Neeee bu nasıl bişey ya ne demek kız tarafı alır sorsan bizim tohumumuz derler para harcamaya gelince 1 kuruş çıkarıp vermezler nefret ediyorum böyle yapanlardan. Kız tarafı hiç bişry yapmak zorunda değil ay çok sinirlendim
Ay o kadar hakli bir yorumki. Benim koca tarafim tek bir cop almamisken kendi ailem simdiden bir dunya elbise altinina kadar verdiler ama kv surekli istedigini yap istedigin kadar benim cocugum de o bizim cocugumuz tohum bizim diyip duruyor o boyle dedikce sinir kupune dönuyorum.
Ay herkes nisan bitmeden doğurmuş olacak galiba bugün kontrole gittik 13 Mayıs haftasından bir gün seç dedi doktor ama kesin değil. Tek arter olduğu için gelişimi takip edilecek bir hafta öncesinden de olabilirmiş. Şimdilik 15.05 veya 19 mayıs olsun dedik karar veremedik sizce 15.05 mi 19 mayıs mı ?
Ay o kadar hakli bir yorumki. Benim koca tarafim tek bir cop almamisken kendi ailem simdiden bir dunya elbise altinina kadar verdiler ama kv surekli istedigini yap istedigin kadar benim cocugum de o bizim cocugumuz tohum bizim diyip duruyor o boyle dedikce sinir kupune dönuyorum.
Bir sorum vaaar. Bebeklere ilk 6 ay güneş kremi Önermiyorlar. Ancak gene de temiz içerikli bebek için bi güneş kremi almak istiyorum yazın gideceğim yer baya sahil yeri o zaman 3-4 aylık olacak şimdiden alıp koymak istiyorum temiz içerikli deneyimli anneler biliyordur çocuklarınıza ne kullanıyorsunuz. ??
Salak mı ne zaten mantıklı düşünse kendininde tohumu degil o zaman erkekten erkege geçiyor ya sonuçta kendi de birilerinin tohumunu dogurdu kendinin degil o zaman uyuz kadın ayyy sinir oldum benim kv böyle dese vallahi kovarım evden
Tohum senin yardımını görmedik diye terslesen keşke ama bunalt istediğini söylüyor ya deliriyorum sen sırf eşinle aran bozulmasın diye susarsın iyice tepene çıkarlar
Ay herkes nisan bitmeden doğurmuş olacak galiba bugün kontrole gittik 13 Mayıs haftasından bir gün seç dedi doktor ama kesin değil. Tek arter olduğu için gelişimi takip edilecek bir hafta öncesinden de olabilirmiş. Şimdilik 15.05 veya 19 mayıs olsun dedik karar veremedik sizce 15.05 mi 19 mayıs mı ?