- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Acaba doğumun mu geldi kaç dk bir geliyoSen yarın kavuşuyosun sonunda ben de kasılmalardan uyuyamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba doğumun mu geldi kaç dk bir geliyoSen yarın kavuşuyosun sonunda ben de kasılmalardan uyuyamıyorum
Çokkk çokkk büyük bir nimet bir kadın için Hayata sıfırlanmış olarak başlıyorsun Allah’ın izniyle İnşaAllah amin canım benim Rabbim bu yoldaki tüm annelere yardım eylesin hepsine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinAmin amin inşallah canım gercekten o rahatlamadaki an öyle güzelki.
Ömrümde hiç öyle bir huzur gelmemişti içime.
Resmen üzerine bir sekîne iniyor.
RAbbim sizlerede sonu güzel olan dogumlar yaşatsın .
Evet zor ama günahlarınin döküldüğünü düşününce, ve dogumdan sonra tertemiz bir insan olduğunu düşününce cok güzel oluyor.
Dogum yapan anneler öyle sâfî oluyorlar ki. Yüzlerinden belli oluyor. :))
Bu gün 12 de yatmıştım saat 4e kadar uyumuşum. 4 tte bi uyandım ki altıma yapacam yataktan kalkamıyorum öyle zor yürüdüm ki açılmam bi 10 dkyı buluyor böyle oluncaMidemm bulanıyor heyecandan şu sezaryen tarihi belli olan anneler nasıl beklediniz bugün Begonya2 de yok
Sayamıyorum ki bi bakıyım diyorum 20 dk sanki sonra agrıdan ikinciyi unutup tekrar başlıyorum kasıklarım belim karnım her yanımda sancı var gibi çok değişikAcaba doğumun mu geldi kaç dk bir geliyo
Uyumaya çok sevindim canim amin inşallah bakakimBu gün 12 de yatmıştım saat 4e kadar uyumuşum. 4 tte bi uyandım ki altıma yapacam yataktan kalkamıyorum öyle zor yürüdüm ki açılmam bi 10 dkyı buluyor böyle olunca
Sen tabi kavuşma heyecanıyla uyuyamıyorsun çok kolay ve güzel bir doğum olur inşaAllah canım benimm bitti artık yolcuğunuzun sonu kavuşma anınıza saatler kaldı Allah’ın izniyle dualarım seninle inşaAllah kavuştuk yazmanı beklicem
Amin inşallah. Bnm bebeğimin herseyi önde gidiyor aslında. Tüp bebek 3 senedir donmus bekliyordu. 37+2 ye olmaz dedi. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahBenimde bebegim cok onden gidiyor ama kilosu normal pazartesi gunu 37+2 de sezaryen olacagim 3200 falan dogar dedi. Ama 35 haftalikken kafa capi 39 hafta çıkıyordu. Yüzüde cok tontiş. Ben sekerim ust sınıra yakin cikmisti belki ondandir. Ama fetal dna vs yaptirmadim. Rabbim saglikl aldirsin kucaklarimiza inşallah
Bakalım bugün görüsecekler perinatoloji ile. Zaten kim bebelerin kilosunu ölçse sok geçiriyor. Korkum her gün 100 gr alıyor olması ve bekledikçe daha da büyümesi.Doktordan daha iyi bilemem ben ama 36 haftada zaten ciğerleri yeterince gelişmiş oluyo yani o hafta doğanlar çoğu kuveze girmiyo ki senin bebeğin kilosu yeterince yerinde garip yani denek olma sakın... İyi karar ver başka doktora vs git
Benim işlemlerim unv hastanesinde yapılmadı, doktorum burda hoca. Tüm testlerim vs dışarıda özel laboratuvarda ya da ozel muayenesi olan doktorlarda yapildi. Tüp bebek tedavisi gördüm. Tedavimi yapan doktorla devam ediyorum. Unv nin haberi bile yok konudan, hoca ne derse onu yapıyorlar.Ben de cesursavascı gibi düşünüyorum. Hem üç kilo aldım diyosun hem şekerim yok diyosun. Üniv hastanesi diyosun bence sebebini bulmak için oyalıyorlar sanki seni çünkü haftan gayet iyi. Ben ilk kızomı 35 te doğurdum hem gebelik şekerim vardı anı geldi üstelik kilosu da 3100 dü. Bunlar araştırma yapıyorlar sanki çünkü benim kızın 35 haftada bile ciğerleri olmuştu bir hafta sadece gözetim de kaldı. Başka doktora git
