2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Şu süreçte ben herkesi alttan alıyorum
Herkesin seni alttan alması gereken süreçte?
Sütün yaramamasıyla çok kaka yapması arasındaki ilişkiyi de ilk defa duydum
aaa çok biliyo benim kaynanam bazılarının sütü çocuğu ishal yaparmış bak benimkine de yaramıyorsa e emzirmeyim ozaman ben nasıl olsa yaramıyor ishal ediyor çocuğu
Öyle tabi kaka yapmasa da diyecek sütün yaramıyor doymuyor diye illa bir yerden süte laf gelecek yani o yüzden hiç canını sıkma bile
Emzirmesemde sütün gelmedi emzirmedin mama verdin diyecek

Vallahi aynısını yazdım az önce. Süt gelmese sütün gelmedi mama verdin dicek. ona da anlatmaya eğrindim şöyle böyle diye hele bi gideyim yapacağımı biliyom ben hiç içimde tutamam çatlarım

Şey desene sen kaka profesörü müsün

Abarttı da işte tamamen kesti benim için bitmiştir o çocuk diyor birde öyle bir anlatıyor ki chen ben bile eşimden soğuyorum bana karşı dolduruyor yapmaması lazım ama annem olduğu için birşey diyemiyorum başkası olsa derim yani sen benle eşimin arasını açmaya çalışıyorsun diye. Bence annemi teyzelerim dolduruyor. Şu süreçte teyzelerim hiç biri hayırlı olsun demedi. Benim düğünümden sonra bana durduk yere düşman oldular instagramdan sildiler neymiş eşim onları düğünden sonra yatılı davet etmemiş ben onları hergün arayıp sormalıymışım , anneme diyorum fakülte evlilik hamilelik ben kendime bile zor yetiyorum teyzeleri ne ara arayıp sohbet edeyim annemi bile gece dokuzda zor vakit bulup arıyordum ki annem adı gibi biliyordu. Teyzelerim annemi inanılmaz dolduruyor benim evde annem görüntülü konuşuyorken kaç kere şahit oldum beni anneme kötülediklerine ama annem olduğu için sustum . Bana gelen hediyelerden bile istedi teyzem kendi torunu için annem bana sormadan hediyeleri aldı mesela kaç takım elbise battaniye teyzemin kızına götürmek için. Benim annem olduğu için susuyorum hem hayırlı olsun deme hem anneme kötüle hem de gelen hediyelerden iste. Anneme aldığım hediye vardı o gelmeden ona çanta almıştım annem göstermiş teyzeme, bana da kremini alsın demiş ama benimle konuşmuyor anneme olur alırım dedim ne diyeyim kusura bakma çok yazdım doluyum

Babam da sinirlenmiş beni annem arıyor diyor bak bizim paramız var bizi parasız sanmasın bundan sonra sen kendi kazandığın parayı ondan ayır senin paran ayrı onun ayrı olacak yok bilmem ne bizi fakir mi sandı artık sen de paranı ondan ayır yoksa çalışmayacaksın baban kızıyor dedi. Ağladım ağlayacam bir konu nasıl buraya kadar gelebilir annem olduğu için ona sen nasıl buna karışabilirsin diyemiyorum. Konu benim kazandığım eşimin kazandığına kadar geldi yani niye böyle oldu anlamıyorum ne güzel anlaşıyorlardı nazar mı değdi noldu

Merhaba kizlar.siz.beni hatırlamazsın bende Mayıs annelerindeydim ama malesef kürtaj ile son verildi 8 haftalikken.hepinizi çok ama çok tebrik ederim analı babalı hayirla büyütün evlatlarinizi.banada dua edermisiniz bu ay beklentim çok yüksek Rabbım banada nasip etsin tekrardan.

