- 25 Mayıs 2023
- 4.086
- 6.107
Ay inanmıyorum ya ister pahalı olsun ister olmasın ben de instagramda böyle bir sorun yaşadım cimere ve şikayetvar ‘a yazdım hemen geri dönüş yaptılarAy instagramdan kapı süsü aldım boyasını tam yapamamış ön kısımda boya kalıntısı duruyo yanları boyamamış alacalı asınca yan tarafları saçma sapan duruyo görselde bebekte asa vardı bana gelende düzgün yapıştırılamamış bir kitap. Asla bir çözüm bulalım napabiliriz demek yerine almasaydınız benim bayram yoğunluğum vardı bi altın buzdolabı gibi pahalı bişey almadınız alt tarafı kapı süsü diyo bide aşırı sinir oldum hadsizliğine. Bida trendyol yada hepsiburada gibi siteler harici ürün almıcam.
Ben zorladım ağzıma ediyor şuan bebisSende çaktırma bende yeni yolladım kocayı işeama dogsun diye zorlamadık
Değil mi haklısın bakalım bu on gün içinde bakalım gelir belki hala kavramış idrak edebilmiş değilimYahu niye olumsuzu çekiyorsun mübarek kendime inancım yok ne demekAllah kadını ona uygun yaratmış. Olumlu olsana. Yaparsın Allahın izniyle niye yapamayasın.
Sen çabala elinden geleni yap artık gelmezse duruma göre tabi sezeryan olur
Aaay seninki epeyi inmiis, bana ameliyattayken korkma şimdi bebeği cikartcaz diyip kaburgaların tam ortasındaki boşluktan bastırmışlardiBen zorladım ağzıma ediyor şuan bebisEki Görüntüle 3415432 evde de elektrik kesildi panjur aralıkti bu kadar netlikte çıktı foto ayyyy bi aşağıda mi bana mı öyle geliyo
Bende yazıcam zaten nerelere yazılıyosa öyle sinir etti beni konuşmalarıyla normalde asla uğraşmam da o cevaplardan sonra böyle insanlar iş yapmasın yani gerek yok kimse hayrına iş yapmıyoAy inanmıyorum ya ister pahalı olsun ister olmasın ben de instagramda böyle bir sorun yaşadım cimere ve şikayetvar ‘a yazdım hemen geri dönüş yaptılar
Seninki kendisini belli ediyorduAaay seninki epeyi inmiis, bana ameliyattayken korkma şimdi bebeği cikartcaz diyip kaburgaların tam ortasındaki boşluktan bastırmışlardidedim sipacik hala inmemiş
Karnımın içinde sağa sola oynatilma hissi vardı. Altıma bezi giydirmek için beni döndürüyorlardi ben sedye 90 derecelik acılarla sağa sola dönebiliyor saniyordum megersem beni döndürüyorlarmis belden aşağıSeninki kendisini belli ediyorduinanmıyorum ya çok garip dimi her seyi hissedip aci hissi yok evet canım şuan ağrıdan ölmek üzereyim bana da inmiş gibi geliyo
Canım yenisini talep et bence, eğer problem cikartiyorsa tüketici hakem heyetine başvur, Instagram konusmalarinin ss'lerini de gönder, tüketici hakem heyetinde bu tarz şeyler çözüme kavuşuyor. Biz eşimle şikayet ediyoruz. Şikayet etmedikçe bunlar iyice sacmaliyorlar çünküBende yazıcam zaten nerelere yazılıyosa öyle sinir etti beni konuşmalarıyla normalde asla uğraşmam da o cevaplardan sonra böyle insanlar iş yapmasın yani gerek yok kimse hayrına iş yapmıyo
Nıdılat vermıslerdır banada adalat ve alfamet basladılat suan hastane yatıs surecınde sürekli ılac vermıyolar. Dun cok yukselınce dil altı verdıler. İnşallah benimde bıter duzelıt bı önceKendinde bişeyler yapıp getirmez mi anca yeme içmeye mi geliyor
banada aynı iğneden aynı şekilde yaptılarbu durumda ben 6 doz mu vurulmuş olcam sakinlemiştir uyumamıştır seninkide. Doktor bana sonra azaldı mı hareketleri dedi Yoo dedim hareketli olacak ozaman dedi
