2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ahaaa tecrübeli annelerden biri daha peki böyle kasiklarinda kasılma ama regl sancisi gibi, birde bikini çizgisinde hareketlenme var miydi?? Bu akıntı geldikten sonra sende bir şeyler değişmiş miydi
Evet o bir hafta ara ara kasık ağrım olmuştu en sonunda bir gece kalktım yataktan suyum geldi

Biz de dün aradık heyecanla tarihi haber verelim diye hiç umursamadı kv iyi tamam trt de belgesel var birşey diyonuz mu dedi kapattı
Hahah bu benım kv dem bende beşiğin fotosunu attım oda gordugu halde bısey yazmadı esım arayınca sordu rengını begenmemıs hahah cok komık ya besık ne olabılır kı

Boyle dusuncesiz olduklari icin ne desen kar etmiyor iste ben inatla onun zitti seyler soyleyip bastirmaya calisiyorum ama o da beni sinir etmek icin umursamaz umursamaz hala boyle konusmaya devam ediyor. Ne yazikki daha cok buyuk seyler soylendi de kovmadim bir sey yapmadim ama bu sefer bir sey olursa lohusalik bahanesiyle guzel bir susturmayi dusunuyorum

Tohum senin yardımını görmedik diye terslesen keşke ama bunalt istediğini söylüyor ya deliriyorum sen sırf eşinle aran bozulmasın diye susarsın iyice tepene çıkarlar
Aynen zamaninda eşimle aramiz bozuluyor diye cok daha buyuk seylerin bile ustunu kapattim ama simdi akillandim en azindan eşimle degil de kendim cozuyorum direkt soyleyecegimi kv ye soyluyorum. Benim ailem bu kadar sey yaparken her doktor kontrolumden sonra ultrason goruntusunu isterken siz daha dogru duzgun sormuyorsunuz ilgilenmiyorsunuz en ufak heyecaninizi bile gormedim simdi cocuk sizin mi oluyor dedim de ne kadar etkili olmustur acaba.

Biizm burda ilk bebek çeyizi kiz tarafi yapar . Ben hiç annemi o strese koymadim . Erkek tarafi bi çorap almamişsa kiz tarafi da almasin. Ne gerek var hem ailem çeyiz yapacak hem ben patlicam. Hiç orali bile olmuyorum
Bizde oyle bir sey yok kim ne almak isterse aliyor da benim daha once bebek kaybim oldugu icin kv surekli ben bir sey almadim dogsun bir diyip duruyor zaten artik iyice bu dedigi de batti en son ben cocugumun her seyini aldim kimsenin alacagina ihtiyacim yok dedim. Ki gercekten oyle hicbirimizin onlarin alacagina ihtiyaci yok ama bunlar heyecan, mutluluk gosteren seyler sonucta bir torunlari olacak hic mi aa şu sey ne kadar tatli torunuma alayim diye dusunmuyorlar. Suan yengemle ayni haftalik hamileyim her magazaya girdigimde kendi yigenime de bir sey alip cikiyorum simdiden o kadar heyecanliyimki gordugum her guzek seyi almak istiyorum e onlardan da ayni heyecani gormeyince cok garipsiyorum.

En güzelini demişsin ağzına sağlık

Doğru diyorsun canım benimkide konuşacak konuştum dedim strese giriyorum bir an önce konuş.. senin kv gibi biri dün şey dedi şimdiki hamile kalmada ne var eskiden elimizde yıkardik çamaşırı bende dedim ki hee dedim tek tuşa basiyoz iş bitiyor dedim güldüm kadin konuyu degistirdi işte kendileri yapamadigindan zamanında ondan böyleler.. ama eşine helal olsun valla direkt kesip atmış sorun çıkmaması icin

Cnm kayip yaşayan bütün annelere bu zorbaliği yapiyor etraftakiler . Sen en güzelini yapiyorsun . Herşeyin en güzelini al .

Gelinliğe karışan kp ilk defa duydum o da oldu çok şükür

Aynen sorma bebege ölecek gozuyle bakmaya gelince hepsi nasil konusmayi biliyor ama iyi temennilerde bulunup iki zibin alarak heyecanlarini gostermeye gelince yok.

Hahah bu benım kv dem bende beşiğin fotosunu attım oda gordugu halde bısey yazmadı esım arayınca sordu rengını begenmemıs hahah cok komık ya besık ne olabılır kı
Ay ben de gri almıştım zaten park yataklarda öyle pembeli felan yok 3 renk vardı bana diyo ki erkek rengi almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…