Tam 4 haftalık canm SAT 3 agustosSenin kaçıncı haftaydı hayatım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam 4 haftalık canm SAT 3 agustosSenin kaçıncı haftaydı hayatım
Benim de sat 2 agustos aynı sayılırızTam 4 haftalık canm SAT 3 agustos
İnsallah canm hepimizin bebişleri sağlıkla ilerlesin☺Hayatım sıkma canını her şey olacağına varır bebişin seni bekliyo
Heyecanlanma teslimeyet gerek böyle durumlarda. ALLAH eğer bizden dogacak bir canlı murad ettiyse onu hiç kimse engelleyemez.Benim SAT 3 agustos canm normalde hep 4 gün erken adet olurum bu takvimi yapmıştım bende☺ testimin koyulaşması gerekmezmiydı ya cok korkuyorum acaba düşüyomu değerler diye en son perşembe kanda 53 çıkmıştı bilemedim bu belirsizlik korkutuyo zaman sanki hiç geçmiyo
Evet 52 normal 56 sezaryanFiyat konuştunuz mu
Sadece doğum değil mi muayeneler testler net falan hariçEvet 52 normal 56 sezaryan
Valla çok güzel konuştun üstüne diyecek bi laf yok :)Heyecanlanma teslimeyet gerek böyle durumlarda. ALLAH eğer bizden dogacak bir canlı murad ettiyse onu hiç kimse engelleyemez.
Etmediyse de onu hiç kimse dünyaya getiremez.
Ben öyle düşünüp sadece dua ediyorum.
Değerin düşük olması gayet normal bir durum
Gebelik saģlıksız demek değil, henüz yeni başlıyor demek bu.
Adetten 5 gün kadar sonra kan testine başlamak daha iyidir derdi doktorum.
Bunun öncesindeki tüm testler yanıltıcı olabilir.
Evet bende şimdi çok zor bekliyorum ama akışına bırakmamız gerek .
Üstelik henüz adet tarihim bile gelmedi 3 gün var.
Iki kez Silik çizgi gördüm sadece bakalım bende adet vaktim hele bi geçsin öyle kan vermeyi düşünüyorum. Öncesi her şekilde stresten başka işe yaramıyor.
Rabbim hakkımıźda hayırlısını versin.
Ben çoğu arabamla aynı sehirdeyim. Eşim de kuzeninin nisanina gidecek ben gidemeyecegim için mecbur söylemiş gibi olcaz. Henüz sadece eşim biliyor arkadaşlarıma da söylemedim ama çok sık bulusup etkinlik yaptığımiz yakın arkadaşımdan saklarken zorlanmaya başladım her şeye bir bahane uyduruyor gibi oluyorum. Sanırım kalp atışından sonra akrabalara söyleyeceğiz gibiMerhaba, ben annem dışındakilerle 6-7 aydan önce paylaşmayı düşünmüyorum sanırım. Zaten herkesten uzakta yaşıyoruz. Farkeden olursa paylaşacağız. Onun dışında çok geç paylaşmayı planladık. Çocuklara da saklamak imkansız olduğunda söyleyeceğiz artık.
Ben söylemedim canım kalp atışını duyana kadar söylemicez yoksa annem tutamaz söyler herkeseKızlar ailenize ya da arkadaşlarınıza söylediniz mi
Kalp atışından sonra herkese mi soyliceksiniz peki valla benimki ağzını tutar da yine de çok emin olamadim bekliyim dedimBen söylemedim canım kalp atışını duyana kadar söylemicez yoksa annem tutamaz söyler herkese
Sadece sizler biliyorsunuz
İlk testin üzerinden 20 saat sonra neredeyse 2 katına yakın artış olmuş, iyi sanırımHanımlar merhaba.dun saat 5 de şiddetli bir baş ağrısına yakalandım ama dayanilacak gibi degildi .kafamı duvarlara vurmak istedim.acile gittik gebelik başlangıcı var dedik. İlk teslim 24.34 çıkmıştı söylemiştim size.tekrar aldilar kan benden ilk test üzerinden tam 20 saat gecmis. Değerim 43.88 olmuş.sizce normal mi? Serum taktılar hafif bir agri kesici verebiliriz dediler ama bildiğin beyin kanaması geciricem zannettim.stres yaptim herhalde.
Listeye ekleyeyim mi seni canımBenimde sadece kiz kardeşim biliyor kimseye demedim daha.oda şans eseri ogrendi yoksa demicektim
Insallah düşük değerden başlayınca insan daha da stres oluyor.İlk testin üzerinden 20 saat sonra neredeyse 2 katına yakın artış olmuş, iyi sanırım