Eminim kv eşyaları evde unutmuştur eminim
yahu insan bir zıbın bir bere alır ya torun sonuçta boşver canını sıkma üzülme bende de durumlar öyle bir zıbın bile 9 aydır vermedi almadı siz alırsınız ben ne bilim dedi üstüne
hiç canını sıkma rabbim bizi kimseye muhtaç etmesin biz evlatlarımıza yeteriz sağlık olsun yeter
Gitseydi kız seni de götürürdü ben oraya gitmeyi istiyorum Allah nasip ederse
Varlığı dert yokluğu velinimet
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya şaka gibi gerçekten, inşallah Allah bize bebeklere sağlık versin bize yeter biz de onlara yeteriz
Hahahaha sen de kaynana olacaksın bak hem de 2 kere
ben de eşime anan birşey almadı bak diyorum o da diyor sen de kaynana olursan almazsın diyor
Ölüm Allah tarafında nasıl günü belliyse doğumun da Allah tarafından günü belli eğer o gün doğacaksa sen ne yaparsan yap o gün gelir asla engelleyemezsin bu görümcenin Allah inancı yok mu deli midir nedir, tamam hassas bir konu ama ölüm ve doğum kader ve kadere iman Allah’a imanın şartlarından birisi. Şaka gibi insanlar, sen canını sıkma hiç canım rabbim seni de bebeğini de sağlıkla çıkarsın şu süreçten inşallah
Yağız diyince benim aklıma at geliyor yağız atları
tabi güzel isim ama uras daha asil
Bizim çocuk demeyi biliyor ama şimdi birşey alma ne olur ne olmaz demesini de biliyor hanfendi
15-05 daha güzel değil mi
ne kadar haklısın be kadın
bende pilates topunda sadece zıplıyorum
pilates topunda zıplayıp sezaryen isteyen türünün tek örneğiyim
Nerdesin kız kaçak
Kadın inanılmaz özgür ruhlu beni benle bırakın der sadece gezip tozmak eğlenmek için gelmiş resmen
asla rahatsız edilmek aranmak istemez annesi bile aradığında üf püf der yaşlı kadın ne istiyor ki demez
ben alıştım ondan artık kabul ediyorum onu bu şekilde
Aynen öyle kalan son işleri halledeceğim artık
Kp gelinliğime bile karıştı prenses model olmasın dedi
normal helen kesim düz A giden model olsun düğün salonunda koca yer kaplar dedi
hahahaha daha neler neler
tabiki prensesin de prensesi oldu