Evet bitanem yasak bişe olmaz korkma numara felan vermedik sonuçta öyle durumlarda birdaha hiç üye olup giremiyorsun burdan devamNeee ciddi mi vallahi bilmiyodum
Sağlıkla gelsin inşallahBugun 37+1 canım. 24ünde 38+1 oluyoruz
Bence 15.05 güzelAy herkes nisan bitmeden doğurmuş olacak galibabugün kontrole gittik 13 Mayıs haftasından bir gün seç dedi doktor ama kesin değil. Tek arter olduğu için gelişimi takip edilecek bir hafta öncesinden de olabilirmiş. Şimdilik 15.05 veya 19 mayıs olsun dedik karar veremedik sizce 15.05 mi 19 mayıs mı ?
Trukid kullanmıştım ben temiz içerikliBir sorum vaaar. Bebeklere ilk 6 ay güneş kremi Önermiyorlar. Ancak gene de temiz içerikli bebek için bi güneş kremi almak istiyorum yazın gideceğim yer baya sahil yeri o zaman 3-4 aylık olacak şimdiden alıp koymak istiyorum temiz içerikli deneyimli anneler biliyordur çocuklarınıza ne kullanıyorsunuz. ??
İyiki söyledin kuzumEvet bitanem yasak bişe olmaz korkma numara felan vermedik sonuçta öyle durumlarda birdaha hiç üye olup giremiyorsun burdan devam
Beybişş giremedim uzun bi süre kbakmayın doğurmadım dahaKızlarcatloverk doğurdu mu acaba hiç yazmıyor haftası da ilerideydi sanki
Ahaaa tecrübeli annelerden biri dahaSelam ben haziran grubundayım sizin grup doğurmaya başlayınca buraya sardım8 sene önce oğlumda kansız nişan gelmişti tarif ettiğin gibi bir hafta sonra suyum geldi görmüşken yazayım dedim
Peki o geldikten sonra ne zaman dogurdun ve vücudunda bir şeyler değişti mi kasil.a vs vsBenim ilk doğumda kansız gelmişti nişan. Fotoğrafını doktora atmıştım nişan demişti.cesursavasci
Bende dün merak ettim yazmayınca kız dogurmamışsınBeybişş giremedim uzun bi süre kbakmayın doğurmadım daha
Sizde onunla ilgili hiç birşeyi takmayin .hatta kadinin neye takintisi varsa bilerek onu yapinCanım hep öyle umrunda değil hiç , ben zaten hiç bir şeyimi paylaşmıyorum hep kursağımda bıraktı eşim heyecanlı heyecanlı arıyor anlatıyor
O dünden beri geliyo ama bu bildiğin gorselide atamiyorum googledan bulduğum mukus tıkacı goruntusuyle aynı.. Ben kanlı olmadığı için foto çekmedim yoksa cekerdimİki saat öncede benden geldi
Canım şeffaf renksiz uzayan sildikçe geldi
Yaa aslında bayram falan derken giremedim bi de duygusal değişimler içerisindeyim aşırı aşırı duygusalım ağlayasım geliyor hep zaten doğursam ilk buraya yazarım canım sen doğurdun mu :)Bende dün merak ettim yazmayınca kız dogurmamışsın
Bizde hazırda bekliyoruz acaba birisi 2 güne dogurursun der mi diye ama kız bir hafta sonra suyum geldi demiş beklicez malesefff üzgünümPeki o geldikten sonra ne zaman dogurdun ve vücudunda bir şeyler değişti mi kasil.a vs vs
İlk defa duydum siveno incia felan baktım da. İncia da Türkçe açıklamalar temiz gibi görünse de İngilizce açıklamalar da zararlı şeyler varmış. Bi bakayım önerdiğiniz markaya teşekkürle rSağlıkla gelsin inşallahisteğe bağlı sezaryen mi peki?
Bence 15.05 güzel
Trukid kullanmıştım ben temiz içerikli
Yok canım benimkide duruyor 26 nisana gün aldım durursa ilk doguran olamadım ama son doguran olacam galibaYaa aslında bayram falan derken giremedim bi de duygusal değişimler içerisindeyim aşırı aşırı duygusalım ağlayasım geliyor hep zaten doğursam ilk buraya yazarım canım sen doğurdun mu :)
Bende bakim bakim google amcadan benimki çok parlak çok kaygandı şeffaf su gibi renksizO dünden beri geliyo ama bu bildiğin gorselide atamiyorum googledan bulduğum mukus tıkacı aynı.. Ben kanlı olmadığı için foto çekmedim yoksa cekerdim
Biizm burda ilk bebek çeyizi kiz tarafi yapar . Ben hiç annemi o strese koymadim . Erkek tarafi bi çorap almamişsa kiz tarafi da almasin. Ne gerek var hem ailem çeyiz yapacak hem ben patlicam. Hiç orali bile olmuyorumAy o kadar hakli bir yorumki. Benim koca tarafim tek bir cop almamisken kendi ailem simdiden bir dunya elbise altinina kadar verdiler ama kv surekli istedigini yap istedigin kadar benim cocugum de o bizim cocugumuz tohum bizim diyip duruyor o boyle dedikce sinir kupune dönuyorum.
Ahahahah süper bebeğim biliyor musun biz de eşimle konuşuyoruz ne zaman gelir diye hep 26sı diyoruzz bakalım kısmet :)Yok canım benimkide duruyor 26 nisana gün aldım durursa ilk doguran olamadım ama son doguran olacam galiba
Aynen canım saglıkla gelsinler gelecegiAhahahah süper bebeğim biliyor musun biz de eşimle konuşuyoruz ne zaman gelir diye hep 26sı diyoruzz bakalım kısmet :)
Ama dr bana en geç 1 mayısa kadar bekleriz dedi sağlıkla gelsin tüm yavrular ve biz de kesinlikle mental ve fiziki olarak sağlıklı olalım :)
Sorma zaten nişanin en kötü tarafı o süreç uzunBizde hazırda bekliyoruz acaba birisi 2 güne dogurursun der mi diye ama kız bir hafta sonra suyum geldi demiş beklicez malesefff üzgünüm
Ciddi misinn keşke bi ara lafını soksaydın bizde erkek tarafı alır diye ay Allah ım ya elini taşın altına sokmuyorsun bari susCnm daha kötüsü vardı bende. Kızımda Ailem para gönderdi besigini dolabını yatağını alın diye birçok kıyafet içinde hep pata gönderdi yaptır al diye. Kv eşime sormuş. Esimde aldı ailesi demiş annesine. Kv zaten kız tarafı alır o eşyaları demiş. Sanki sana soran vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?