Ava giderken avlanacak senin kocişEşimin bu hain planımdan haberi yok şimdi annesi beğenmedi ya aylardır ben Yağız diyordum istemiyorduşimdi annesi burun kıvırdıya kesin Yağız olsun istersen diyecek
ama ben yer miyimmmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ava giderken avlanacak senin kocişEşimin bu hain planımdan haberi yok şimdi annesi beğenmedi ya aylardır ben Yağız diyordum istemiyorduşimdi annesi burun kıvırdıya kesin Yağız olsun istersen diyecek
ama ben yer miyimmmm
![]()
Ben Uras adını cok beğeniyorum oğlum olsaydı düşündüğüm isimlerden biriydi bence cook güzelKızlar ben Yağızla Uras isimleri arasında kalmıştımya, kvdem Urası nerden buldunuz çok düşündünüz mü falan dedi böyle beğenmedi yaniiçimden dedimki o zaman kesin Uras olucak
P Pembepilates
Bugun 37+1 canım. 24ünde 38+1 oluyoruzSenin haftan neydi canım altta yazmıyor
Yemin ediyorum aynı şeyi yaşadım okurken sjjsjsYazının ortasında içimden dedim ki inşallah Uras koyarsın o zaman, sonra devamını okudum helal kız![]()
Evet canım 3lu olanı hiç beğenmedim aslında bana hep boyutları farklı geldi. Göndermedim de kullanayım bari dedim. Ped yapıştırıyorum içinde sızma olmuyor rahat oluyor. Gümüş kapaktan siziyordu atletime, emzirme sütyeni ne ped yapistirip ilerlemek iyi oldu. Çam kavanoz almıştım poşette saklamıyim diye ama yenilerini almam gerekecek çünkü minnak minnak almıştım sütüm daha da artarsa yetmeyebilir onlar. Emzirmeden sonra dolaptan çıkarıyorum 30cc kadar benmari usulü suya koyup isitiyorum emzirmden sonra kaşıkla veriyorum. Bazi sagdiklarimi dondurucuya attım 3 günü geçirmiyim diyeİyyyyy bazen görüyorum evet eğer öyle bir şey olursa galiba saç baş gireriz o benim oglum asla oyle bi hakki yok
Ne kadar anlattigin olağanüstü geliyor ama daha öncede senin gibi meme değilde artık bebeğin maması olarak görüldüğünü söylemişti inanamiyorumahahahah annene çok güldüm haklı birde sen normalde de evde sevmiyordun zaten sutyen olayını vs peki şeyden almış miydin 3 tane renkli emzirme sutyeninden hiç kullandın mı öyle bir şey bence daha kullanmamissindir ama yinede sormak istedim
peki sonra memede kalan sagdigin sütü nereye koyuyorsun canim ne zaman veriyorsun
Ahahahagolden-snitch kiz aklıma ne geldi @Mavi070707 mobilyalardan bahsedince.. seni hep doğuma giderken bebeğinin park yatağını düşünen anne olarak aklıma geleceksin
park yatak işini naptiniz bak o kısmı da hiç anlatmadin
Evet canım bende beğeniyordumm kvdemin beğenmediğini öğrendiğimden beri daha da ısındımBen Uras adını cok beğeniyorum oğlum olsaydı düşündüğüm isimlerden biriydi bence cook güzel![]()
En doğru karar olur ahahhajajaKızlar ben Yağızla Uras isimleri arasında kalmıştımya, kvdem Urası nerden buldunuz çok düşündünüz mü falan dedi böyle beğenmedi yaniiçimden dedimki o zaman kesin Uras olucak
P Pembepilates
Yuh ne alaka bebek ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelir.. ayyy nasıl sinir oldum anlatamam.. insanın saygısı.olmasa o da o zaman ölmeseymis dicekte işte....Allahım herkesin derdi ayrı ya...
Benim de doğumum büyük ihtimalle mayıs sonu olacak görümcem taktı ona. Kv vefat tarihine denk gelirse diye sürekli yok annemin senesine denk gelecek. Getirmeyin.
Bize zehir olacak...
Sanki ben isterim denk gelmesini de. Elimde mi sanki ne yapayım?
Her konuşmada soruyor doğum ne zaman? diye bilmiyorum diyorum.
Bu arada öbür görümcemin çocuğunun doğumu da babalarının vefat tarihine denk gelmiş ondan neyse sesimi çıkarmıyorum hassas konu diye.
Ama sinirleniyorum. Tabir yerindeyse Kör ölünce badem gözlü oluyormuş gerçekten.
