- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
Ne var ki bunda? . Aile oluyor insan her iki tarafla da bence mutlu olmalı samimi şekilde sormuş.Kızlar lohusalığım güzel geçti dedim patladım ya , eşim annemi otogara bırakırken paran var mı anne yoksa ben senin oğlunum hiç çekinme demiş annem de alınmış ben dilenci miyim parasız mı geziyorum bu beni fakir mi sanıyor bir ton şey söyledi bir daha da evine gelmem dedi onu da görmek sesini duymak istemiyorum bize gelmesin benim için bitmiştir dedi, seni üzerse bitiririm o işi bile dedi babama da anlatmış babam sinirlenmiş abimler sinirlenmiş hepsi düşman oldular kardeşim mesaj attı uzun bir süre bize gelmeyin diye. Psikolojim hiç iyi değil kızlar annem inanılmaz sinirli bir de şeker hastası, iki gündür şekerim tavan dedi . Eşime de bir şey diyemiyorum anneme de diyemiyorum . Psikolojim mahvoldu depresyondayım
Ben de anneme sorarım arada ihtiyacın var mı üzerinde para var mı diye eşim de aynı şekilde sorsun isterim kimse parasızlıktan sormuyor, kimseden de hemen para almıyor zaten.
Bence ailen de olsa huzurunu kaçırma eşinin yanında ol annenin olaya yaklaşımı çok yanlış.
Son düzenleme: