- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 133
- 27
Görürsem atayım tekrarİç çamaşırınin geldiği kasık bölgesi demek istedim aslindatüh nasıl bi videoydu acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görürsem atayım tekrarİç çamaşırınin geldiği kasık bölgesi demek istedim aslindatüh nasıl bi videoydu acaba
Beni heyecanlandiriyorsunEvet o bir hafta ara ara kasık ağrım olmuştu en sonunda bir gece kalktım yataktan suyum geldi![]()
Çok sinirlerim bozuldu benimkide son 3 ay yaşar gözüyle bakıyor artık bu öldürme hevesleri neyse cozemedim.. salla gitsin dicem sallanmiyor gitmiyor da ama işte mutluluğunuz ona en büyük cevap olacakAynen sorma bebege ölecek gozuyle bakmaya gelince hepsi nasil konusmayi biliyor ama iyi temennilerde bulunup iki zibin alarak heyecanlarini gostermeye gelince yok.
Aynısını ben dedimen azından kaç gün kaldığını biliyorsun bende o da yok ve taaa Mayıs sonu keşke bir önceki adette hamile kalsaymışım
gerçi o zaman da 2 haftalık evli olacaktım
![]()
Merak etme cnm daha güzellerini soktum. Benim canımı sıktılar üzdüler ya kat kat çıkıyor acısı. Allahim da çok güzel kucagima birakiyor ben de vuruyorum lafı hiç acımamCiddi misinn keşke bi ara lafını soksaydın bizde erkek tarafı alır diye ay Allah ım ya elini taşın altına sokmuyorsun bari sus
Sende birak makinede kalsin .Kocama makinada temizler var dizebilir misin dedim dizemem dedi …
Trip yükleniyor![]()
Hahahahaha aynen öyleGelinliğe karışan kp ilk defa duydum o da oldu çok şükür![]()
Loading trip naz %% bakalım ne zaman patlayacaksınKocama makinada temizler var dizebilir misin dedim dizemem dedi …
Trip yükleniyor![]()
Canını sıkma sen canım boşver insanlar maalesef böyleAynen sorma bebege ölecek gozuyle bakmaya gelince hepsi nasil konusmayi biliyor ama iyi temennilerde bulunup iki zibin alarak heyecanlarini gostermeye gelince yok.
Kız harbiden siz dogurcaksiniz ne kaldı surda
6 gün kaldı o günü saymazsak şaka gibiKız harbiden siz dogurcaksiniz ne kaldı surdaayin 17si bitmek uzere
Sonra yine ben yapıcamSende birak makinede kalsin .
Benimkide kıyamaz dizerdi normalde ama büyük hata ettiHahahahaha aynen öyle
Loading trip naz %% bakalım ne zaman patlayacaksınbenim mağara öküzüm bile diziyor yerleştiriyor bak
bir tribi hak etmiş enişte
![]()
Normalde yapiyorsa Altan alabilirsinBenimkide kıyamaz dizerdi normalde ama büyük hata etti![]()
Ben mcd aldım. Ama bu tarz deri değil. Yani gene mcd ama modelikizlar sizce hangisi yada sizin önerdiğiniz var mi
Bu hatası yüzünden bu akşam ona çay may yokBenimkide kıyamaz dizerdi normalde ama büyük hata etti![]()
Mcd ler çok güzeller civilde vardı yolun düşerse bir bak istersen çok uygundu pişman oldum almadığımakizlar sizce hangisi yada sizin önerdiğiniz var mi