Evet canım ben de farkettim artık bazı şeyleri, umarım düzelir düzelmese bile umarım ben arada kalmam
Gerçekten benim lohusa olmam gerekirken ben 15. Günümde insanları sakinleştiriyorum
Evet canım umarım annem de zamanla bu kinini atar içinden rabbim inşallah sevgi koyar gönlüne eşime karşı
evet bugün bebek de inanılmaz ağladı benim moralim bozuk diye sanırım o da etkilendi
İşte evde annem hepsini doldurunca düşmanlık beslemişler o sinirle bize gelme dedi hadi yine kardeşim bir şey demiyorum inşallah düzelir canım benim ya
Hiç deme ya insan kızıyla yeni doğum yapmış zamanda böyle koparır mı bağını akıl alır gibi değil ama öz anne olunca üzülüyorum düzelsin diye dua ediyorum annem sonuçta ona hep muhtacım ama o öyle düşünmüyor sürekli evlendin benle işin bitti diyor ben bekarlarımı düşünüyorum artık diyor, bu da kırıcı oluyor ama annem olduğu için bir şey demiyorum çünkü en ufak bir itiraz cümlemde beni komple siler. Çok iyi tanıyorum onu, eşim de iyi niyetli sormuş baksana konu nerelere geldi. Kötü bir şey dese Allah korusun neler neler yapardı. Teyzelerim çok dolduruyor annemi maalesef… ne yapacağım bilmiyorum şimdi ne zaman arasam kocamı kötüleyecek, öyle deme anne desem beni silecek tamamen, doğurmuşum mutluyum çok şükür demem gerekiyor ama ben annem yüzünden bebeğe bile odaklanamadım bugün. Kendime ders olsun bazı mantıksız şeylere üzülmemek gerekiyor
Benim annem inanılmaz kindardır canım 20 yıl önceki meseleyi ısıtıp önüne koyar. En ufak bir olay olsun teyzelerimle grup konuşması hepsi on yıl sürekli ondan bahseder. Annemi aramazsam direk siler beni, bazen beni sevdiğinden bile şüphe ediyorum ama ben onu çok seviyorum, hiç sohbet edemiyorum onunla, onu arayıp doya doya konuşamıyorum çünkü ona söyleyeceğim en ufak bir derdim sıkıntım tüm ailemin dilinde oluyor herkes üstüne bin ekliyor bana geliyor. Bazen insan annesine o kadar muhtaç oluyor ki, ama o beni hep itti kardeşlerim de kardeşlerim diyor. Teyzemin kızıyla ettiği sohbetin yüzde biri benle sohbet etmiyor. Ben anne olunca anneliğin bu olmadığını görüyorum yine de onu çok seviyorum tırnağına dünyayı değişmem