- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 372
- 31
Bahçeci de alınıyor dedi bir bayan arkadaşTransfere kadar dondurma ücreti alınmıyor.
Rahim dinlensin diye bekletiliyor.
Birmalde bir adet dönemi beklenecekti ama benim iş yerinde yoğun olduğum bir tarihe denk geldi bir ay daha erteledik bakalım.
Nerde tedavi görüyorsunuzB
Bizde iki adet embriyo transferi olsun istedik ama bahçeci kesinlikle kabul etmedi
Bahçeci Bursa da görüyorumNerde tedavi görüyorsunuz
Maşallah inşallah tutunmustur yavrun sana1 martlılarbende göğüs hassasiyeti başladı bu arada nasıl besleniyorsunuz ?
Düzenli beslenmeye çalışıyorum ama çok da olmuyor1 martlılarbende göğüs hassasiyeti başladı bu arada nasıl besleniyorsunuz ?
Allahim yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda kavuşursun bir evladaİyi akşamlar kızlar bugün sonucum belli oldu beklediğim gibi negatif Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah benim nasibimde bu varmış
Hergun 1 avakado yiyorum, süt, brokoli, öyle fazla dikkat etmiyorum çok acıkıyorum ilaçlardan sanırım1 martlılarbende göğüs hassasiyeti başladı bu arada nasıl besleniyorsunuz ?
Pazar günü gezerken bende öyle ağrıtmıştım belimi falan baya yattım sonra pazartesi iyiydim şuan yat sadeceMaşallah inşallah tutunmustur yavrun sana1 martlı olarak sadece kist ağrısı gibi ağrım var. Bugün eşim dışarı çıkmışken Bi saat kadar iş yaptım bayağı ağrıdı belim kasığım
Bende 2 yumurta yarım avokado zeytin roka peynir yiyorum öğlen işyerindeki lezzetsiz yemekler akşam normal çorba içmeye çalışıyorum sadece. Portakal suyu havuç suyu ceviz ve kabak çekirdeği yiyoruöHergun 1 avakado yiyorum, süt, brokoli, öyle fazla dikkat etmiyorum çok acıkıyorum ilaçlardan sanırım
Eşim daha dışarı salmiyor evde bile gizli gizli iş yapıyorum o varken sadece volta atıyorum evdePazar günü gezerken bende öyle ağrıtmıştım belimi falan baya yattım sonra pazartesi iyiydim şuan yat sadece
Rabbim en kısa zamanda bir bebek nasip eder inşallah her şeyin vakti zamanı varİyi akşamlar kızlar bugün sonucum belli oldu beklediğim gibi negatif Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah benim nasibimde bu varmış
Hayırlısı olsun hakkında. Bende bir sürü belirti yaşıyorum bugün baş ağrısından öldüm diyebilirim akşama doğru göğüs hassasiyetim başladı. Çoğu kişi ilaçlardan demiş ama ben ilaçlarımı transfer sürecinden önce başladım ve bu belirtiler yoktu transfer sonrası eklenen tek ilaç kan sulandırıcı iğne. Bu belirtiler ne peki ne iyi diyebiliriz ne kötü. Belirti yaşamak sanki onun orda bana sinyal verdiğini hissettiriyo hoşuma gidiyo ama sonuç negatif olabilir tabi bilemeyizİyi akşamlar kızlar bugün sonucum belli oldu beklediğim gibi negatif Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah benim nasibimde bu varmış
Valla benim 13 ünde test günüm 8 i de doğum günüm belki o gün yaparım bilemşyorumEşim daha dışarı salmiyor evde bile gizli gizli iş yapıyorum o varken sadece volta atıyorum evdeçok pimpirikli. Biz 1 martlılar olarak ne zaman test yapmaya başlayacağız, benimki 3. Gün embriyosu 1 tane
Bende cuma günü yaptırsam mı diyorum ama çok da korkuyorum olumsuz bir şeyle karşılaşırsam diyeValla benim 13 ünde test günüm 8 i de doğum günüm belki o gün yaparım bilemşyorum
Cok sukur canım hayırlı olsunnÇok teşekkür ederim transfer ilk olacak toplamda 5 yumurta toplama oldu benim 5 aydır tedavi sürecindeydim sonunda transfer aşamasına gelebilidik çok şükür
Doğru canım tabı.Çok teşekkür ederim transfer ilk olacak toplamda 5 yumurta toplama oldu benim 5 aydır tedavi sürecindeydim sonunda transfer aşamasına gelebilidik çok şükür
Bence evde kendın yap. Ekmegı dışardan alın.Kızlar canım o kadar hamburger istiyor ki 2 gündürbugün 5. Günüm kendimi zor tutuyorum
Hem 1 martlı hem balık burcuyuz inşallah yeni yaşımıza bebeklerimizle gireriz allahim çok aminValla benim 13 ünde test günüm 8 i de doğum günüm belki o gün yaparım bilemşyorum
Ben çıkmayacağını bile bile evde test yaptım, umut dünyası işte içimde yaşadığından emin olmak istiyorum. Sanırım cuma bende yapacağımBende cuma günü yaptırsam mı diyorum ama çok da korkuyorum olumsuz bir şeyle karşılaşırsam diye