2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay o kadar hakli bir yorumki. Benim koca tarafim tek bir cop almamisken kendi ailem simdiden bir dunya elbise altinina kadar verdiler ama kv surekli istedigini yap istedigin kadar benim cocugum de o bizim cocugumuz tohum bizim diyip duruyor o boyle dedikce sinir kupune dönuyorum.

Ay herkes nisan bitmeden doğurmuş olacak galiba bugün kontrole gittik 13 Mayıs haftasından bir gün seç dedi doktor ama kesin değil. Tek arter olduğu için gelişimi takip edilecek bir hafta öncesinden de olabilirmiş. Şimdilik 15.05 veya 19 mayıs olsun dedik karar veremedik sizce 15.05 mi 19 mayıs mı ?

İnsanın yapabiliyorsa o tohum tek basına dünyaya gelseydi diyesi geliyor. Ne saçma sapan düşünceler yıl olmuş 2024

Bir sorum vaaar. Bebeklere ilk 6 ay güneş kremi Önermiyorlar. Ancak gene de temiz içerikli bebek için bi güneş kremi almak istiyorum yazın gideceğim yer baya sahil yeri o zaman 3-4 aylık olacak şimdiden alıp koymak istiyorum temiz içerikli deneyimli anneler biliyordur çocuklarınıza ne kullanıyorsunuz. ??

Sanırım kayınvalideler bızı sınır etmeye çalışıyor yok onların sevmesıne ıhtıyacımız yokta birazcık hevesli olsalar fena olmayacak
Biz de dün aradık heyecanla tarihi haber verelim diye hiç umursamadı kv iyi tamam trt de belgesel var birşey diyonuz mu dedi kapattı

Salak mı ne zaten mantıklı düşünse kendininde tohumu degil o zaman erkekten erkege geçiyor ya sonuçta kendi de birilerinin tohumunu dogurdu kendinin degil o zaman uyuz kadın ayyy sinir oldum benim kv böyle dese vallahi kovarım evden

Tohum senin yardımını görmedik diye terslesen keşke ama bunalt istediğini söylüyor ya deliriyorum sen sırf eşinle aran bozulmasın diye susarsın iyice tepene çıkarlar

15.05 çok uyumlu hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…