2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu kolikse de eğer benim çocuğum cins kolik demektir dün öğlen 2’den gece 11’e kadar facia sonra uyudu bütün gece uyanmadı ben uykusunda besledim 9’a kadar yattı. Şimdi de 9’dan beri savaş halindeyiz güya gece olurmuş kolik atakları gulumsebebek C Chen31

Evet canım doğru söylüyorsun doktor çok önemli. Sabah kahvaltıda yiyecek bir zeytin buldum herşey yasak bu diyette.Burda da iyi doktor hiç kalmadı ama bakalım inşallah bulurum

Kizlar bebeğin olduğu odada klima aciyor musunuz? Ben yeni taktırdım klima. Ama bebek var diye acamiyorum ama bu kez de ev cok sicak oluyor 30 derece suan

Çok teşekkür ederim
Sana yazdım sonrasında biz de berbat bi gece geçirdik öyle çok ağladı ki en son doktora götürelim bir yerine bir şey oldu heralde dedim 9 dan 4 e kadar uyanıktı gece, en son uyudu kaldı yavrum
Ama bu eczanenin hatası. Soğuk zincirse zaten yanında buz kalıbıyla vermesi gerekirdi sende bunu anlar dolaba koyardın
Eşim nöbetçi eczaneden almıştı gidip çemkirmek istiyorum ama vaktim yok, 400 ₺ vermiş bir de çöp oldu
Şuan kahve yapip dün akşam ne yaşadiğimi sorgulamak istiyorum neyse uyusam geçer
Yaa bizim de berbat bi geceydi
Herkesin gecesi kötü geçmiş noldu bu bebelere yaa ben gerçekten çok zorlanıyorum uykusuzluk beni yıpratıyor sinirli oluyorum
Gece 3 buçuktan beri sadece kucağımda uyukluyor inanılmaz gaz sancılı bir geceydi
Şuan bir kahve içmeyi hayal ediyorum sadece
Kubis senin de mi zordu ya valla dolunay mı vardı acaba başka bi açıklama bulamıyorum.

Kolik değildir o zaman kuzum ama gaz sancısı mı çekiyorlar acaba valla biz de geceleri öyle oluyoruz benimki mi kolik diyorum ben de akşam 6-7 den geceye kadar sürüyor bizim o huzursuzluk hali, gündüz de zor dalıyor uykuya ama geceleri ayrı bi facia. Keşke anlasak dertlerini dün neden uyumuyorsun neden diye kızdım en son sonra ağladım valla delirmek üzereyim. Gündüz tam bebek uyuyunca oğlum okuldan geliyor onunla ilgilenmem gerek diye uyumuyorum, günde 2-3 saat uyku ile delirmek üzereyim. Annemler de perşembe gidiyoruz kalıcaz bi başımıza keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık buluşup hep birlikte ağlardık

Kizlar bebeğin olduğu odada klima aciyor musunuz? Ben yeni taktırdım klima. Ama bebek var diye acamiyorum ama bu kez de ev cok sicak oluyor 30 derece suan
Açıyorum canım uyku modu, sessiz falan yapıyorum fazla uflemiyor öyle olunca. Bebeği de klimanın vurduğu yerden uzak tutuyorum. Gün içinde zıbın ve çorap giydiriyorum

Benim ilk kızımın kakası mukusluydu ama alerjisi yoktu. Sizinde yoktur inşaAllah
Evet canım doğru söylüyorsun doktor çok önemli. Sabah kahvaltıda yiyecek bir zeytin buldum herşey yasak bu diyette.Burda da iyi doktor hiç kalmadı ama bakalım inşallah bulurum
Helva reçel yiyebilirsin canım

Açıyorum canım uyku modu, sessiz falan yapıyorum fazla uflemiyor öyle olunca. Bebeği de klimanın vurduğu yerden uzak tutuyorum. Gün içinde zıbın ve çorap giydiriyorum
Ya ben yeni aldim tam nasil kullanılacağını ayarlarini da bilemiyorum. Actim yukariya ufletiyorum bi onu bilebildim insallah hasta olmaz ama boyle cehenemme gibi de yasanmaz benim evde ya ☺ yazin 39 dereceyi buluyor daha evin ici. Suan 30 ☺

Valla ben bilmiyorum kolik belirtileri nasıl olur hangi tipleri var. Aman bırak kolik olmasın bide onla uğraşma
Sabah 6 dan beri yeni uyudu yarım saat anca oluyor ya gerçekten tahammülümü zorluyor aşırı sinirliyim bende

Tetanoz aşısı oldunuz mu 20.hafta da? Ben 30. Hafta da 1 doz tetanoz difteri boğmaca olmayı düşünüyorum daha önce tetanoz olmadım bana 3 doz fazla gibi geliyor siz nasıl yaptınız?

Kafa iki büküm oluyor ben düzeltiyom kafa geri düşüyor ama onu seviyor resmen
Ben pusetin içine battaniye koydum alttan destekleyip öyle rahat yatıyor kızlar

Ayy yok kuzum yok zaten hiç
Aglatmamaya çalışıyorum alıyorum hemen gazı çok zor çıkarıyor dün götürdüm doktora gördüysen eger hala su akıyor diyordum göbeginden 2 gündür çogaldı akıntı iltihap gibi megersem o çıkan şey yabancı cisim miş göbegi düştügünde minik parçası orda kalmış düşmemiş dün gittim doktor öyle dedi daha önce bakmadım mı göbegine dedi baktınız ama o zaman dışarda degildi dedim aglamaktan çıkınca göründü orda ilaç ıyguladı hemen düşürecek yarın tekrar çagırdı

Aynısı bizim de 30 klima çarpar ama dikkat bebisle olabilecek tum modlar açılmalı uyku Eco vs az uflesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…