2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Hanımlar merhaba.dun saat 5 de şiddetli bir baş ağrısına yakalandım ama dayanilacak gibi degildi .kafamı duvarlara vurmak istedim.acile gittik gebelik başlangıcı var dedik. İlk teslim 24.34 çıkmıştı söylemiştim size.tekrar aldilar kan benden ilk test üzerinden tam 20 saat gecmis. Değerim 43.88 olmuş.sizce normal mi? Serum taktılar hafif bir agri kesici verebiliriz dediler ama bildiğin beyin kanaması geciricem zannettim.stres yaptim herhalde.
Çok geçmiş olsun. Migrenin mi var? Stresten de olabilir. Kan değerleri için biraz daha bekle istersen. Daha çok yeni muhtemelen. Tabiki bu değerler kişiye göre değişir ama dün araştırma yaparken bu tabloyu buldum. En doğrusunu doktorlar bilir elbette ama. Benim ilk çocuğumda da 4 haftalıkken 7000lerdeydi. İkiz gebelik veya dış gebelik olabilir denildi. Değerler bazen yanıltabilir sanırım 😇
Screenshot_20230903-143507_Google.jpg

Çok geçmiş olsun. Migrenin mi var? Stresten de olabilir. Kan değerleri için biraz daha bekle istersen. Daha çok yeni muhtemelen. Tabiki bu değerler kişiye göre değişir ama dün araştırma yaparken bu tabloyu buldum. En doğrusunu doktorlar bilir elbette ama. Benim ilk çocuğumda da 4 haftalıkken 7000lerdeydi. İkiz gebelik veya dış gebelik olabilir denildi. Değerler bazen yanıltabilir sanırım 😇Eki Görüntüle 3295653
Sormayin ya çok stres oldum migrende var.artis hızı iyi ama değil mi 20 saatte neredeyse 2 katı.aslinda çok tesadüfi öğrendim.yoksa erken test yapma hatasina dusmezdim.yumurtlama dollenme hesabina bakarsak aslında neredeyse 1 haftalık bebek.esimin işi dolayısıyla tek değerlendirme oldu oda tuttu herhalde.18 ağustos🤦🤦 hesaplarim 1 haftalık gösteriyor.dua edin inşallah tutar.yasimdan dolayı tekrar cesaret edebilirmiyim bilmiyorum.

Sormayin ya çok stres oldum migrende var.artis hızı iyi ama değil mi 20 saatte neredeyse 2 katı.aslinda çok tesadüfi öğrendim.yoksa erken test yapma hatasina dusmezdim.yumurtlama dollenme hesabina bakarsak aslında neredeyse 1 haftalık bebek.esimin işi dolayısıyla tek değerlendirme oldu oda tuttu herhalde.18 ağustos🤦🤦 hesaplarim 1 haftalık gösteriyor.dua edin inşallah tutar.yasimdan dolayı tekrar cesaret edebilirmiyim bilmiyorum.
Tabiki de iyi. Nerdeyse ikiye katlanmış. Güzel düşün güzel olsun. Bolca dinlen. Sevdiğin şeyleri yap. Kendini rahatlat. Birkaç gün sonra tekrar kan verirsin inşallah daha da artacak sağlıklı bir gebelik olacak inanıyorum😇🥰

Tabiki de iyi. Nerdeyse ikiye katlanmış. Güzel düşün güzel olsun. Bolca dinlen. Sevdiğin şeyleri yap. Kendini rahatlat. Birkaç gün sonra tekrar kan verirsin inşallah daha da artacak sağlıklı bir gebelik olacak inanıyorum😇🥰
Hanımlar birde benim gibi 39 yas gebeliği yaşayacak olan varmi aramizda

Ah canım çok sagol valla Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Heyecanlanma teslimeyet gerek böyle durumlarda. ALLAH eğer bizden dogacak bir canlı murad ettiyse onu hiç kimse engelleyemez.

Etmediyse de onu hiç kimse dünyaya getiremez.
Ben öyle düşünüp sadece dua ediyorum.
Değerin düşük olması gayet normal bir durum

Gebelik saģlıksız demek değil, henüz yeni başlıyor demek bu.
Adetten 5 gün kadar sonra kan testine başlamak daha iyidir derdi doktorum.

Bunun öncesindeki tüm testler yanıltıcı olabilir.
Evet bende şimdi çok zor bekliyorum ama akışına bırakmamız gerek .
Üstelik henüz adet tarihim bile gelmedi 3 gün var.

Iki kez Silik çizgi gördüm sadece bakalım bende adet vaktim hele bi geçsin öyle kan vermeyi düşünüyorum. Öncesi her şekilde stresten başka işe yaramıyor.

Rabbim hakkımıźda hayırlısını versin.
Amin canm cok saol. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla hayırlı bişekildw kucağımza almayı nasip etsin . Bugün tekrar testi yaptım baya bi koyuydu cok şükür. Boşuna evham yaptım artık test falan yapmıcam hiçbişe

ANNE ADAYI YAŞ SAT❤️  ATIŞIDOĞUM TARİHİ
@V e n u s3229Temmuz04.05.2024
golden-snitch golden-snitch 28Temmuz05.05.2024
nillsn nillsn 07.05.2024
medusaa medusaa 30Temmuz01.05.2024
@sheisce30Temmuz02.05.2024
catloverk catloverk 07.05.2024
D dmyt 3 Ağustos
S a l o m i S a l o m i 13.05.2024
perilianne perilianne 3318Ağustos12.05.2024
S Sifaali 4 Ağustos11.05.2024
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Canm benim SAT 3 ağustos tahmini doğum 8 mayıs

ANNE ADAYI YAŞ SAT❤️  ATIŞIDOĞUM TARİHİ
@V e n u s3229Temmuz04.05.2024
golden-snitch golden-snitch 28Temmuz05.05.2024
nillsn nillsn 07.05.2024
medusaa medusaa 30Temmuz01.05.2024
@sheisce30Temmuz02.05.2024
catloverk catloverk 07.05.2024
D dmyt 3 Ağustos08.05.2024
S a l o m i S a l o m i 13.05.2024
perilianne perilianne 3318Ağustos12.05.2024
S Sifaali 4 Ağustos11.05.2024
@askbocey
@Deliy
@76dan60a
@cewriye
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sat 01.08.2023 yaşımda 29 canım teşekkür ederiz üstlendiğin için 😘

Amin canm cok saol. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla hayırlı bişekildw kucağımza almayı nasip etsin . Bugün tekrar testi yaptım baya bi koyuydu cok şükür. Boşuna evham yaptım artık test falan yapmıcam hiçbişe
Bence de yapma canımm bekle bakalımm

Kızlar geç döllenme ile gebeliğini öğrenen varmı aramızda Bende polikistik over var..haziranda kimyasal gebelik geçirdim.Bu ay adetin 27.günü yumurtlama gördüm çok geç. nerdeyse 1 adet dönemi.32 31 günde adet görüyorum.Bu şekilde olan varmı

X