Aynen meleğimle kader ortağıydık güyaNeyseki plesantayı taç yapmaktan kurtuldun24 26 29 Nisan doluyuz desene
![]()
Bana da aç karnına gel sabah 8.30 da burda ol dediler büyük ihtimalle hemen hemen aynı zamanda bebeklerimizi alırız, sen anesteziye karar verdin mi canımBenim de 24ündegece 2den sonra bi şey yeme, sabah 7.30da hastanede ol dediler bana da
9da sanırım benimkini 9a yazdılar cok heyecanlıyımm ben de
Amin canım inşallahAy netleşti miadıyla yaşasın yakışıklı
![]()
hahahahaha tabi bir de bebeğin süpriz yaparak gelmesi de varOzamana kadar normal doğumla gelirse oh sana derim![]()
O beğenmediyse kesinlikle uras olmalıKızlar ben Yağızla Uras isimleri arasında kalmıştımya, kvdem Urası nerden buldunuz çok düşündünüz mü falan dedi böyle beğenmedi yaniiçimden dedimki o zaman kesin Uras olucak
P Pembepilates
Aaaa bana tam oldu hepsi de aynı boyut çok sasirdimEvet canım 3lu olanı hiç beğenmedim aslında bana hep boyutları farklı geldi. Göndermedim de kullanayım bari dedim. Ped yapıştırıyorum içinde sızma olmuyor rahat oluyor. Gümüş kapaktan siziyordu atletime, emzirme sütyeni ne ped yapistirip ilerlemek iyi oldu. Çam kavanoz almıştım poşette saklamıyim diye ama yenilerini almam gerekecek çünkü minnak minnak almıştım sütüm daha da artarsa yetmeyebilir onlar. Emzirmeden sonra dolaptan çıkarıyorum 30cc kadar benmari usulü suya koyup isitiyorum emzirmden sonra kaşıkla veriyorum. Bazi sagdiklarimi dondurucuya attım 3 günü geçirmiyim diye
Ahahahaaay o yatak hiç kullanilmiyo
reflü yatagini oradan oraya gezdiriyoruz
![]()
Fotosunu çektin mi kuzm özelden at bakimKızlar bende kansız nişana benzeyen bir şey geldi.. internette de baktım şeffaf mukus tıkacı diye geçiyor![]()
Çekmek aklıma gelmedi kanlı olmadığı içinFotosunu çektin mi kuzm özelden at bakim![]()
Genelde nışan kanlı oluyor ama kansız gelende varmıdır bilmiyorum. Takip et bakalım sancı vs olursa doktora sorarsınÇekmek aklıma gelmedi kanlı olmadığı için![]()
Hadi benimkinin de o gün gelecegi tutarsa yada önce gelirse bekleyecegine hala inanamıyorumdaAynen meleğimle kader ortağıydık güyaplasentayı kolye yaparım kız boşa gitmesin
Bana da aç karnına gel sabah 8.30 da burda ol dediler büyük ihtimalle hemen hemen aynı zamanda bebeklerimizi alırız, sen anesteziye karar verdin mi canım
Amin canım inşallah![]()
hahahahaha tabi bir de bebeğin süpriz yaparak gelmesi de var
O beğenmediyse kesinlikle uras olmalıburda çoğu anne urası beğendik biz de çok cool duruyordu yağız da güzel ama sen bilirsin canım
![]()
Aynen bakalım kim hangi günü tutturursaHadi benimkinin de o gün gelecegi tutarsa yada önce gelirse bekleyecegine hala inanamıyorumda![]()
Canım dün ben otururken bayağı yoğun bir şey geldi iç çamaşırım bayağı ıslandı doktora gideceğim gündü zaten benimki de kansızdı nişan zannettim hatta, açılma vs hiç bir şey yok sancı mancı yoktu kontrolde her şey normal çıktı , bence sen sancılarını takip et için rahat etmiyorsa hastaneye git canımKızlar bende kansız nişana benzeyen bir şey geldi.. internette de baktım şeffaf mukus tıkacı diye geçiyor![]()
Selam ben haziran grubundayım sizin grup doğurmaya başlayınca buraya sardımKızlar bende kansız nişana benzeyen bir şey geldi.. internette de baktım şeffaf mukus tıkacı diye geçiyor![]()
Bizde yapıyoruz onu önceki ay gruplarını gizliden takipSelam ben haziran grubundayım sizin grup doğurmaya başlayınca buraya sardım8 sene önce oğlumda kansız nişan gelmişti tarif ettiğin gibi bir hafta sonra suyum geldi görmüşken yazayım dedim