- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
Ay benim de karnım aynen öyle ama hava galiba oBugün transfer olduğum arkadaşlar nasılsınız ben eve geldim derin bir uyku çektim sonra uyandım ilaç içtim. Karnımda gucurdamalar varsiz nasılsınız
Hurma çok kaçırma canım aman onu doğum yaklaşınca doğumu başlatsın diye yiyorlar rahimimi açıyor kasılmasını sağlıyor ne tam bilmiyorum amaSigara için bende akupuntur yaptırıcam çikolata yenilebilir demişti doktorum aşırıya kaçmadığımız sürece çok canımız istediğinde hurma krizlere iyi geliyor
Bahceci de hangi doktordasınız acabaB
Bizde iki adet embriyo transferi olsun istedik ama bahçeci kesinlikle kabul etmedi
Amın ınsaAllah Oyle dusunme denemeseydınde bellkı deneseydık derdın Var rabbımın bı bıldıgıEvet canım farklı merkeze taşımayı düşünüyorum ama süreç nasıl ilerleyecek nasıl olacak bilmiyorum maddi olarak zaten sıfırdayız artık 150 bin çöp oldurabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
Benim ilk uzundu.tutmadi.raporlu hastayim 16 martda 40 olcm. 2.deneme yetisturmek icin kisa protokol basladik.benim yok dondurulmus .En baştan mi baslayacaksin sen? Benim dondurulmuş vardı transfer oldum ilk adetle. Ama tekrar baslansa nasıl olurdu bilmiyorum
Benimde hiç belirtim yok canım. Öyle bekliyorum, elim karnımda1 mart transferi olan hatunlarr belirtiniz var mı hiçç benim dün geceden beri başım çatlıyo ilaç içmedim parol içebilirim ama içmememeye çalışıyorum
Bursa da Sabri beye gittim siz kime gittiniz acabaBahceci de hangi doktordasınız acaba
Evet su içiyorum ama iyi gelmiyoBenimde hiç belirtim yok canım. Öyle bekliyorum, elim karnımda
Hemşire bu süreçte bize sormadan ilaç içmeyin demişti bana. Dayanabildiğin kadar dayanbolca su iç
Benim doktorum çok baş ağrısı olursa günde bir defa parol tablet kullanabilirsin dedi dayanamayacağın haddeye gelirse parol tablet kullan olmadı şuan nasılsın iyi misin1 mart transferi olan hatunlarr belirtiniz var mı hiçç benim dün geceden beri başım çatlıyo ilaç içmedim parol içebilirim ama içmememeye çalışıyorum
Kızlar transfer zamanında gece teheccüd namazına kalkın. Namaz kılın dua edin veKızlar iyi akşamlar
Heyecanlıyım, duygusalım ve elimden geldiğince pozitifim.
Yarın ilk transferimi olacağım. Ekimden beri bu anı bekliyorduk. Şükür ki geldi.
Lütfen duanızı esirgemeyin benden. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Yarın transfer olucak olan başka arkadaşım var mı?
Ay yok hala devam ediyoBenim doktorum çok baş ağrısı olursa günde bir defa parol tablet kullanabilirsin dedi dayanamayacağın haddeye gelirse parol tablet kullan olmadı şuan nasılsın iyi misin
Yok kuzum çok fazla değil tatlı krizlerinde hurma kayısı böyle şeyler tüketiyordumHurma çok kaçırma canım aman onu doğum yaklaşınca doğumu başlatsın diye yiyorlar rahimimi açıyor kasılmasını sağlıyor ne tam bilmiyorum ama
Ben İstanbuldayım özkan özdamara gidiyorumBursa da Sabri beye gittim siz kime gittiniz acaba
Hiç bir belirtim yok sabah çıkmayacağını bile bile test bile yaptım1 mart transferi olan hatunlarr belirtiniz var mı hiçç benim dün geceden beri başım çatlıyo ilaç içmedim parol içebilirim ama içmememeye çalışıyorum
troidi sıkıntı yapma yüksek doz kullanınca hemen düşüyor cok yüksek değil zaten sadece gebelik için yüksek oda 50mg lık verir düşer hemen 2 lereKızlar selamlar, şubatta transfer olacağım derken marta sarktı estrofem kullanıyorum 13. Gün kontrole gidicem rahim kalınlığına bakılıp transfer günü netleştirilecek. Doktorum benden tsh istedi bugün sonucum 4.03 çıktı doktorda beni endokrin bölümüne yönlendirdi modum aşırı düştü tüm hevesim heyecanım gitti sanki. Martta da galiba transfer olamayacağım tsh nasıl düşecek transfer olabikecekmiyim bilmiyorum çok üzüldüm hep bir sıkıntı çıkıp erteleniyor tsh sıkıntısı yaşayanınız var mı neler yaptınız düşmesi için