N nilsub123 kızlar endişenizi anlıyorum. Ama şuan güvenmek zorundayım. Hem ilerlemiş sona gelmiş bir gebelik hem sürecimi bilen bir doktor. Unv hastanesi hocadan habersiz ilaç bile vermiyor bana. O yönden içim rahat.ayse vera zaten ünideki perinatolojide yazdığı tez veya deney yaptığı bir şey varsa bu konu hakkında dosyasına ekleyecek.. benim bebekte bir şey yoktu yok kafasında su miktarı işte şu kadar şu kadar olması gerekiyor vs bi gözetim altında tutalım vs dediler.. sonra kendi doktoruma gittim bir şeyi yok dedi kisacasi sen şuan denek olabilirsin onlar için bu yüzden üni dışında başka bir yere git canım mutlaka 5 kilo olunca onlar için bulunmaz hint kumasisin
Beklemesi riskli değil mi aslında niye almıyor kiKızlar iyi akşamlar, bugün kontrolum vardı. 36+5 bebek bu haftada aşırı kilo almış ve 5 kiloyu geçmiş. Kafasida çok büyük. 37+2 de doğuma alin dedim riskli 38+ yi görmek istiyorum dedi. Gözlem altında olman gerekiyor dedi ve doğuma kadar yatış verdi. Yarın perinatoloji ile görüşecek. Ortak karar verecekler. Bir de ciğerleri için bir test varmis karından sıvı alınarak bakılıyor. Ama testi yapan yer yokmuş. Yapan yeri bulursa o testi yapacak çıkan sonuca göre erken doğuma alacak ya da almayacak.
Moralim çok bozuk, çok mutsuzum.
Ya doğuracak insana bu mu söylenir ne demek doğumu gördükten sonra 2. yi yapmazsın neyin kafasını yaşıyor acaba bence bebeği gördükten sonra insanın daha da yapası gelirCanım pozitif kv benim aradı ve doğumu gördükten sonra belki 2.yi yapmazsın dedi sagolsun çok moral vericidir kendisi.. yalandan mi gerçekten mi bi hayır dua etti inşallah bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın vs vs diye
İnşallah canım sağlıcakla alırsın kucağına bir başka doktora daha danış istersen yine deMoralim çok bozuk. İnşallah sorunsuz olur doğum ve bebeğim sağlıklıdır
Hayırlısı olsun canım hakkında neye karar verirlerse inşallah sağlıcakla kavuşursun önemli olan oGünaydın kızlar, sabah 5 buçukta nst ye aldılar. 5-6 dakikada bir fazlaca sancım çıktı. Hocadan haber bekliyorlar. Sezaryen için. Bnm çok umudum yok ama belki doğuma alınabilirim.
1 cm de acilmam varmis.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah canım benimGünaydın kızlar, sabah 5 buçukta nst ye aldılar. 5-6 dakikada bir fazlaca sancım çıktı. Hocadan haber bekliyorlar. Sezaryen için. Bnm çok umudum yok ama belki doğuma alınabilirim.
1 cm de acilmam varmis.
Dengesiz kıskanç iste peki benim 15 dk sonra ameliyathaneye gircek olup burda kv dedikodusu yapmamYa doğuracak insana bu mu söylenir ne demek doğumu gördükten sonra 2. yi yapmazsın neyin kafasını yaşıyor acaba bence bebeği gördükten sonra insanın daha da yapası gelir
Tam da sana soruyordum ne zaman giriyorsun diye dedikodunun yeri zamanı yokturDengesiz kıskanç iste peki benim 15 dk sonra ameliyathaneye gircek olup burda kv dedikodusu yapmam