Ben korkmuyorum olacağı varsa olur aşkoBende cuma günü yaptırsam mı diyorum ama çok da korkuyorum olumsuz bir şeyle karşılaşırsam diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben korkmuyorum olacağı varsa olur aşkoBende cuma günü yaptırsam mı diyorum ama çok da korkuyorum olumsuz bir şeyle karşılaşırsam diye
AminnnHem 1 martlı hem balık burcuyuz inşallah yeni yaşımıza bebeklerimizle gireriz allahim çok amin
Bence evde kendın yap. Ekmegı dışardan alın.
Transferden sonramı Dıkkat etmeye basladın canım öncesındemı
Bizim doktor yasakladı bitki çaylarını.Transfer sonrası ıhlamur çayı içen var mı? İnternetten baktım bi sitede sadece ıhlamur içilebilir yazıyordu içtim içtikten sonra tekrar baktım diğer sitede de içilmemeli yazıyor. Kafam karıştı şuan pişmanım
Ayy içtim ben ya hamilelikte de bir tek o serbestmiş diye okuyunca doktoruma sorucam şimdiBizim doktor yasakladı bitki çaylarını.
Sıkıntı yapma canım. İcmezsin artık.Ayy içtim ben ya hamilelikte de bir tek o serbestmiş diye okuyunca doktoruma sorucam şimdi
Anladım canım bende 3 gundur kahve ıcemıyorum yarım ıcıyorum sonra canım ıstemıyo ama cay dun hıc ıcmedm bugun 3-4 bardak ıctm ya. Perşembe transferım benımdeÖncesinde Fast food yemeyi bıraktım döner ve kahve hariç canım. Transferden 1 gün önce kahve içmeyi de bıraktım
Canımm benımm Rabbım O musteli haberı sana almayıda bırgun nasıp etsın ınsaAllah çok uzuldumİyi akşamlar kızlar bugün sonucum belli oldu beklediğim gibi negatif Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah benim nasibimde bu varmış
Elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum canım. Sabahları yarım avakado, 2 haşlanmış yumurta, yeşil zeytin ve bir dilim tam buğday yiyorum. Öğlen kefir, süt gibi ara öğünlerle geçiştiriyorum yada meyve1 martlılar bende göğüs hassasiyeti başladı bu arada nasıl besleniyorsunuz ?
Canım benim, Allah bir dahaki denemende pozitiflerini görmeni nasip etsin. Herşey ondan. İnşallah birdahaki denemen çok mutlu sonuçlanırİyi akşamlar kızlar bugün sonucum belli oldu beklediğim gibi negatif Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah benim nasibimde bu varmış
1 Martlı olarak, 11 martta kan vermemi istedi doktorum Benimde 3. Gün embriyosu Açıkçası içimden erken test yapmak ta gelmiyor Sabırla kendi günümü bekleyeceğim İnşallah bebişlerimiz bizimledirEşim daha dışarı salmiyor evde bile gizli gizli iş yapıyorum o varken sadece volta atıyorum evde çok pimpirikli. Biz 1 martlılar olarak ne zaman test yapmaya başlayacağız, benimki 3. Gün embriyosu 1
Benimde bugün doğum günüm ama çok erken yapamıyorum testi o yüzdenValla benim 13 ünde test günüm 8 i de doğum günüm belki o gün yaparım bilemşyorum
İnşallah iyiye işarettir canim uğur hocaya yaz. Ne renk geldi leke?Kızlar benim transferimin bugün 6. Günü çok az Leke gelmiş normal mi?
İnşallah amin yazdım konuştuk yerleşme kanamasıdır dedi inşallah öyledir  açık kırmızıİnşallah iyiye işarettir canim uğur hocaya yaz. Ne renk geldi leke?
Canım bebişlerin tutunuyordur sana yüreğin ferah olsun. Allahın izniyle yerleşme lekelenmesidirİnşallah amin yazdım konuştuk yerleşme kanamasıdır dedi inşallah öyledir  açık kırmızı
İnşallahhhhİnşallah amin yazdım konuştuk yerleşme kanamasıdır dedi inşallah öyledir  açık kırmızı