Eşinle konuşsan bir de o konuşsa kaos olmasın vs gibi

Canım eşin kötü niyetle dememiş sanki annem neden bu kadar alındı ki çok büyümüş olay

Ayy sorsan bızımkıde cok sessız her geldiğinde sütün yetiyor mu diye soruyor mama veriyor musun diyor birgün keçi gibi çıkarıp al sana süt deyip yüzüne sağacağım o olcak

Kız annemi dolduruyorlar hep , neler neler dedi bir görsen nasıl dolmuş nasıl sinirlenmiş Allahtan sesi birine gitmedi yeminle eşim duysa art niyetli kim acaba derdi
Ayy zaten ne geliyorsa akrabadan geliyor annende inşallah gercek ailesine yönelir

Ayy ne desem bilemedim canım ya teyzelerin gerçekten evlerden ırakmış bari lohusayken yapmasalardı. Bir de aynı şehirde yaşasanız nolacak iyi ki uzaktasınız valla ama oradan bile yetiyorlar demek
Belki annen de doğum stresinden gerilmiştir şekeri de var diyorsun ya biraz düşününce aklı başına gelir normale döner diye düşünüyorum. Ortada bu kadar büyütülecek gerçekten hiçbir şey yok çünkü

Ayy zaten ne geliyorsa akrabadan geliyor annende inşallah gercek ailesine yönelir
Asla canım katiyen yönelmez onun kendi kardeşi kendi annesi hep bizden üstte oldu hep bizden daha çok sevdi . Teyzemin kızıyla daha çok sohbet ediyor benle o kadar sohbet etmez. Beni sevmiyor diye çok ağladım ben evlendikten sonra uzaklaşınca da en ufak bir şeyi anneme anlatınca olayı büyüttü babamı eşime arattı eşimin babasını arattı. Olay da şuydu eşim gömleği ütüle dedi bende vaktim yok sen yap dedim eşim kızdı ben ütü bilmem yap dedi, ben de ağladım anneme söyledim hizmetçisi miyim dedim annem boşanmaya götürdü babam eşimin babasını aradı kızımı üzmeyin alırım demiş eşimi korkutmuşlar. Sonra da asla en ufak bir şey en büyük bir şey ne olursa olsun anneme söylememeye yemin ettim canım

Yazık eşiniz kendini annenizin de bi evladı olarak gördüğü için yola çıkmadan sormuş düşünceli davranmış annenin niye bu kadar tepki vermiş anlamadım. Babanı felan da ayaklandırmış abingile felan düzgünce anlatsan anlamazlar mı hadi annen düşünemedi desek.

Üzülme canım benim sen istemedikçe kim bitirebilir evliliğini. Biraz uzaklaşsın belki bunaldı sinirini bi yerden çıkarmak istedi. Takma bunları sütün etkilenmesin

Evet canım ama annem bitirdim dediyse bitmiştir şimdi kurbanda kardeşime nişan yapacağız inşallah ona gelmeyin diyebilir eşimi görmek istemiyor bir daha evine gelmem dedi eşimin bunlardan haberi yok annemin ona küstüğünden bile haberi yok ona nasıl diyeceğim annem seni görmek istemiyor diye ayrıca annem tutturdu eşine kızıcam görür o kim fakir kim parasız diyor. Ne yapacağımı şaşırdım chen

Aramıza hoşgeldin gider ayak yaaa yol arkadaşım resmen doğuruyon beni bırakıp

Gerçekten artık kendimi eşimi ifade etmekten o kadar yoruldum ki şu an ne olacaksa olsun artık diyorum bir yandan da keşke bu kadar olmasaydı diyorum ortada elle tutulur neden de yok. Annemi otogara bırakacakken evde demiş anne karanlığa kalmayalım demiş anneme, annem de beni kovdu diyor
Üzülme canım benim sen istemedikçe kim bitirebilir evliliğini. Biraz uzaklaşsın belki bunaldı sinirini bi yerden çıkarmak istedi. Takma bunları sütün etkilenmesin
İster istemez etkileniyor insan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…