ilaç filan verdiler n ile başlıyordu sanırım emin değilim kullanmadım kendi doktorum iyiki kullanmamışsın mahvederdi seni dedi biri başka bişey diyor öbürü başka anlıcağın. 10-15 gün sürdü sonra vücuttaki gebelik hormonu geçtikçe sanırım tansiyonda geçti tabi o ara kardiyoloji dahiliye tansiyon nabız holter ne varsa takıldı bakıldı benim küçük tansiyon sık çıkıyordu. Gebelik hormonları geçtikçe de tüm sıkıntılarım bitti bu gebelikte de Allaha şükür tansiyon sıkıntım olmadı
Vay be ne kadar değişik bir seyKarnımın içinde sağa sola oynatilma hissi vardı. Altıma bezi giydirmek için beni döndürüyorlardi ben sedye 90 derecelik acılarla sağa sola dönebiliyor saniyordum megersem beni döndürüyorlarmis belden aşağıodaya gelip yatağa aktardıklarında anladım dönen sedye değil belimin altı, benden bağımsız gibiydi
Yenisini gönderme gibi asla bir tutumu yok kendisinin. Kapı süsü abartmayın çok büyük bi ürün almadınız ürün kusursuz eğer beğenmediyseniz kendiniz yapabilirsiniz bile dedi ki kendim yapsam zaten daha güzel yapardım kesinlikle. Arkadaşım avukat danışıp gerekeni yapıcam cimerse cimer tüketici hakem heyetiyse oraya başvuru yapıcam ki düzgünce ticaret yapabilsinler hadsiz hadsiz konuşmasınlar.Canım yenisini talep et bence, eğer problem cikartiyorsa tüketici hakem heyetine başvur, Instagram konusmalarinin ss'lerini de gönder, tüketici hakem heyetinde bu tarz şeyler çözüme kavuşuyor. Biz eşimle şikayet ediyoruz. Şikayet etmedikçe bunlar iyice sacmaliyorlar çünkü
Birde çocukları var iste haram lokma yedirmekten çok korkuyorum bu insanlarda Allah korkusu da yokYenisini gönderme gibi asla bir tutumu yok kendisinin. Kapı süsü abartmayın çok büyük bi ürün almadınız ürün kusursuz eğer beğenmediyseniz kendiniz yapabilirsiniz bile dedi ki kendim yapsam zaten daha güzel yapardım kesinlikle. Arkadaşım avukat danışıp gerekeni yapıcam cimerse cimer tüketici hakem heyetiyse oraya başvuru yapıcam ki düzgünce ticaret yapabilsinler hadsiz hadsiz konuşmasınlar.
4300 bebeği nasıl kesisiz yırtıksız doğurtuyorlar anam hiç aklım almıyor ya ben mi abartıyorum acaba normal doğumu aklımdaBenimki dikişsiz kesisiz artık ne deniliyorsa 4300 mu ne dogurtturduşuan 3400 Benimki normal doğum diyo
Zaten sağlam spor yaptircak bugunlerinin tadını mi cikarsanAllah razı olsun ama hep iyiligimiz için iste
klasik şu soruyu sorayım hemenÇok teşekkür ederim canım, darısı kavuşmayı bekleyenlere inşallah
Canım sen de ödem oldu muAllahım kendin kilo almayıp bebişe aldırdığın kaçıncı levelmaşallah ay ne güzel ya bende 100 kglarda takılıyorum işte canım senin bebişte bişeyler demişlerdi sıkıntılı durum naptın onu
Maşallah sen bir doğum yapmışsın aileler Kemal sunaldaki seferoğullarıyla Tellioğluları gibi olmuş kızBenim annem kayınvalidem eşim arasında çıkmıştı canım ben çok müdahil olmadım ama benim için de yıpratıcı oldu tabi. Daha önce bahsetmişimdir erken doğum riskinden dolayı iki taraf da 34. haftada geldiler, ben sadece yatıyordum kalkmam yasaktı. Doğum 39+3 te oldu sonrasında da 1 ay kaldılar. Çok uzun süre olunca hep beraber aynı evde her şey battı heraldeo gün bugündür konuşmuyorlar o yüzden doğuma da aynı zamanda gelmezler zaten. Eşimle annemler barıştı da dünürler küs kaldı işte.
