2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy bende belli bir süre yatak odasını sildim kafamdan in çık yapamam diye, hareketli olmak daha iyi tabiki inşallah bende öyle olurum

evet kuzum hmde ay bırımı geldi o oldu bu oldu derdin olmaz odada istedgn gbi takılırsn

Kızlaaar tecrübenize ihtiyacım var
Canım ben hiç yatak serdirmedim iki çocuğumda da. Yalnız beşiği salona aldım akşamları annemle salonda yatıyoruz ozaman yatakları açıp sabah geri topluyoruz. Hiçte yatar pozisyonda değilim gün içinde çok belim ağrır birileri olursa gider yatakodasında uzanırım ama salonda yatak açık olursa psikolojik toparlanamam ben

Kontrolden çıktım kızlar bu hafta 200 gr almış doktor iyi dedi. Suyu azalmış ama 1 hafta idare eder bol su iç dedi. Haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi. Doğur artık dedi
Hayirlisi olsun cnm kac kiloya kadar doktor normal yaptirabilir sana ? Cati için doktor niye okadar bekliyorki ? Boyun kac ?

Hayirlisi olsun cnm kac kiloya kadar doktor normal yaptirabilir sana ? Cati için doktor niye okadar bekliyorki ? Boyun kac ?
4 kiloyu geçmesini istemiyo canım. Boyum 175 bu hafta doğurmazsam 39+1’de yapacak çatıyı. Tüm hastalarına geç yapıyo nedenini bilmiyorum

Kanala girmiş mi canım? Haftaya kadar doğar inşallah
Girmemiş ya yüzü bize dönük hala dedi nst’de de hiçbi şey çıkmadı daha niyeti yok gelmeye heralde dedi. Suyu neden azalmış onu anlamadım ama fark edilen bi şey değil bi de heralde dimi çünkü akıntım olmadı öyle

Farkedilmiyor o su azalması evet havuç suyu içmek suyu artırıyor diye biliyorum. Benim de kanala girmemişti en son muayenede. Sen squata devam et

Benimki daha yeni yeni boşaltabiliyor canım. Biraz zamana ihtiyac var sanirim.
Mideleride zamanla büyüyor.
Büyüdükçe daha cok süt içmek istiyorlar.

Sağıyorum günde 1 kez önce emzirip doyurup sonra sağıp onuda kızıma içiriyorum ama yine aşırı dolu aşırı akıyor çünkü boşaltamıyor. Şu 1-2 ay geçeydi de normale dönseydi inşallah
valla bende bugün uyandırmakta baya zorlandım sanırım sarılık yükseliyor. 20 dk en son verdiğimizi sonra diğer meme filan mümkün değil. Seninki 15dk aktif emiyosa maşallah valla bizde max 7 dk filan sonra bırakıyor bekliyor yada uyuyor

Benimki daha yeni yeni boşaltabiliyor canım. Biraz zamana ihtiyac var sanirim.
Mideleride zamanla büyüyor.
Büyüdükçe daha cok süt içmek istiyorlar.
Ay bide benim derdim sarılık ya bi atlatsaydık riskli dönemi. 3.gün değeri 9.5 çıktı. Şimdide uyuyup emmeyince geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…