huzursuzluk hali, gündüz de zor dalıyor uykuya ama geceleri ayrı bi facia. Keşke anlasak dertlerini 😢 dün neden uyumuyorsun neden diye kızdım en son sonra ağladım valla delirmek üzereyim. Gündüz tam bebek uyuyunca oğlum okuldan geliyor onunla ilgilenmem gerek diye uyumuyorum, günde 2-3 saat uyku ile delirmek üzereyim. Annemler de perşembe gidiyoruz kalıcaz bi başımıza 😢 keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık buluşup hep birlikte ağlardık
Aynı şeyleri yaşıyoruz hep, yalnız değilsin kuzum.. ben de kızdım el kadar çocuğa sonra ona ağladım ama aslında kızdığımız onlar değil dertlerini bilememek.
Ay keşkeee hepsini koyardık bi odaya onlar orda ağlardı biz başka odada 🥲

Aynı şeyleri yaşıyoruz hep, yalnız değilsin kuzum.. ben de kızdım el kadar çocuğa sonra ona ağladım ama aslında kızdığımız onlar değil dertlerini bilememek.
Ay keşkeee hepsini koyardık bi odaya onlar orda ağlardı biz başka odada 🥲
Anne olmak çok zormuş hakikaten ikincileri yapacaksanız benim kadar ara vermeyin sil baştan başlamak çok daha zor geldi bana 🥲 inşallah alışırız dertlerini anlarız bebişlerin tez zamanda 🙏🏻

Kucak kuşları online mı? Sadece kucakta uyuduğu bir gün oluyordu yine 🥲 sling kullanan var mı ne zaman başlanıyor acaba?

Eklentiler

• IMG_9908.webp
    IMG_9908.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 66
genc-anne genc-anne canım bizim ilk çocukların yaşları aynıydı sanki, okul kapanınca napmayı düşünüyorsun? Ben yaz okuluna mı yollasam diyorum evde çok sıkılacak ben sürekli bebekle ilgileneceğim için 🥲

Ayy yok kuzum yok zaten hiç
Aglatmamaya çalışıyorum alıyorum hemen gazı çok zor çıkarıyor dün götürdüm doktora gördüysen eger hala su akıyor diyordum göbeginden 2 gündür çogaldı akıntı iltihap gibi megersem o çıkan şey yabancı cisim miş göbegi düştügünde minik parçası orda kalmış düşmemiş dün gittim doktor öyle dedi daha önce bakmadım mı göbegine dedi baktınız ama o zaman dışarda degildi dedim aglamaktan çıkınca göründü orda ilaç ıyguladı hemen düşürecek yarın tekrar çagırdı
Gümüş nitratla yakiyolar dimi cnm bizimde öyle yaktilar

Bır bucuk aya kadar tavan sonra azalma seyredıyormuş canım 6. Haftadan selam olsun bı ıkı gundur iyiyiz ama sürekli bi gaz cıksın sunu yapak bunu yapak tıslar toslar devam en azından sureklı aglamıyor arada aglıyor doktor 1 aya bısey kalmaz dedi de bakalım 🤔
Yaa bize daha 2 hafta var desene 🥲🥲

Back
X