Elle tutulur çok bir şey de yok işte, mesela kv her yere bizimle gelmek istiyordu hiç başbaşa kalamıyorduk. 37. haftada artık doktor bebek gelse de olur hareket edebilirsin dedi o iki hafta eşimle olmak isterdim ama hiç yalnız kalamadık annem ona laf ediyordu işte haklı da bencedışarı çıkıcaz kv bizden önce hazırlanıp kapıda bekliyordu
Doğumdan sonra da bebekle ilgili mevzularda tartışmalar oldu, emdi emmedi mama verelim vermeyelim vs. Nerde çokluk orda … dedikleri gibi işte
Bizim senle sadece doğumlar ortak değilmiş bizim senle kvler de ortakmışMüsade etsem yapar ama diyorum ya yönetmeyi çok seviyor bişe yaparken herşeyin yerini degiştiriyor ben böyle seviyorum diyor. Ha bire akıl ögüt hiç sohbetini sevmiyorum
lohusa sendromuna girdin mi canım var mı öyle bir şey sendeKızlar biraz biraz yazilanlari okuyabildim. Bu süreçte kesinlikle sadece anneniz olsun yanınızda. Baba dahi değil. Annem geldi bizimle kalıyor. Bebek ağlayınca ben direkt emzirme mod, göğsüm açık kalıyor, süt sızıyor üstüm ıslanıyor. Kv,kp gelseydi bu süreç benim için ekstra zor olacakti. Annem dalga geçiyor artık iyi alıştın böyle gezmeye kapıyı falan böyle acmasan bari diyebence bu süreçte kesinlikle diretin sadece anneniz yanınızda olsun. Abimler bebisi görelim diye ziyarete geldiler. Bir kahve içtik sonra ben bir daha göremedim onları bebiş uyandı annemle odaya geçtik emzirme fasli derken epeyi zaman geçti. Evde sürekli olsalar hiç rahat değil. Ben oturma odasında annemlerle otururken emzirebiliyorum ya da oturma odasını havalandirirken bebisi mutfaktaki koltuğa alıyoruz annemle sohbet ederken süt sagiyorum. Diğer türlü evde başkalari olsa köşe bucak kacacaktim her iki taraf için de sıkıntı. Bir de bu süreçte herkesin farklı yorumu oluyor. Anneme bir şeyi yapmasak mi dediğimde zorlamiyor tamam içine sindigi gibi olsun diye ama belki kv gelse başka yorumu olacaktı deneme yanılma bebek de ayrı perişan olacak. Ben çok şükür öyle sinirli vs değilim iyiyim ama lohusa psikolojisini geçtim, kendi rahatimiz için en iyisi sadece kendi annemiz
Canım sen su geçirmez bandı çıkardın mı?Daha önce Sezaryen olan anneler, ne zaman korse kullanmaya başladınız? Doktorum hemen baslayabilirsin dedi, sıkı tülbent de sarabilirsin dedi, sadece rahmin toparlanma sürecini hızlandırmak için dedi onun harici karnım kaybolsun vs durumları için degil dedi ama ben dikisimden çok korkuyorum ya
Rabbim hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallahBirde çocukları var iste haram lokma yedirmekten çok korkuyorum bu insanlarda Allah korkusu da yok
Valla bende anlamıyorum ve helal olsun diyorum ben yapamam o yok bende4300 bebeği nasıl kesisiz yırtıksız doğurtuyorlar anam hiç aklım almıyor ya ben mi abartıyorum acaba normal doğumu aklımda
klasik şu soruyu sorayım hemeniğne vurulan yerde ağrın var mı canım
Canım sen de ödem oldu mu
Maşallah sen bir doğum yapmışsın aileler Kemal sunaldaki seferoğullarıyla Tellioğluları gibi olmuş kızbizim nasıl olacak bakalım
Bizim senle sadece doğumlar ortak değilmiş bizim senle kvler de ortakmışo da bana gelince eşyaları kafasına göre değiştirir düzeni kendine göre yapar inanılmaz akıl öğüt verir Allahtan çok nadir gelir yani
lohusa sendromuna girdin mi canım var mı öyle bir şey sende
Sayfasındaki gönderilerden birine yorum yapın. Siler ama en azından rahatsız olsun hatta tanıdıklarınıza söyleyin onlarda yazsın yorum.Ay instagramdan kapı süsü aldım boyasını tam yapamamış ön kısımda boya kalıntısı duruyo yanları boyamamış alacalı asınca yan tarafları saçma sapan duruyo görselde bebekte asa vardı bana gelende düzgün yapıştırılamamış bir kitap. Asla bir çözüm bulalım napabiliriz demek yerine almasaydınız benim bayram yoğunluğum vardı bi altın buzdolabı gibi pahalı bişey almadınız alt tarafı kapı süsü diyo bide aşırı sinir oldum hadsizliğine. Bida trendyol yada hepsiburada gibi siteler harici ürün almıcam.